Binnaz Abla

bu arada Selena yı yıne kısdırmışlar ne oldu anlamadım bıle varmı duvarına yıne yazmış alınmış bışeylerden

bu arada Selena yı yıne kısdırmışlar ne oldu anlamadım bıle varmı duvarına yıne yazmış alınmış bışeylerden

Patladi patlamadi vs yaziyoruz ya bence ona kizmis olabilir de herkes kendi deneyimini yaziyor, herkese de cikmiyor iste bazen, famayi begeniyorlar mesela ben 3 kere attim belki sorun bende belki gunude degildi diye ama yok enerjim uymadi, meryeme de patladi diyen var bana da patladi ama seviyorum onu yine atarim, bence onemli olan cikip cikmamasindan ote fal bakan kisinin durusu ve samimiyeti, her falcinin her fali cikmayabilir allah degil sonucta, benim aradigim ozen de biraz, bunu selena, sarayli ve ilkay ile yakaliyorum eminim bunlara baktirip begenmeyen vardir

pisbirsene baktırdım tellwede hoşuma gitti aslında bileemedim baya doğru nokta yakaladı aslında

Allah acil şifalar versin...

Aaa Selena'ya fal atacaktım, falcı günlük limite ulaşmıştır diye uyarı verdi atamadım bir daha ne zaman online olur Allah bilir.

Ben bir kere klotho yağmur 'a fal attım 6 gün bekledim 3 kişi bakıyordu günde,sinirlendim geri çektim falı pişman değilim çünkü Bilgehatun'u öyle keşfettim :)
şikayetçi değilim ama merakımda dolayı acele ediyorum bu aralar niye böyle merak saldımm aslında bilmiyorum

Canlar ester kira yi merak ediyorum baktirip fali cikan varmi

Şahmeranı niye arıyorsunuz iyi mi buluyorsunuz dedikleri çıkıyor mu? Ben bir kere attım ama birşey anlamadım 6 ay sonrasını anlatmıştı o zamana kim ölür kim kalır diye sildim falını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…