ve benim için geçmiş defteri tamamen kapandı artık.. beni unuttugunu,bitirdiğini herkesin yoluna gitmesi gerektiğini dile getirmiş arkadasıma.ben de upuzun bır mesaj attım ona 9 ay sonra cevap atma tenezülünde bile bulunmadı zaten.en etkılı cumlem bugunun yarını da var oldu..ama helal olsun dıyorum. fallar fasa fiso oldu kısacası.. cogu kısı olumsuz konusacak onun gerçek duyguları degıl demıstı aylın de bes altı defa uyardı ama ben anlayacagımı anladım bu saatten sonra da.zaten fallarda da ask hayatım dısında her şey dogru cıkıyor gerçekleşiyor aşk hayatım sıfır... paralar bosa gıttı kısacası..yoluma bakacagım ama nasıl bakacagım bılmıyorum en yakın arkadasım dedıgım ınsan benım hakkımda bır soz söylemiş ona her yerde bunu dıle getıren ınsan bana kımse bır sey söylemedı dıyor ama sagolsun ne dıyeyım...
dun ilk defa gönderdim falcı hala online olmamıskızlar fal için tellwe.comu kullanan var mı biraz kararsızım orayıdadun denemek istiyorum
kızlar fal için tellwe.comu kullanan var mı biraz kararsızım orayıda denemek istiyorum
Aylin ne konuda uyardi cnm.bence cocuk naz yapiyor suan selena ne demisti cnm.sen boyle yazinca kendi fallarimida patlamis gibi hissettimve benim için geçmiş defteri tamamen kapandı artık.. beni unuttugunu,bitirdiğini herkesin yoluna gitmesi gerektiğini dile getirmiş arkadasıma.ben de upuzun bır mesaj attım ona 9 ay sonra cevap atma tenezülünde bile bulunmadı zaten.en etkılı cumlem bugunun yarını da var oldu..ama helal olsun dıyorum. fallar fasa fiso oldu kısacası.. cogu kısı olumsuz konusacak onun gerçek duyguları degıl demıstı aylın de bes altı defa uyardı ama ben anlayacagımı anladım bu saatten sonra da.zaten fallarda da ask hayatım dısında her şey dogru cıkıyor gerçekleşiyor aşk hayatım sıfır... paralar bosa gıttı kısacası..yoluma bakacagım ama nasıl bakacagım bılmıyorum en yakın arkadasım dedıgım ınsan benım hakkımda bır soz söylemiş ona her yerde bunu dıle getıren ınsan bana kımse bır sey söylemedı dıyor ama sagolsun ne dıyeyım...
Aylin ne konuda uyardi cnm.bence cocuk naz yapiyor suan selena ne demisti cnm.sen boyle yazinca kendi fallarimida patlamis gibi hissettim
ve benim için geçmiş defteri tamamen kapandı artık.. beni unuttugunu,bitirdiğini herkesin yoluna gitmesi gerektiğini dile getirmiş arkadasıma.ben de upuzun bır mesaj attım ona 9 ay sonra cevap atma tenezülünde bile bulunmadı zaten.en etkılı cumlem bugunun yarını da var oldu..ama helal olsun dıyorum. fallar fasa fiso oldu kısacası.. cogu kısı olumsuz konusacak onun gerçek duyguları degıl demıstı aylın de bes altı defa uyardı ama ben anlayacagımı anladım bu saatten sonra da.zaten fallarda da ask hayatım dısında her şey dogru cıkıyor gerçekleşiyor aşk hayatım sıfır... paralar bosa gıttı kısacası..yoluma bakacagım ama nasıl bakacagım bılmıyorum en yakın arkadasım dedıgım ınsan benım hakkımda bır soz söylemiş ona her yerde bunu dıle getıren ınsan bana kımse bır sey söylemedı dıyor ama sagolsun ne dıyeyım...
ya çok garip şekilde son baktırdığım fallarda herkes eskisinin bana döneceğini söylüyor hatta Hüma evleneceğin kişi olacak yeni kişi yok hayatında demişüstelik ben hiç eskisinden bahsetedim ilk defa baktırdıklarım hepsi ve sadece ilişkim yok olacak mı diye soruyorum
Huma herkese aynı seyi soyluyor galiba..bana da evlenecegin kisi o, cocuklarının babası o olacak demisti yesilcam tadında..oylesine fal atmıstım..o herif bitti, ustune yeni biriyle gorusmeye basladım, artı bir daha evlilik mevlilik dusunmuyorum..
Desteksiz salladı yani bana azcık.
Kızlar Nabeeerr ? Özledim sizleri .bayadır yoktum burda.. ne kadar çok sayfa ilerlemiş.. Eminim yeni meşhur olan falcılar olmuştur
Çıkan fal haberiyle geldim.. Ama bana değil çok yakın bir arkadaşıma.. Medyum selena .. Su falı baktırmıştı . Ve falda kıza sevgilisiyle ayrılacağını söyledi .. Arkadaşım hayatta ihtimal vermedi . Çünkü araları çok iyiydi.. Hatta iade bile istemeyi düşündü . Vee gerçekten dediği gibi oldu . Ayrıldılar .. Maalesef
Selenayı tebrik etmek lazım . Bu olayı bildiği için
Bu arada Selenanın geçen sene bana baktığı falda dediği bir durum çıkmıştı.. Sevgilimle barışma tarihimizi tutturmuştu
Ayy benim de yine acayip fal baktırasım var.. Şehrazatı bir denemek lazım. Bir de Hüma bal çok övülmüş onu merak ediyorum ..Hayırlısı olsun Greycim darısı başımıza diyorum :)
Arkadaşın adına çok üzüldüm gercekten
Selenayı bende seviyorum tarih vermiyo
2 vakit dedi bana
Benim selena dan sonraki gözdem Şehrazat biryolunvar da su falı baktı çok çok beğendim :)
Ayy benim de yine acayip fal baktırasım var.. Şehrazatı bir denemek lazım. Bir de Hüma bal çok övülmüş onu merak ediyorum ..
aslında senin öyle yazdığını zannettim ve bende bundan esinlenerek fikrimi genel paylaşmak istedim,ben yanlış anlamışım kusura bakma canım,Konusu olan bensem eğer hastalikla falın alakası yoktu hiç 2 ayrı msj yazmamak için birarada yazdım cepten yazıyorum pc ye oranla daha zor geliyor da. Ayrıca falda hastalık vb şeyler sorulmasına ve bahsedilmesine ben de karşıyım
Hüma balı soran arkadaşlar, bende çatır çatır patladı..Yani patladı da demeyeyim, alakasız bir faldı bana yolladığı..Gününde değildi belki bilemicem..
Meryem de öyle..
Bir patlarsa hepsi patlıcak yalnız benim fallaın..Selena hariç..Hepsi aynı doğrultuda ve aynı tarihleri verdi..
Aylin, şehrazat, sema, yiğit, didem, ilkay gür, serüven..Hepsi aynı doğrultuda konuşanlar ve hemen hemen aynı tarihleri verenler..
Valla dideme güveniyorum çünkü hatun cidden dehşet..Ama bakalım artık nolcak..
Benim fallar patlıcak gibi görünüyor, öyle doğuyor içime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?