Binnaz Abla

Hanımlar Huma Bal a baktıran ve çıktı diyen yada patladı diyen var mı

Ya ben anlamıyorum fal işine takmış gibi 4 gündüz 4 falciya gönderdim ne var biri tutsun.. Emre dinç tamamen laf kalabalığı selin İmer klasik falcı umut ışıkta tarih gerçek diye olmicak Zamanları attı hıra soydan da olmadı sorun ben miyim ya... Soru üzerinden yorum yapmaya çalışıyorlar keşke gerçek hissiyatı sağlam kisiler olsa

Neee 11. sıra ne yaaa. Valla biz konuştukça artiyoo müşterileri hiç şüphem yokk.
11 kişi görünce direk 40x11 den 440 yapar. hemde bir günde günde 50 lira kazanmak için boşuna ter döküyorum yeminlen. keşke anam yetenekli doğuraydı beni

Canım sen değilsin tabiki ortada falcı diyen kimse yok herkes boş laf kalabalığı yapıp para kazanmak için her şeyi yapıyor bu topicte bundan var birbirimzle deneyimimizi paylaşmak için

Canım Hira soydan bende de iyi değildi laf kalabalığıyla falı uzatiyor boğuldum selin imer ise hayatimda baktirdığım en kötü falcıydı bir iğne kadar şey bilemedi yani sorun sen değilsin :)

bide bişi dikkatimi çekti. falcılar arasında selena yok anca boşluk bırakmadan MedyumSelena yazınca çıkıyo

Ben de bulamamistim önce tek tek sayfaları aramistim. Bide çevrimdışı olduklarinda gözükmüyor abooo kadın ayrıldı zannetmistim neyse sonun da yakalayıp gondermistim.

İnşallah beklediğine değer...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…