Binnaz Abla

Kızlar bir şey soracağım. Farklı falcılara aynı fincan resmiyle baktırdığınız oldu mu hiç?

çooookkkk, şekiller hoşuma gittiyse atıyorum. bazen bulamaç gibi oluyo çünkü.

Binnazabla'da haber ver butonu var, onu kullanabilirsin. Yorumcu çevrimiçi olduğunda mail geliyor. Ben o sayede yakalayabildim:) bir de genelde 12-1 arası online oluyor. En azından 2 gündür öyle.

bende maya demir için tıkladım o butonu, hiç ses yok.

ve benim eskisi ile bugun konusacagız bana dua edın ne olur...

aaaaaa aferin size, inat etmeyin artık

su anda hiçbir falı hatırlamıyorum desem :)) o kıvamdayım da bırazcık :)

Ne güzel "özledim" demiş niye rezalet kii keşke bana da böyle bir mesaj gelse ama nerde

Cnm eski yazdigimi biri begenmisti ben fe yazdigim seyi simdiki kosullari dusunerek "rezalet" olarak goruyorum banlanmayacagimi soylerseniz baska sekilde de tanimlardim, ona karsi agir hakaretler iceriyorum

Ben de ordan bakıyorum Güzel şeyler çıkınca oooo keyfime diyecekk yokkk
Geçenlerde biri katina bakma sitesinin linkini atmıştı. Yabancı bir siteydi hatırlayamadım :/ bilen var mı?

buyur canım ben de kullanıyorum siteyi yorumlamak biraz zor oluyor. Ona da bir site buldum kartlarin anlamları var tek tek kendimce yorumluyorum. Tek kart çekiyorum soruya karşılık. O siteyide bulursam gondereyim. Haa ingilizceyi iyi biliyorsan sorun yokk zaten

su anda hiçbir falı hatırlamıyorum desem :)) o kıvamdayım da bırazcık :)

Haklısın canım aslında ben falcı anlamında sormamistim hani süreç hakkında bir bilgin var mı diye sormuştum. Tekrar Allah yardimcin olsun.

Yok canım ingilizcem pek iyi değil. İnternetten anlamlarına bakıp yorumluyorum mesajı attıktan sonra siteyi hatırladım. Yine de teşekkür ederim

milena jesenska teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…