İyi oldu geldigin canım sen nasıl yorumluyorsun kartları. Ben önce çeviriyordum o biraz anlamsız oluyor devrik cümleler falan.
Ben şöyle bir site buldum "okultizm.net" hem kartlarin ters ve düz anlamlarını da söylüyor.
Senin kullandigin bir başka yol yöntem var mı?
ben az çok anlıyorum kartın ne demek istediğini canım İngilizcem fena değil. odaklanınca sorduğum şeyin cevabının çıktığı oluyor ama faldan anlamam normalde:) ama dediğin gibi o kartların anlamlarının olduğu siteler vardır kesin, ünlü bi fal çünkü.
Teşekkür ederim canım
Sen bana at ben sana cevririm ingilizceden turkceye hemen istiosan ikinci ana dilim ingilizceYok canım ingilizcem pek iyi değil. İnternetten anlamlarına bakıp yorumluyorummesajı attıktan sonra siteyi hatırladım. Yine de teşekkür ederim
milena jesenska teşekkürler
bir yolun varda puanım vardı dayanamayıp fal attım medyum denize kızlar
gelsin falım beğenip beğenmediğimi yazıcam
bu arada çıkan çıkamyanı var mı medyum denizin?
Sen bana at ben sana cevririm ingilizceden turkceye hemen istiosan ikinci ana dilim ingilizce
ay cidden mi geçmişte arattım beğenenide çoktu ama bakalım dur gelsin deBen geçen iade istedim canım buraya da yazdım İnş sen beğenirsin
symgee canım ya sen hiç hüma bala fal attın mı çıktı dediğin birşey oldu mu onun falından çok umutluyum da...Ben geçen iade istedim canım buraya da yazdım İnş sen beğenirsin
symgee canım ya sen hiç hüma bala fal attın mı çıktı dediğin birşey oldu mu onun falından çok umutluyum da...
Telwe ye yeni biri gelmiş profiline binnazabla da ve vipfal da da bakiyorum yazmış vayyy ne açık sözlü ama baktırmam profili beğenmedimKimbilir kaç sitede kaç aynı falcıya bilmeden fal atıyoruz
Telwe ye yeni biri gelmiş profiline binnazabla da ve vipfal da da bakiyorum yazmış vayyy ne açık sözlü ama baktırmam profili beğenmedimKimbilir kaç sitede kaç aynı falcıya bilmeden fal atıyoruz
Kesinlikle. Zaten bu sanal falcıların da çogu aynı kişilerdir onlar döndürüyordur kanımca nasılsa görmüyoruz. Ben bir ara her hafta Taksimdeydim orda bile hep aynı kişiler farklı cafelere geçerek döndürüyor bu işi. Tam yeni biri geldi diyorlardi bir bakiyordum başka cafeden tanıdığım biri ama ismini değıstirenler bile vardı. Melissa Deniz olmuş, Ersin Leo olmuş. Tasulayı da telwe de gördüm bir ara taksimden tanıyan tanır yazmıştı oydu sanırımFarklı isimlerle yeni falcı gibi görünenlerden daha dürüst en azından.
arkadaşlar bir yolun varda moonlight var ona fal atan var mı nasıldır ?
ben attım canım arkadasım için :) bakalım bekliyoruzMoonlight ta fal var
Sen mi attın :) canım benim
ben attım canım arkadasım için :) bakalım bekliyoruz
Biliyorum bu siteyi ama nedense isinamadim buraya o orjinal site daha iyi geliyor banarica ederim:) şimdi nette baktım da şu site güzel açılım yapıyor, bak şimdi keşfettim hem Türkçe bu:) erkeğin ruh hali falan filan diye uzun bi açılımı var.
http://www.tarotfalim.net/katina-iliskiler-tarot-fali.tarot
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?