Binnaz Abla

En yakın arkadaşın ne demiş ben anlamadım canım :)

Üzme tatlı canını hepsi aynı bunların ...

Hepsi anlaşmış gibi aynı sözler :)
Valla hayatına devam et o yokmuş gibi
At gibi giden it gibi dönermiş çok doğru söz canım bu..

Hüma balı soran arkadaşlar, bende çatır çatır patladı..Yani patladı da demeyeyim, alakasız bir faldı bana yolladığı..Gününde değildi belki bilemicem..

Meryem de öyle..

Bir patlarsa hepsi patlıcak yalnız benim fallaın..Selena hariç..Hepsi aynı doğrultuda ve aynı tarihleri verdi..

Aylin, şehrazat, sema, yiğit, didem, ilkay gür, serüven..Hepsi aynı doğrultuda konuşanlar ve hemen hemen aynı tarihleri verenler..

Valla dideme güveniyorum çünkü hatun cidden dehşet..Ama bakalım artık nolcak..

Benim fallar patlıcak gibi görünüyor, öyle doğuyor içime

Aylin ne konuda uyardi cnm.bence cocuk naz yapiyor suan selena ne demisti cnm.sen boyle yazinca kendi fallarimida patlamis gibi hissettim

Tatlim daha gecen hafta senin fal baktirdigin kisiye seni sormus, cocuk kadinin sana bunu soyleyecegini bilmiyor mu? O kendisine gore bir adim attigini ve senden bir tepki gelmedigini dusunup cevresine boyle bitti yoluma bakacagim diyor olabilir, mesaji da yeni attin hemen cevap vermek istememis olabilir, kotuye yorma hemen, sen de ortak arkadasiniza onunla ilgili kotu bir seyler diyor musun? Onun acisindan da bak biraz, soylediklerinde ciddi olmayabilir, ciddi olup olmadigini zaman gosterecek zaten

ya çok garip şekilde son baktırdığım fallarda herkes eskisinin bana döneceğini söylüyor hatta Hüma evleneceğin kişi olacak yeni kişi yok hayatında demiş üstelik ben hiç eskisinden bahsetedim ilk defa baktırdıklarım hepsi ve sadece ilişkim yok olacak mı diye soruyorum

Huma herkese aynı seyi soyluyor galiba..bana da evlenecegin kisi o, cocuklarının babası o olacak demisti yesilcam tadında..oylesine fal atmıstım..o herif bitti, ustune yeni biriyle gorusmeye basladım, artı bir daha evlilik mevlilik dusunmuyorum..

Desteksiz salladı yani bana azcık.

canım bana da sen 4-5 yıl çalıştıktan sonra bırakacaksın çocuk doğuracaksın demiş salağım sanki ben okumak için neler yapıyorum yurt dışında yüksek lisans istiyorum bunları bırakıp evde oturacağım bence de sallıyor garip olan yorumlarda herkes çıkıyor tarihleri falan yazmış sinir oldum
ben de daha birinci sınıfı bitirdim ne evliliği

Kızlar Nabeeerr ? Özledim sizleri .bayadır yoktum burda.. ne kadar çok sayfa ilerlemiş.. Eminim yeni meşhur olan falcılar olmuştur

Çıkan fal haberiyle geldim.. Ama bana değil çok yakın bir arkadaşıma.. Medyum selena .. Su falı baktırmıştı . Ve falda kıza sevgilisiyle ayrılacağını söyledi .. Arkadaşım hayatta ihtimal vermedi . Çünkü araları çok iyiydi.. Hatta iade bile istemeyi düşündü . Vee gerçekten dediği gibi oldu . Ayrıldılar .. Maalesef
Selenayı tebrik etmek lazım . Bu olayı bildiği için

Bu arada Selenanın geçen sene bana baktığı falda dediği bir durum çıkmıştı.. Sevgilimle barışma tarihimizi tutturmuştu

Hayırlısı olsun Greycim darısı başımıza diyorum :)

Arkadaşın adına çok üzüldüm gercekten
Selenayı bende seviyorum tarih vermiyo
2 vakit dedi bana
Benim selena dan sonraki gözdem Şehrazat biryolunvar da su falı baktı çok çok beğendim :)

Ayy benim de yine acayip fal baktırasım var.. Şehrazatı bir denemek lazım. Bir de Hüma bal çok övülmüş onu merak ediyorum ..

aslında senin öyle yazdığını zannettim ve bende bundan esinlenerek fikrimi genel paylaşmak istedim,ben yanlış anlamışım kusura bakma canım,
diğer taraftan hastalıkla ilgili fal olmaması gerektiği,fikrimede görüşünü belirttiğin içinde teşekkür ederim,
anlaştığımızı düşünüyorum sorun yok canım.

canım çok üzüldüm ama Symgee35 doğru yazmış, senden de ona olumsuz mesajlar gitmiş olabilir.
ben senin arkadaş çevreni pek sevmedim.

ayy kızlar yanlış anlamayın hümanın savunucusu değilim kendi falım üzerinden konuşucam.
evet _MedceziR_ e iyi atmış kabul. benim beğendiğim taraf, hiçbirşey sormadım.
falın sonunu evlilik yada ilişkiye bağlamamış.
benim durumlarım çok karışık, evlilik yada çocuk falan deseydi zaten çöp derdim direk.
evet evlilik çocuk falan süper olur ama bana aşırı pembeci olmuş olurdu.
bana sadece kafamdaki soruları yazmış ve kısa vadede yerini görüp hissedeceksin demiş.
bunu okurken çok şaşırmıştım. buna da kısa vade vermiş o yüzden inanasım var.
zaten falda 2 sene sonra şu olcak falan diyenlerin falı hoşuma da gitse yorum yazmıyorum buraya.

kuzum bende elmiranın da numarası var
o na da kafayı takmıştım bi ara, senin ilgini çekti mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…