Binnaz Abla

Tabi ki selenanın o 7 liradn eline geçen para nedir ki zaten? Aksine çok yardımcı olur. Sık sık fal atma paran gitmesin der. Selenanın o yönünü çok severim gerçekten.
Valla kaç kere benim falımı da iade edip ücretsiz bakmışlığı var hakkını yiyemem çok da severim bende en çok tutturan falcı o üstelik

Canım senin bu voltrandan ben sadece rezzana baktırdım çok fazla fal baktırmama ragmen bunlara atmadim hiç ve rezzan bende patladı artık. Ama selenaya kelebek atip deneyecegim hic cekmiyordu beni ama bu kadar methedildi yani

Ya cidden ben de kaç kere sordum sitede hümaya baktırıp dediği oldu diyen yok mu niye yazmiyorlar artık eskisi kadar çok kişi yorum yapmiyor gibi

Ya cidden ben de kaç kere sordum sitede hümaya baktırıp dediği oldu diyen yok mu niye yazmiyorlar artık eskisi kadar çok kişi yorum yapmiyor gibi

kız sen okumuyo musun, bende kaç kere yazdım.
baktırır baktırmaz aynı hafta sonu dediği 2 şeyi yaşadım.
aynen de dediği gibi hemde.

kız sen okumuyo musun, bende kaç kere yazdım.
baktırır baktırmaz aynı hafta sonu dediği 2 şeyi yaşadım.
aynen de dediği gibi hemde.
Canım biri yazmıştı evet ama senin olduğunu hatırlamadım o kadar çok bakıyorum ki siteye kafam karışıyor artık ama çok sağol içimi rahatlattın hem sen öyle herkesi de beğenmezsin güvenilir bir kaynaksın :) keşke herkes baktırır baktırmaz yorum yazsa buraya da iyice bilinçlensek

Hüma bana zaman verdi ama katina da zamanlar şaşabiliyormuş. Geç olsun da çıksın yeter. Gerçi Maya da aynı zamanı verdi ikisine de güvendim yani aşırı popüler olmalarında vardır elbet bir hikmet

Beğendin mi bilmiş mi canım
guzel bakmis ama yanildgi kisimlarda var.doncek dedi ve cok net konusuyor.baktirdagim falcilarla ayni zamani verdi.
1.selena and falci sema
2.nesibe tekbaser
3.falci aylin veya sehrazat
4.huma bal
5.mrryem (ilk fali gzldi ikinciyi pek bgnmedim ) favori listem bu hafta baktirdiklarimda :)

ve benim için geçmiş defteri tamamen kapandı artık.. beni unuttugunu,bitirdiğini herkesin yoluna gitmesi gerektiğini dile getirmiş arkadasıma.ben de upuzun bır mesaj attım ona 9 ay sonra cevap atma tenezülünde bile bulunmadı zaten.en etkılı cumlem bugunun yarını da var oldu..ama helal olsun dıyorum. fallar fasa fiso oldu kısacası.. cogu kısı olumsuz konusacak onun gerçek duyguları degıl demıstı aylın de bes altı defa uyardı ama ben anlayacagımı anladım bu saatten sonra da.zaten fallarda da ask hayatım dısında her şey dogru cıkıyor gerçekleşiyor aşk hayatım sıfır... paralar bosa gıttı kısacası..yoluma bakacagım ama nasıl bakacagım bılmıyorum en yakın arkadasım dedıgım ınsan benım hakkımda bır soz söylemiş ona her yerde bunu dıle getıren ınsan bana kımse bır sey söylemedı dıyor ama sagolsun ne dıyeyım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…