kuzum bende elmiranın da numarası var
o na da kafayı takmıştım bi ara, senin ilgini çekti mi?
Elmira çıkmıyor Canımm
Dadanma 100 tl den olma babysi :)
Kızlar Nabeeerr ? Özledim sizleri .bayadır yoktum burda.. ne kadar çok sayfa ilerlemiş.. Eminim yeni meşhur olan falcılar olmuştur
Çıkan fal haberiyle geldim.. Ama bana değil çok yakın bir arkadaşıma.. Medyum selena .. Su falı baktırmıştı . Ve falda kıza sevgilisiyle ayrılacağını söyledi .. Arkadaşım hayatta ihtimal vermedi . Çünkü araları çok iyiydi.. Hatta iade bile istemeyi düşündü . Vee gerçekten dediği gibi oldu . Ayrıldılar .. Maalesef
Selenayı tebrik etmek lazım . Bu olayı bildiği için
Bu arada Selenanın geçen sene bana baktığı falda dediği bir durum çıkmıştı.. Sevgilimle barışma tarihimizi tutturmuştu
Hoşbuldukgrey bizde özledik canım yaa hoşgeldin.
Bnmde ole banada ole dedi huma aynisini dediya çok garip şekilde son baktırdığım fallarda herkes eskisinin bana döneceğini söylüyor hatta Hüma evleneceğin kişi olacak yeni kişi yok hayatında demişüstelik ben hiç eskisinden bahsetedim ilk defa baktırdıklarım hepsi ve sadece ilişkim yok olacak mı diye soruyorum
Bnmde ole banada ole dedi huma aynisini dedi
HoşbuldukBlueDaisy cim.. Var mı çıkan fallar sen de? Ben esas konu için hala beklemedeyim.. Yiğit, Fatıma, Serüven, Naz, Bilgehatun ve Meryem bunlar şuanda en ümitli olduğum falcılar..sene sonuna kadar dedikleri çıkmazsa hepsi de patır patır patlayacaklar
Saraylı ben de fena patladı. Hiçbir dediği olmadı çok şükür. Çünkü çok olumsuz konuşmuştucanım ben saraylının dediklerini yaşıyorum hane içi durumlarımızı çok iyi biliyor,
yakın gelecekle ilgili çıkanları var.
hüma bir iki olay tutturdu.
nesibe den de umutluyum, çok mantıklıydı.
hakkımızda hayırlısı be kuzum.
Agustos sonu kizla ayrilcaklar 10.ayda bana beklenmedik hamlelerle gelcekmis.bana hepsi eylul ekim diyor cikarmi bilmiyorum evlencekmisim okulun son yilinda calisma hayatim yokmus vs.4 5 tane arka arkaya dogurcakmisim hemde bu kisiyleBana ağustosta dedi sana ne tarih verdi canım
Agustos sonu kizla ayrilcaklar 10.ayda bana beklenmedik hamlelerle gelcekmis.bana hepsi eylul ekim diyor cikarmi bilmiyorum evlencekmisim okulun son yilinda calisma hayatim yokmus vs.4 5 tane arka arkaya dogurcakmisim hemde bu kisiyle
Saraylı ben de fena patladı. Hiçbir dediği olmadı çok şükür. Çünkü çok olumsuz konuşmuştu
Ben de Hüma Balı rüyamda gördüm. Dedikleri tek tek çıkmış. Gerçek bir falcı denildi Hüma bal için.. Genelde benim rüyalarım çıkar. Onun için çok merak ediyorum. pembe tablocu diyen çok var ama denemek lazım. Baktıracağım ramazandan sonra.
Huma bal maalesef bende de patladi cok guzel seyler soylemisti ama kismet olmadi
Ben yine selena' ya fal gonderdim ama su sectim bu sefer cogunluk suyu daha iyi dedigi icin de ben genel ask merak ediyorum orda baktirmak istedigin kisinin bilgilerini iceren bi form vardi onu doldurmadim yanlis bir fal secimi mi yaptim acaba? Su sadece belli bi kisi icin mi atilir?
Canım selena pencere açıp soruyor istersen duvarına pencere açmasını soyle eksik bilgi verdim diye rica et
Biri yok ki ozeleskisi falda cikarsa cikar da ozellikle bi de onun icin fal baktirmak dahi istemiyorum kalbim coook kirildi
Huma bal maalesef bende de patladi cok guzel seyler soylemisti ama kismet olmadi
Ben yine selena' ya fal gonderdim ama su sectim bu sefer cogunluk suyu daha iyi dedigi icin de ben genel ask merak ediyorum orda baktirmak istedigin kisinin bilgilerini iceren bi form vardi onu doldurmadim yanlis bir fal secimi mi yaptim acaba? Su sadece belli bi kisi icin mi atilir?
Şu fallardan o kadar etkileniyoruz ki artık rüyamıza kadar giriyor :)Ben de ruyamda kendimi fal bakarken gordum :))
Canım senin bu voltrandan ben sadece rezzana baktırdım çok fazla fal baktırmama ragmen bunlara atmadim hiç ve rezzan bende patladı artık. Ama selenaya kelebek atip deneyecegim hic cekmiyordu beni ama bu kadar methedildi yani
cok guzel Selena yaaa falları cıkanları tebrık ederiz tabı Selenayı daaa.Kızlar Nabeeerr ? Özledim sizleri .bayadır yoktum burda.. ne kadar çok sayfa ilerlemiş.. Eminim yeni meşhur olan falcılar olmuştur
Çıkan fal haberiyle geldim.. Ama bana değil çok yakın bir arkadaşıma.. Medyum selena .. Su falı baktırmıştı . Ve falda kıza sevgilisiyle ayrılacağını söyledi .. Arkadaşım hayatta ihtimal vermedi . Çünkü araları çok iyiydi.. Hatta iade bile istemeyi düşündü . Vee gerçekten dediği gibi oldu . Ayrıldılar .. Maalesef
Selenayı tebrik etmek lazım . Bu olayı bildiği için
Bu arada Selenanın geçen sene bana baktığı falda dediği bir durum çıkmıştı.. Sevgilimle barışma tarihimizi tutturmuştu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?