Binnaz Abla

Hangisini yolladin?

Gondermis fali begendim isabetliydi guzeldi yalniz soyle birsey var size de danisayim bir konuda suphelendim ben telwede gecen ay falan kirazeye baktirmistim ama o hep bekledigim eski kisi icin ayni isyerinde oldugumu da yazmistim diger falcilar eski fallari gorebiliyorlar mi cunku bu eski kisiden bahsetmis selena ayni ortamda oldugumuzu falan soylemis halbuki hic bahsetmedim sormadim kirazeye yazdiklarimi gormus olabilir mi?

esincenin söylediği önemli bir olayı yaşadım ama ayrıldığını yazmışsınız tellweden üzüldüm cidden. umarım başka bir sitede bakmaya devam eder tellweye dönmese bile

esincenin söylediği önemli bir olayı yaşadım ama ayrıldığını yazmışsınız tellweden üzüldüm cidden. umarım başka bir sitede bakmaya devam eder tellweye dönmese bile

ya çok üzülüyorum esinceye baktıramama
çabuk çıksa ortaya keşke:)

tellwede eger falcilara sordugun soru kisminda "Falci ve ben goreyim"i isaretlersen diger falcilarin gorme ihtimali yok.. Ancak "herkes gorebilir"i isaretlersen gorebilirler elbette.. Ama soyle bir durum var: Tellwe de yuzlerce falci var, hangisine bakacagini nerden bilsin? Bi de benim herkese acik hic yorumum yok, buna ragmen cok iyi bildi bir suru seyi.. Bilenler bilir, binnaz abladaki Cansin Torali icin hem burayi yiktim, hem de yonetime bildirdim. En son sitenin basindaki isimle maillestim sirf suphelendim diye ve ne yazik ki hakli ciktim.. Selenada bunu hic hissetmedim.. Cok cok iyi bir falci bence O..

onu sorcktım beyza o konu nolduu ya bi anltsana bna özleden

[/QUOTE]
Melek gelmissss kosssss :))

Birşey sormak istiyorum Beyza..özellikle sana:)Bugün bende senin yorumlarına güvenerek Melek e tarot gönderdim..Çok olumsuz ve imkansız bir durum için çok güzel şeyler söylemiş ve kasım ayını da zaman olarak vermiş..Sorum şu olumsuz yaptığı yorumlar olmuş muydu daha önce sana..Yani olumsuz olduğu zamanlar da bunu kendisinin de söylediği gibi dile getirir miydi? Çok güzel bir fal olduğu için inanamıyorum birden:)Ama süper bir yorumdu bunu da söyleyim..

Birşey sormak istiyorum Beyza..özellikle sana:)Bugün bende senin yorumlarına güvenerek Melek e tarot gönderdim..Çok olumsuz ve imkansız bir durum için çok güzel şeyler söylemiş ve kasım ayını da zaman olarak vermiş..Sorum şu olumsuz yaptığı yorumlar olmuş muydu daha önce sana..Yani olumsuz olduğu zamanlar da bunu kendisinin de söylediği gibi dile getirir miydi? Çok güzel bir fal olduğu için inanamıyorum birden:)Ama süper bir yorumdu bunu da söyleyim..[/QUOTE]

:) öncelikle güvenin için teşekkür ederim.. Daha önce de hatta bu akşamki falında da olumsuz şeyler söyledi bana.. Ama öyle bi söylüyo ki nerdeyse mutlu olacağım olumsuz şeyler söylediği için :) İç karartarak söylemiyor ama, enerjini düşürmüyor.. Masalcı falcılardan değil yani benim Melekciğim için rahat olsun :)

:) öncelikle güvenin için teşekkür ederim.. Daha önce de hatta bu akşamki falında da olumsuz şeyler söyledi bana.. Ama öyle bi söylüyo ki nerdeyse mutlu olacağım olumsuz şeyler söylediği için :) İç karartarak söylemiyor ama, enerjini düşürmüyor.. Masalcı falcılardan değil yani benim Melekciğim için rahat olsun :)[/QUOTE]

Çok teşekkür ederim Beyza cevap verdiğin için..:)O zaman tek şey dediği zamanı beklemek ve olacakları hayırlısıyla yaşamak..O kadar çok dediğin gibi masalcı insanlar var ki insan iyide duyunca inanamıyor:)

Bu arada senin mesajlarını zevkle okuyorum yeni üyeyim ama uzun zamandır hem fal baktırıyorum hemde yorumlarınızı okuyorum..:)

Son düzenleme:

beyzaa cansin torali kimdi canim ya ogrenebildinmi sen??

meleğin falı geldii..nesibeyle aynı paralellikte ama o kadar oha şok oldum demedim ben:26:
telwe selena nesibe rezzan şu anki favorilerim:)
haa telwede lilypedide beğendim bu arada oda değişik bişeyi bilmişti

O zaman helal olsun kendi bilmis demekki iyi sevindim buna sagol icim rahatladi :)

O zaman helal olsun kendi bilmis demekki iyi sevindim buna sagol icim rahatladi :)

Arkadaşlar selena ile okuduğum yorumlara ben pek sevinemiyorum((Çünkü melek ve nesibenin olacak dediği iletişim konusunda tamamen kapıları kapattı..O yüzden ben istiyorum kii falları (sizler için iyi olan kısımları hariç tabi:)) TUTMASIN:26:

beyzaa cansin torali kimdi canim ya ogrenebildinmi sen??

Yönetimden gelen bir cevap yok bu konuyla ilgili, ancak orada fal bakanlardan biri söyledi bana kim olduğunu. Söz verdiğim için isimleri söyleyemem.. Doğru mu onu da bilmiyorum.. Sonuçta önemli olan kim olduğu değil, suçlu olduğu.. Siteden giderek bunu zaten ispatlamış oldu.

kızlar ben kahve falı baktıracağım ya da tarot kimi önerirsiniz binnaz abladan?
birde bu site kredi kartı için güvenilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…