Binnaz Abla

ben az çok anlıyorum kartın ne demek istediğini canım İngilizcem fena değil. odaklanınca sorduğum şeyin cevabının çıktığı oluyor ama faldan anlamam normalde:) ama dediğin gibi o kartların anlamlarının olduğu siteler vardır kesin, ünlü bi fal çünkü.

Teşekkür ederim canım

bir yolun varda puanım vardı dayanamayıp fal attım medyum denize kızlar
gelsin falım beğenip beğenmediğimi yazıcam
bu arada çıkan çıkamyanı var mı medyum denizin?

bir yolun varda puanım vardı dayanamayıp fal attım medyum denize kızlar
gelsin falım beğenip beğenmediğimi yazıcam
bu arada çıkan çıkamyanı var mı medyum denizin?

Ben geçen iade istedim canım buraya da yazdım İnş sen beğenirsin

Telwe ye yeni biri gelmiş profiline binnazabla da ve vipfal da da bakiyorum yazmış vayyy ne açık sözlü ama baktırmam profili beğenmedim Kimbilir kaç sitede kaç aynı falcıya bilmeden fal atıyoruz

Telwe ye yeni biri gelmiş profiline binnazabla da ve vipfal da da bakiyorum yazmış vayyy ne açık sözlü ama baktırmam profili beğenmedim Kimbilir kaç sitede kaç aynı falcıya bilmeden fal atıyoruz

Farklı isimlerle yeni falcı gibi görünenlerden daha dürüst en azından.

Farklı isimlerle yeni falcı gibi görünenlerden daha dürüst en azından.
Kesinlikle. Zaten bu sanal falcıların da çogu aynı kişilerdir onlar döndürüyordur kanımca nasılsa görmüyoruz. Ben bir ara her hafta Taksimdeydim orda bile hep aynı kişiler farklı cafelere geçerek döndürüyor bu işi. Tam yeni biri geldi diyorlardi bir bakiyordum başka cafeden tanıdığım biri ama ismini değıstirenler bile vardı. Melissa Deniz olmuş, Ersin Leo olmuş. Tasulayı da telwe de gördüm bir ara taksimden tanıyan tanır yazmıştı oydu sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…