Didem kim? İlk defa duydum. Nerde bakıyor, ne kadara bakıyor, ne kadar iyi bakıyor
selena konusulmusta burada falı bende ıkıncı gun patladı yani..
geçmiş olsun med bacımm acil şifalar versin allahımmCanım benim çok teşekkür ederim, Amin
kuzumm banada cıktıı zatenn 1 yıl dolduu ona atıyorumm uyuncaa on numerooo zor yakalıyorumm halaa inşallah sana güzel bişilerr dediyse cıksınn cok seviyorum ben onuNesibeyide begendim guzel bakmis enerjisi cok guzel gecmis ve an karaktr tahlillri cok iyi begendim.tavsiyede veriyor.
bende izmirdeyimm kuzumm buharlaşcazzz birazdannuyuyamadım sıcaktan..
Yer izmir..
Konum bornova..
üstümdeki elbiseyi de çıkarıp klimanın altına yatıcam az kaldı..Fenalık geldi duşa girmekten
Konusu olan bensem eğer hastalikla falın alakası yoktu hiç 2 ayrı msj yazmamak için birarada yazdım cepten yazıyorum pc ye oranla daha zor geliyor da. Ayrıca falda hastalık vb şeyler sorulmasına ve bahsedilmesine ben de karşıyım
valla bende de yanılsa cok ısterım ama ben ne duşunuyosam onu soylemişti. Bende herşeyi cıktı tek bı olay var onuda bılırse ve yasarsam ne soyleyebılırım artık bılmıyorum...selena konusulmusta burada falı bende ıkıncı gun patladı yani..
Sevgi güneş ucuz ama eski bir falcı olmadıgından dedikleri çıkar mı belli değil onun da
Aman ne sen sor ne ben söylim..Kilitlendim telefonda şoktan..Yani baktırmayan anlamaz baktıran anlar halimden
Azcık tuzlu ama ..
Zaman zaman yanıldığı olabiliyor canım..Mümkündür yani..Belki gününde değildi belki enerjiniz uymadı..
Ne kadar? İstanbul topiğine göz attım da geçen sene için 40TL filan demişler
Su falı 100 tl
Karalama 50 tl canım
Didem iyidir enerjisini severim :)
Tavsiyemdir
100 mübi fala 100 lira versem üzüntüden uyuyamam sanırım, baktırmayayım ben kalsın
Hahaha:))
Ben karalama baktırdım ona :))
Canım reel fal piyasası böyle :))
50 tl den başlıyor :)))
Fal piyasası çok acımasız
O kadın evet detaylı fal bakmıştı ama bazi durumları bilemedi bir iki şey haric ve karakter analizinde de hataları vardı gelecek için dedikleri daha olmadı ben pek beğenmedim orta bir falci ucuz olmasina ragmen bir daha atmam. perinaz daha iyiydi bende
O kadın evet detaylı fal bakmıştı ama bazi durumları bilemedi bir iki şey haric ve karakter analizinde de hataları vardı gelecek için dedikleri daha olmadı ben pek beğenmedim orta bir falci ucuz olmasina ragmen bir daha atmam. perinaz daha iyiydi bende
Evet ben öyle yapıyorum çünkü kahve içmek mideme dokunuyor zaten çoğunu da lavaboya döküyorumKızlar bir şey soracağım. Farklı falcılara aynı fincan resmiyle baktırdığınız oldu mu hiç?
Belki sen beğenirsin belli olmaz bana pek bakamadı belki sana güzel bakarAman attım ben şimdi ona ya
Keşke atmasaydım
Puanım vardı kullanayım dedim canım ya
Belki sen beğenirsin belli olmaz bana pek bakamadı belki sana güzel bakar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?