Binnaz Abla

Evet ben öyle yapıyorum çünkü kahve içmek mideme dokunuyor zaten çoğunu da lavaboya döküyorum Merak ettiğin şu sanırım hepsi aynı mı diyor diye sordun dimi?

Yok ondan sormadım zira her falcı farklı yorumlar bence. Ama geçen sene cezzve varken orda şeyma vardı falcı. Benim ona attığım fincanın aynısını havuza attığımı da görmüş falımı iade etmişti. Aynı fincana iki falcının bakması uğursuzluk getirir demişti. Aklımda kalmış bende yanlışlıkla dün fal baktırdığım fincanı bugün başka falcıya attım

Saçma bence uğursuzluk falan getirmez bir rekabet ortamı oluşuyor her falcının yorumu farklı diye tabii herhalde o yüzden demiştir.

kuzumm banada cıktıı zatenn 1 yıl dolduu ona atıyorumm uyuncaa on numerooo zor yakalıyorumm halaa inşallah sana güzel bişilerr dediyse cıksınn cok seviyorum ben onu
olumlu olumsuz karisik doncek dedi ins cikar dedigi

Ya arkadaşlar falimpir evet düşük bir site 2 kere üye olup üyeliğimi sildim şehnaz a baktirmistim büyü var gibi atıp tutup islem yapmaya kandırmaya calıştı ben böyle şeyleri yemem tabii sahra ya baktirdim dedikleri çıkmadı buģlem ona da attım o fena değildi şehrazat tarzı bir yorum yaptı. Merak ettiģim Herapunzel facede de sayfası var ona baktıran oldu mu iyiyse siteye tekrar üye olacağım kız çok iddialı

Ay hiç baktırma canım parana yazık çok kötü hiç bir şey bilemiyor hatta topicte arat istersen

offf ya ben hala yakalayamadım hemen doluyor ben de hissediyorum iyi birşeyler var onda

Binnazabla'da haber ver butonu var, onu kullanabilirsin. Yorumcu çevrimiçi olduğunda mail geliyor. Ben o sayede yakalayabildim:) bir de genelde 12-1 arası online oluyor. En azından 2 gündür öyle.

Bu didemin numarasi kimde var arksdaslr guzelse baktirayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…