- 26 Şubat 2015
- 344
- 360
- 18
- 35
Kahve içtim fincanımda tam fal bakılmalık çıkmış. Uygun fiyatlı kahvesi iyi olan biri var mı kızlar, aranıyorum yine
ya saraylı off sarayylı ya uyusmadık onunlaaa.Ben de ruyamda kendimi fal bakarken gordum :))
bu arada Selena yı yıne kısdırmışlar ne oldu anlamadım bıle varmı duvarına yıne yazmış alınmış bışeylerden
Ayy kızlar..şu telefonda bakan yiğite baktırdım az önce..Valla çatır çatır her şeyi bildi..Kesin dostları falan var, mümkün değil bu kadar ayrıntıyı bilmesi çünkü..
Gelecek çıkar mı çıkmaz mı bilemem..Ama yaşananları ve şu an ı anlattı resmen..
Yalnız babamın sağlığını sordum, sessiz kaldı bir süre..Ben de tamam sormadım farzet dedim..
Durumu geçtiğimiz günlerde epey ağırlaşmıştı, son 1 haftadır çok sıkıntılıyız ailece..
Kötü bişey söyleyeceğini hissettim kapattırdım konuyu..Ona canım sıkıldı biraz..
Bu arada baya uzun bakıyor..İstediğiniz her konuda da soru sorduruyor..Kısa kestirmiyor yani..
Bu son faldı benim için..Gerek babam, gerek kendi sağlık sorunlarımdan psikolojim altüst durumda..Fala sardım 1 haftadır..Bu da enerjimi iyice dibe çekti..Tövbe yarabbim ya ramazan ramazan bide..Kendimiz ediyoz kendimiz buluyoz ben size söylim :))
Yok artık fal mal cidden..Ruhum karardı..
inanır mısın dün akşam 18:00 civarında attım hala sıra gelmediAaa Selena'ya fal atacaktım, falcı günlük limite ulaşmıştır diye uyarı verdi atamadımbir daha ne zaman online olur Allah bilir.
Ben bir kere klotho yağmur 'a fal attım 6 gün bekledim 3 kişi bakıyordu günde,sinirlendim geri çektim falı pişman değilim çünkü Bilgehatun'u öyle keşfettim :)inanır mısın dün akşam 18:00 civarında attım hala sıra gelmedi
şikayetçi değilim ama merakımda dolayı acele ediyorum bu aralar niye böyle merak saldımm aslında bilmiyorumBen bir kere klotho yağmur 'a fal attım 6 gün bekledim 3 kişi bakıyordu günde,sinirlendim geri çektim falı pişman değilim çünkü Bilgehatun'u öyle keşfettim :)
Greyy nasilsin nerelerdeydin :)Şu fallardan o kadar etkileniyoruz ki artık rüyamıza kadar giriyor :)
Gece 12 de at ...Aaa Selena'ya fal atacaktım, falcı günlük limite ulaşmıştır diye uyarı verdi atamadımbir daha ne zaman online olur Allah bilir.
Kahve kuzum
Evet tabii online olursa. Ben Ester Kiraya baktırmıştım durumumu da hiç bilemedi dediği birşey de olmadı.Gece 12 de at ...
Canım bakıp haber veriyim sanaŞahmeran'a bakayım dedim de artık yok sanırım değil mi bulamadım ben.
Girmiş canım 1 gün önce SAHHMERAN diye yazılıyoŞahmeran'a bakayım dedim de artık yok sanırım değil mi bulamadım ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?