Binnaz Abla

Ben de bulamamistim önce tek tek sayfaları aramistim. Bide çevrimdışı olduklarinda gözükmüyor abooo kadın ayrıldı zannetmistim neyse sonun da yakalayıp gondermistim.

İnşallah beklediğine değer...
umarımm. bide korku filmi izleyip geldim. etkisinde kaldım. acaba falı okusam mı okumasam mı diye çelişkilerdeyim :)

11 kişi görünce direk 40x11 den 440 yapar. hemde bir günde günde 50 lira kazanmak için boşuna ter döküyorum yeminlen. keşke anam yetenekli doğuraydı beni

Sanırım falcılar o ücretin ya %30unu ya %40ını alıyor. Yani internetten 20 liraya fal baktırdığımızda falcının kazandığı 7-8 lira filan oluyor.

gırse benımde sorularım var ama bende yakalayamıyorum kaç gundur. ama dedığı bısey var 1 hafta falan beklıcem bakalım.

11 kişi görünce direk 40x11 den 440 yapar. hemde bir günde günde 50 lira kazanmak için boşuna ter döküyorum yeminlen. keşke anam yetenekli doğuraydı beni

Bakk bi de şöyle sen ne attiysan ondaki sıranı görüyorsun bunun kahvesi var tarotu var suyu var vs... var da var yani günlük 1000 tl hiç yoktan bence... Tabii hepsi yorumcuya kalmiyordur da drli para ama...

Sanırım falcılar o ücretin ya %30unu ya %40ını alıyor. Yani internetten 20 liraya fal baktırdığımızda falcının kazandığı 7-8 lira filan oluyor.
kızlar 7 tl fala bıle cafe + soru bolumden yanıt verıyor Selena cıksın cıkmasın ama bu bıle onemlı değil mi?
Zaten burdakı eskıler blır onu paragoz değildir.Bakıp iade ettiği ettiği cok olmuştur

Selenena bu ara cok az gırıyor gırsede 3 fal anca ama iade ettikleri mutlaka olur. yarın pazar gırış yapar. doğru bılmışler salı gunu falın sende olur.
bana bakan bi tanıdık var. kaç gündür kendisine ulaşamadım. meraktan ölcem o yüzden netten fal baktırayım dedim merakım gitsin diye. bu kadar sıra olacağnı bilseydim sabah gönderirdim

Bakk bi de şöyle sen ne attiysan ondaki sıranı görüyorsun bunun kahvesi var tarotu var suyu var vs... var da var yani günlük 1000 tl hiç yoktan bence... Tabii hepsi yorumcuya kalmiyordur da drli para ama...

düşünmedim bu ayrıntıyı. acaba girdiğinde kaç saat online kalıyor

Bazıları gercekten cok cıddı onemsıyo bakımlarını Kirazeye ilk ıkı bakımım cok guzeldı ama 3.bakımda eskı falları bıle okumamış sıl baştan yorum yaptı takdır ettım ama bu harektını ama falı pek begenmedım guzel bır dılle soyledım iade etmış hemen.

Oyleymis para göz değilmiş. Çok sık gonderenlerin fallarini iade etmiş.

bende 3 aya kadar fal sıtelerı varmış onlıne fal bakılıyomuş haaaa nesibe ım Selena kım Saraylı kım burdan ogrendık:)

Tabi ki selenanın o 7 liradn eline geçen para nedir ki zaten? Aksine çok yardımcı olur. Sık sık fal atma paran gitmesin der. Selenanın o yönünü çok severim gerçekten.

Kızlar Hüma Bal a baktırmış olan var mı lütfen yorum ☹

bende 3 aya kadar fal sıtelerı varmış onlıne fal bakılıyomuş haaaa nesibe ım Selena kım Saraylı kım burdan ogrendık:)
comezlık haftalarımızda punlara aldanıp fallar attık
sonra forumları takıp ettık ıyılerı bulmaya yakalamaya calıstık
usta olduk artık kım sallıyo kım patlatıyo kım nokta astısı yapıyo ....

hayatımın bır donemının boyle gececeği olsem aklıma gelmezdı.

Seninle aynı durumdayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…