Binnaz Abla

Didem kim? İlk defa duydum. Nerde bakıyor, ne kadara bakıyor, ne kadar iyi bakıyor

Aman ne sen sor ne ben söylim..Kilitlendim telefonda şoktan..Yani baktırmayan anlamaz baktıran anlar halimden
Azcık tuzlu ama ..

selena konusulmusta burada falı bende ıkıncı gun patladı yani..

Zaman zaman yanıldığı olabiliyor canım..Mümkündür yani..Belki gününde değildi belki enerjiniz uymadı..

uyuyamadım sıcaktan..

Yer izmir..

Konum bornova..

üstümdeki elbiseyi de çıkarıp klimanın altına yatıcam az kaldı..Fenalık geldi duşa girmekten

Nesibeyide begendim guzel bakmis enerjisi cok guzel gecmis ve an karaktr tahlillri cok iyi begendim.tavsiyede veriyor.
kuzumm banada cıktıı zatenn 1 yıl dolduu ona atıyorumm uyuncaa on numerooo zor yakalıyorumm halaa inşallah sana güzel bişilerr dediyse cıksınn cok seviyorum ben onu

Zatenn ben de durumun tam da sizin yazdiginiz gibi oldugunu yazmaya çalıştım...

selena konusulmusta burada falı bende ıkıncı gun patladı yani..
valla bende de yanılsa cok ısterım ama ben ne duşunuyosam onu soylemişti. Bende herşeyi cıktı tek bı olay var onuda bılırse ve yasarsam ne soyleyebılırım artık bılmıyorum...

Ne kadar? İstanbul topiğine göz attım da geçen sene için 40TL filan demişler

Sevgi güneş nasıl :)güzel bayanlar :)

Atayım mı kahve falı?

propofol123 duygusuz_girl
O kadın evet detaylı fal bakmıştı ama bazi durumları bilemedi bir iki şey haric ve karakter analizinde de hataları vardı gelecek için dedikleri daha olmadı ben pek beğenmedim orta bir falci ucuz olmasina ragmen bir daha atmam. perinaz daha iyiydi bende

Aman attım ben şimdi ona ya
Keşke atmasaydım

Puanım vardı kullanayım dedim canım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…