Valla kaç kere benim falımı da iade edip ücretsiz bakmışlığı var hakkını yiyemem çok da severim bende en çok tutturan falcı o üstelikTabi ki selenanın o 7 liradn eline geçen para nedir ki zaten? Aksine çok yardımcı olur. Sık sık fal atma paran gitmesin der. Selenanın o yönünü çok severim gerçekten.
Canım senin bu voltrandan ben sadece rezzana baktırdım çok fazla fal baktırmama ragmen bunlara atmadim hiç ve rezzan bende patladı artık. Ama selenaya kelebek atip deneyecegim hic cekmiyordu beni ama bu kadar methedildi yaniAhhhh Saraylıda baksın Voltran'ı oluşturucam.
Selena başı oluşturuyorumm
Rezzan Abla Govdeyııııııı
Nesibeeee kollarıııı
Arzubacı bacaklarııı
Saraylım sende bakkkk senı başımın ustunde taşıcammmm..
Ya cidden ben de kaç kere sordum sitede hümaya baktırıp dediği oldu diyen yok mu niye yazmiyorlar artık eskisi kadar çok kişi yorum yapmiyor gibi
Yeni baktrdimKızlar Hüma Bal a baktırmış olan var mı lütfen yorum ☹
Yeni
Yeni baktrdim
zaman vermiş miydi peki mesela 1 ay gibi bi süreç diye?kız sen okumuyo musun, bende kaç kere yazdım.
baktırır baktırmaz aynı hafta sonu dediği 2 şeyi yaşadım.
aynen de dediği gibi hemde.
Canım biri yazmıştı evet ama senin olduğunu hatırlamadım o kadar çok bakıyorum ki siteye kafam karışıyor artık ama çok sağol içimi rahatlattın hem sen öyle herkesi de beğenmezsin güvenilir bir kaynaksın :) keşke herkes baktırır baktırmaz yorum yazsa buraya da iyice bilinçlensekkız sen okumuyo musun, bende kaç kere yazdım.
baktırır baktırmaz aynı hafta sonu dediği 2 şeyi yaşadım.
aynen de dediği gibi hemde.
zaman vermiş miydi peki mesela 1 ay gibi bi süreç diye?
ay keşke banada çıksa
Smokecity iyide aylin 1 hafta içinde haber alacaksın demiş sana çok sadık çok dürüst olumsuz hiçbişey yok ilişkiniz olacak dememişkiAyni kisiyi baska kizla bastim ya aylin' i de patlattim
Smokecity iyide aylin 1 hafta içinde haber alacaksın demiş sana çok sadık çok dürüst olumsuz hiçbişey yok ilişkiniz olacak dememişki
Diger dediklerini nerden biliyorsun? Sonucta fali 1 cumle degil
guzel bakmis ama yanildgi kisimlarda var.doncek dedi ve cok net konusuyor.baktirdagim falcilarla ayni zamani verdi.Beğendin mi bilmiş mi canım
Biz 1 cümlesini bildiğimiz içindir belki yorumum..neysr pardon.kendince haklısındır oturup Aylini savuncak diilim..Diger dediklerini nerden biliyorsun? Sonucta fali 1 cumle degil
zaten onlar 3 kişilerr kuzumm boşverr herkess falını aynen yazacak diye bişide yokkiiBiz 1 cümlesini bildiğimiz içindir belki yorumum..neysr pardon.kendince haklısındır oturup Aylini savuncak diilim..
ben attım canım arkadasım için :) bakalım bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?