Binnaz Abla

Sana katılıyorum canım

Su falı konusunda deneyimli arkadaşlar birşey soracağım ben bu konuda cahilim bir kere 1 ay önce hestia ya su falı attım dualarla açıyorum falını yazmış sevgilinle yeşilliklerin içinde elele görüyorum sıkıntılarını suyun gerisinde bıraktığını görüyorum ilerde 1 anahtar sahibi olacaksın sevdiğinle ömür boyu beraberlik var falan yazmış ben bu falı çok masalımsı ve garip buldum pek anlamadım diğer falcılar da bu tip mi baktı size yani su falı böyle birşey mi ? Keşke lenormand baktırsaymışım aynı fiyattı.

ben selenaya su atarım hep ama böyle cümlelerle ilk kez karşılaşıyorum

Canım seni hayal kırıklığına uğratmak istemem ama bu su falı değil.. Bunu sahildeki çingeneler el falı bakayım sana anım kızım deyip böyle masalımsı şeyler söylüyorlar.. Su falında keskin olaylar görünür. Mesela benim Fatımaya baktırdığım su falında çocuğumun adına kadar söyledi fatıma. Çıkar çıkmaz bilinmez. Ama çok net durumlar söylemesi gerekir. Mesela evleneceğin insanı söyler ne biliyim net bir tarih verir. Su falı kesin sonuçlu bir faldır. Herkes bakamaz öyle

Ben bir kere klotho yağmur 'a fal attım 6 gün bekledim 3 kişi bakıyordu günde,sinirlendim geri çektim falı pişman değilim çünkü Bilgehatun'u öyle keşfettim :)

kuzucum 2 gün daha bekleyeydin madem 6 gün bekledin

çok iyimiş. dizi seyretmiş resmen suda sdfjsdlkjfksahas
benim bildiğim soru soulur ve olacak olmayacak diye çıkan şekiller yorumlanır.
bu çok ileri düzey demekki, direk tipleri görüyo
ay kızma nolur ama çok komik. inşallah gönlüne göre olsun canım yaa

Ilgincc

Kızlar bu arada falcı aylinin adı geçmişken unutmadan paylaşayım. Maalesef falı patladı. Haziran tarihini vermişti.. Güya haziranda evlilik teklifi alacaktım. Ulan adam evliliğin E' sinden bile bahsetmiyor.

bu ara didem ve yiğite takmış durumdayım.
ramazan sonu adım atıcam

Yiğit'i bilmiyorum denemedim nedense de hiç baktırmak gelmefi içimden ona. Ama Didem gayet iyi dediklerinden çıkan da oldu beklediklerim de varr. Kesinlikle bu fal işi enerji işi seni hangi isim etkiliyor seni cagirdigina inaniyorsan ona at. Ben hep öyle hissederek atıyorum. Vee beni bu aralar çağıran bir isim varr az kaldı inşallah bulusacagiz

Tarihlere takılma bazennn sarkabiliyor hatta hep sarkabiliyor

Daisyim ben 2 ay önce baktırmıştım
Kadın dedi 15 Temmuz'dan önce ne iş var ne aşk dedi :)
Bakalım ne dicek şimdi :)))
Yazarım hepinize hayatım :))

Hadi bakalım canım güzel haberle gell hem iş hem aşk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…