- 26 Aralık 2014
- 633
- 460
- 53
11. sıradaymışımSelena iyi yaa memnun kalırsın umarım
3 gune anca :)11. sıradaymışımyarına kalır herhalde
11. sıradaymışımyarına kalır herhalde
ayyy deme ciddi misin?3 gune anca :)
11 kişi görünce direk 40x11 den 440 yapar. hemde bir gündeNeee 11. sıra ne yaaa. Valla biz konuştukça artiyoo müşterileri hiç şüphem yokk.
Ya ben anlamıyorum fal işine takmış gibi 4 gündüz 4 falciya gönderdim ne var biri tutsun.. Emre dinç tamamen laf kalabalığı selin İmer klasik falcı umut ışıkta tarih gerçek diye olmicak Zamanları attı hıra soydan da olmadı sorun ben miyim ya... Soru üzerinden yorum yapmaya çalışıyorlar keşke gerçek hissiyatı sağlam kisiler olsa
Canım sen değilsin tabiki ortada falcı olan kimse yok herkes boş laf kalabalığı yapıp para kazanmak için her şeyi yapıyor bu topicte bundan var birbirimzle deneyimimizi paylaşmak için
11. sıradaymışımyarına kalır herhalde
3 gune anca :)
Canım Hira soydan bende de iyi değildi laf kalabalığıyla falı uzatiyor boğuldum selin imer ise hayatimda baktirdığım en kötü falcıydı bir iğne kadar şey bilemedi yani sorun sen değilsin :)Ya ben anlamıyorum fal işine takmış gibi 4 gündüz 4 falciya gönderdim ne var biri tutsun.. Emre dinç tamamen laf kalabalığı selin İmer klasik falcı umut ışıkta tarih gerçek diye olmicak Zamanları attı hıra soydan da olmadı sorun ben miyim ya... Soru üzerinden yorum yapmaya çalışıyorlar keşke gerçek hissiyatı sağlam kisiler olsa
bide bişi dikkatimi çekti. falcılar arasında selena yok anca boşluk bırakmadan MedyumSelena yazınca çıkıyoAyyy o kadar olmaz.
Yarın gece diyorum bennn
Var mı tahmini olann
Hepsi fos yanı :) hıra yinede kötünün iyisi sayılır o vakiit.Canım sen değilsin tabiki ortada falcı diyen kimse yok herkes boş laf kalabalığı yapıp para kazanmak için her şeyi yapıyor bu topicte bundan var birbirimzle deneyimimizi paylaşmak için
oooo gelışmeler gelışmelerrrr:))))Rezalet :))
Hepsi fos yanı :) hıra yinede kötünün iyisi sayılır o vakiit.
Neee 11. sıra ne yaaa. Valla biz konuştukça artiyoo müşterileri hiç şüphem yokk.
bide bişi dikkatimi çekti. falcılar arasında selena yok anca boşluk bırakmadan MedyumSelena yazınca çıkıyo
evetkım bu Selena mı?
Telwede varya canım bayağı konuşuldu burda memnun kalan çok ben de dahilkım bu Selena mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?