- 11 Şubat 2015
- 2.017
- 1.907
- 408
- 35
Telwede ole birsey yok atabiliyorsun.falci kalmadi atcak yaEvet tabii online olursa. Ben Ester Kiraya baktırmıştım durumumu da hiç bilemedi dediği birşey de olmadı.
Patladi patlamadi vs yaziyoruz ya bence ona kizmis olabilir de herkes kendi deneyimini yaziyor, herkese de cikmiyor iste bazen, famayi begeniyorlar mesela ben 3 kere attim belki sorun bende belki gunude degildi diye ama yok enerjim uymadi, meryeme de patladi diyen var bana da patladi ama seviyorum onu yine atarim, bence onemli olan cikip cikmamasindan ote fal bakan kisinin durusu ve samimiyeti, her falcinin her fali cikmayabilir allah degil sonucta, benim aradigim ozen de biraz, bunu selena, sarayli ve ilkay ile yakaliyorum eminim bunlara baktirip begenmeyen vardir
ılk falı ıyı sayılırd ı zaten Kıraze ıle aynı kışı. son 2 falım olmadıııı.Canlar ester kira yi merak ediyorum baktirip fali cikan varmi
İyiyim çok şükür thalixcim.. İşlerim çok yoğundu. O yüzden biraz uzak kaldım. Ama sizleri özledim döndümGreyy nasilsin nerelerdeydin :)
Girmiş canım 1 gün önce SAHHMERAN diye yazılıyo
Şahmeranı niye arıyorsunuz iyi mi buluyorsunuz dedikleri çıkıyor mu? Ben bir kere attım ama birşey anlamadım 6 ay sonrasını anlatmıştı o zamana kim ölür kim kalır diye sildim falını
ben selenaya su atarım hep ama böyle cümlelerle ilk kez karşılaşıyorumSu falı konusunda deneyimli arkadaşlar birşey soracağım ben bu konuda cahilim bir kere 1 ay önce hestia ya su falı attım dualarla açıyorum falını yazmış sevgilinle yeşilliklerin içinde elele görüyorum sıkıntılarını suyun gerisinde bıraktığını görüyorum ilerde 1 anahtar sahibi olacaksın sevdiğinle ömür boyu beraberlik var falan yazmış ben bu falı çok masalımsı ve garip buldum pek anlamadım diğer falcılar da bu tip mi baktı size yani su falı böyle birşey mi ? Keşke lenormand baktırsaymışım aynı fiyattı.
ben selenaya su atarım hep ama böyle cümlelerle ilk kez karşılaşıyorum
bende dediklerinin çoğu çıkmıştır çok severim kendisini ama enerji meselesi tutmayanlar da oldu ama ben tavsiye ederşm kendi adıma :)Memnun kaldınız mı Selena'nın su falından? Bildi mi?
Canım seni hayal kırıklığına uğratmak istemem ama bu su falı değil.. Bunu sahildeki çingeneler el falı bakayım sana anım kızım deyip böyle masalımsı şeyler söylüyorlar.. Su falında keskin olaylar görünür. Mesela benim Fatımaya baktırdığım su falında çocuğumun adına kadar söyledi fatıma. Çıkar çıkmaz bilinmez. Ama çok net durumlar söylemesi gerekir. Mesela evleneceğin insanı söyler ne biliyim net bir tarih verir. Su falı kesin sonuçlu bir faldır. Herkes bakamaz öyleSu falı konusunda deneyimli arkadaşlar birşey soracağım ben bu konuda cahilim bir kere 1 ay önce hestia ya su falı attım dualarla açıyorum falını yazmış sevgilinle yeşilliklerin içinde elele görüyorum sıkıntılarını suyun gerisinde bıraktığını görüyorum ilerde 1 anahtar sahibi olacaksın sevdiğinle ömür boyu beraberlik var falan yazmış ben bu falı çok masalımsı ve garip buldum pek anlamadım diğer falcılar da bu tip mi baktı size yani su falı böyle birşey mi ? Keşke lenormand baktırsaymışım aynı fiyattı.
Ben bir kere klotho yağmur 'a fal attım 6 gün bekledim 3 kişi bakıyordu günde,sinirlendim geri çektim falı pişman değilim çünkü Bilgehatun'u öyle keşfettim :)
Su falı konusunda deneyimli arkadaşlar birşey soracağım ben bu konuda cahilim bir kere 1 ay önce hestia ya su falı attım dualarla açıyorum falını yazmış sevgilinle yeşilliklerin içinde elele görüyorum sıkıntılarını suyun gerisinde bıraktığını görüyorum ilerde 1 anahtar sahibi olacaksın sevdiğinle ömür boyu beraberlik var falan yazmış ben bu falı çok masalımsı ve garip buldum pek anlamadım diğer falcılar da bu tip mi baktı size yani su falı böyle birşey mi ? Keşke lenormand baktırsaymışım aynı fiyattı.
Ayline katina attım kızlar
Yorumu yazarımmm
Haberiniz olsun :)
duygusuz_girl çok beğeniyodu canım aylinin katinasını
IlginccSu falı konusunda deneyimli arkadaşlar birşey soracağım ben bu konuda cahilim bir kere 1 ay önce hestia ya su falı attım dualarla açıyorum falını yazmış sevgilinle yeşilliklerin içinde elele görüyorum sıkıntılarını suyun gerisinde bıraktığını görüyorum ilerde 1 anahtar sahibi olacaksın sevdiğinle ömür boyu beraberlik var falan yazmış ben bu falı çok masalımsı ve garip buldum pek anlamadım diğer falcılar da bu tip mi baktı size yani su falı böyle birşey mi ? Keşke lenormand baktırsaymışım aynı fiyattı.
bu ara didem ve yiğite takmış durumdayım.
ramazan sonu adım atıcam
Kızlar bu arada falcı aylinin adı geçmişken unutmadan paylaşayım. Maalesef falı patladı. Haziran tarihini vermişti.. Güya haziranda evlilik teklifi alacaktım. Ulan adam evliliğin E' sinden bile bahsetmiyor.
Daisyim ben 2 ay önce baktırmıştım
Kadın dedi 15 Temmuz'dan önce ne iş var ne aşk dedi :)
Bakalım ne dicek şimdi :)))
Yazarım hepinize hayatım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?