ve benim eskisi ile bugun konusacagız bana dua edın ne olur...
ya ıkı yılı cope atacagız ya da ıkı yılın uzerıne yenı yıllar ekleyecegız.. tedırgın degıl de tuhafım canım..Inşallah güzel olumlu bir konuşma yaparsınız. Tedirginsin galiba
ya ıkı yılı cope atacagız ya da ıkı yılın uzerıne yenı yıllar ekleyecegız.. tedırgın degıl de tuhafım canım..
ya ıkı yılı cope atacagız ya da ıkı yılın uzerıne yenı yıllar ekleyecegız.. tedırgın degıl de tuhafım canım..
Üzme canını olumlu düşün bitanem
Bu durumu kimler bildi peki :)
Ayyy Güldürdün beni yaaa
Kızlar bir şey soracağım. Farklı falcılara aynı fincan resmiyle baktırdığınız oldu mu hiç?
Binnazabla'da haber ver butonu var, onu kullanabilirsin. Yorumcu çevrimiçi olduğunda mail geliyor. Ben o sayede yakalayabildim:) bir de genelde 12-1 arası online oluyor. En azından 2 gündür öyle.
selenaya gönderdim. bakalım neler diyecek
ozledım demenin nesi rezalet ?
Ne güzel "özledim" demiş niye rezalet kiikeşke bana da böyle bir mesaj gelse ama nerde
peki internetten bakılan da ağır gelebilir mi sence? ben çok bakıyorum katinaya şu witches of symra'dan. bir de artık bi şey sorunca çekiyorum direkt kartı. mesela beni düşünüyor mu diyorum o karti seçiyorum. ama ben hiç faldan anlamam. sanki kartı düşünce gücüyle buluyorumdur gibi gelmeye başladı, yani cevap gibi değil de. olabilir mi öyle bir şey, sen ne dersin? :)
Ben de ordan bakıyorumGüzel şeyler çıkınca oooo keyfime diyecekk yokkk
Geçenlerde biri katina bakma sitesinin linkini atmıştı. Yabancı bir siteydi hatırlayamadım :/ bilen var mı?
su anda hiçbir falı hatırlamıyorum desem :)) o kıvamdayım da bırazcık :)
Geçenlerde biri katina bakma sitesinin linkini atmıştı. Yabancı bir siteydi hatırlayamadım :/ bilen var mı?
buyur canım ben de kullanıyorum siteyi yorumlamak biraz zor oluyor. Ona da bir site buldum kartlarin anlamları var tek tek kendimce yorumluyorum. Tek kart çekiyorum soruya karşılık. O siteyide bulursam gondereyim. Haa ingilizceyi iyi biliyorsan sorun yokk zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?