sen niyeee daha önnnnce söylmdn bna bnuu yaaa hee beyzaaa nedenn ahahaha
Hangisini yolladin?
esincenin söylediği önemli bir olayı yaşadım ama ayrıldığını yazmışsınız tellweden üzüldüm cidden. umarım başka bir sitede bakmaya devam eder tellweye dönmese bile
Gondermis fali begendim isabetliydi guzeldi yalniz soyle birsey var size de danisayim bir konuda suphelendim ben telwede gecen ay falan kirazeye baktirmistim ama o hep bekledigim eski kisi icin ayni isyerinde oldugumu da yazmistim diger falcilar eski fallari gorebiliyorlar mi cunku bu eski kisiden bahsetmis selena ayni ortamda oldugumuzu falan soylemis halbuki hic bahsetmedim sormadim kirazeye yazdiklarimi gormus olabilir mi?
tellwede eger falcilara sordugun soru kisminda "Falci ve ben goreyim"i isaretlersen diger falcilarin gorme ihtimali yok.. Ancak "herkes gorebilir"i isaretlersen gorebilirler elbette.. Ama soyle bir durum var: Tellwe de yuzlerce falci var, hangisine bakacagini nerden bilsin? Bi de benim herkese acik hic yorumum yok, buna ragmen cok iyi bildi bir suru seyi.. Bilenler bilir, binnaz abladaki Cansin Torali icin hem burayi yiktim, hem de yonetime bildirdim. En son sitenin basindaki isimle maillestim sirf suphelendim diye ve ne yazik ki hakli ciktim.. Selenada bunu hic hissetmedim.. Cok cok iyi bir falci bence O..
Melek gelmissss kosssss :))
onu sorcktım beyza o konu nolduu ya bi anltsana bna özleden
tellwede eger falcilara sordugun soru kisminda "Falci ve ben goreyim"i isaretlersen diger falcilarin gorme ihtimali yok.. Ancak "herkes gorebilir"i isaretlersen gorebilirler elbette.. Ama soyle bir durum var: Tellwe de yuzlerce falci var, hangisine bakacagini nerden bilsin? Bi de benim herkese acik hic yorumum yok, buna ragmen cok iyi bildi bir suru seyi.. Bilenler bilir, binnaz abladaki Cansin Torali icin hem burayi yiktim, hem de yonetime bildirdim. En son sitenin basindaki isimle maillestim sirf suphelendim diye ve ne yazik ki hakli ciktim.. Selenada bunu hic hissetmedim.. Cok cok iyi bir falci bence O..
O zaman helal olsun kendi bilmis demekki iyi sevindim buna sagol icim rahatladi :)
meleğin falı geldii..nesibeyle aynı paralellikte ama o kadar oha şok oldum demedim ben:26:
telwe selena nesibe rezzan şu anki favorilerim:)
haa telwede lilypedide beğendim bu arada oda değişik bişeyi bilmişti
beyzaa cansin torali kimdi canim ya ogrenebildinmi sen??
bak üzüldüm şimdi canım yaa ( ben sebep oldum sana
yok canım tekrar dinlicem birzdan emin olayım diye:))
öyle şok etmedi beni ama biliyo hani ona lafım yok
Ohh rahatladım şimdi :) hiç bilemedi sandım ben, çok üzüldüm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?