inanır mısın dün akşam 18:00 civarında attım hala sıra gelmedi
Ay didemi çok merak ediyorum ben. istanbul topiğinde bayaa meşhur.. Çıkan fallarıda olmuş. Yiğit le beraber populer falcılardan. Ben yiğiti çok beğenmiştim. Bir iki dediği çıktı. Esas konu için beklemedeyim ama beni şok eden şuana kadar tek falcı yiğit oldu. Öyle şeyler bildi ki ağzım açık kaldı resmen.. Dediği durumlar da çıkınca iyice güvenim arttı yiğite..tam anlamıyla falı çıkacak gibi hissediyorum. Verdiği tarih geçmedi daha var ama didemi de merak etmiyor değilimYiğit'i bilmiyorum denemedim nedense de hiç baktırmak gelmefi içimden ona. Ama Didem gayet iyi dediklerinden çıkan da oldu beklediklerim de varr. Kesinlikle bu fal işi enerji işi seni hangi isim etkiliyor seni cagirdigina inaniyorsan ona at. Ben hep öyle hissederek atıyorum. Vee beni bu aralar çağıran bir isim varr az kaldı inşallah bulusacagiz
Ay didemi çok merak ediyorum ben. istanbul topiğinde bayaa meşhur.. Çıkan fallarıda olmuş. Yiğit le beraber populer falcılardan. Ben yiğiti çok beğenmiştim. Bir iki dediği çıktı. Esas konu için beklemedeyim ama beni şok eden şuana kadar tek falcı yiğit oldu. Öyle şeyler bildi ki ağzım açık kaldı resmen.. Dediği durumlar da çıkınca iyice güvenim arttı yiğite..tam anlamıyla falı çıkacak gibi hissediyorum. Verdiği tarih geçmedi daha var ama didemi de merak etmiyor değilim
O kdr iyimi bende baktircamdaDidem benim ilk telde baktirdigim kişi yani...Şok yaşamadım dersem yalan olur şok etti ve ebced degerleriyle bakiyormus şeyleri varmış ama onlarla bakmıyorum dedi onlar çok yalan söylerler dedi birde orda şok yaşadım. Yaşadım dediklerinden bir kaç şey ben de esas olayı bekliyorum bakalım.
Benim bu dideme kesin baktırmam lazım. Çok merak ediyorum ya. Belki yiğitten bile iyi olabilir..Didem benim ilk telde baktirdigim kişi yani...Şok yaşamadım dersem yalan olur şok etti ve ebced degerleriyle bakiyormus şeyleri varmış ama onlarla bakmıyorum dedi onlar çok yalan söylerler dedi birde orda şok yaşadım. Yaşadım dediklerinden bir kaç şey ben de esas olayı bekliyorum bakalım.
Okurken direk Medyumhiperin evlilik falı geldi aklıma o da dualarla açıyorum demişti.Su falı konusunda deneyimli arkadaşlar birşey soracağım ben bu konuda cahilim bir kere 1 ay önce hestia ya su falı attım dualarla açıyorum falını yazmış sevgilinle yeşilliklerin içinde elele görüyorum sıkıntılarını suyun gerisinde bıraktığını görüyorum ilerde 1 anahtar sahibi olacaksın sevdiğinle ömür boyu beraberlik var falan yazmış ben bu falı çok masalımsı ve garip buldum pek anlamadım diğer falcılar da bu tip mi baktı size yani su falı böyle birşey mi ? Keşke lenormand baktırsaymışım aynı fiyattı.
BU yigit cokmu iyi canimBenim bu dideme kesin baktırmam lazım. Çok merak ediyorum ya. Belki yiğitten bile iyi olabilir..
Benim bu dideme kesin baktırmam lazım. Çok merak ediyorum ya. Belki yiğitten bile iyi olabilir..
Canım yönlendirmek gibi olmasın sende hisdediyorsan birseyler baktır. Az para değil karalama 50 tl su 100 liraO kdr iyimi bende baktircamda
Fal fiyatları ne olmuş öyle ya daha dün 15'e bakan kişi şimdi 35'e bakıyor.
Didem ne kadara bakıyor arkadaşlar?
Çıksa insanın içi acımaz tamam bununla enerjim uydu diyorsun bir bakıyorsun çıkan bir şey yok.Karalama 50 tl. Su 100 lira. Ayy ben ikisine de baktırdım
Ayyyy ne paralar verdimm offf offf
Ciktimi kuzum degermiKaralama 50 tl. Su 100 lira. Ayy ben ikisine de baktırdım
Ayyyy ne paralar verdimm offf offf
Canım sıkıntılı bir dönemde gözüm bir şey gormuyordu verdim. Didemden memnun kaldım hiç acimadim verdiklerime iyi geldi bana o dönem. Şimdi duruldum rahatladım bekle dedi bekliyorum bii umutla kanayan yaraya tampon gibi düşün sonra zaten insan alisiyor acıya da yara kapanmaya başlıyor falanÇıksa insanın içi acımaz tamam bununla enerjim uydu diyorsun bir bakıyorsun çıkan bir şey yok.
Ciktimi kuzum degermibaktirmaya
Canım sıkıntılı bir dönemde gözüm bir şey gormuyordu verdim. Didemden memnun kaldım hiç acimadim verdiklerime iyi geldi bana o dönem. Şimdi duruldum rahatladım bekle dedi bekliyorum bii umutla kanayan yaraya tampon gibi düşün sonra zaten insan alisiyor acıya da yara kapanmaya başlıyor falan
Yiğit'i bilmiyorum denemedim nedense de hiç baktırmak gelmefi içimden ona. Ama Didem gayet iyi dediklerinden çıkan da oldu beklediklerim de varr. Kesinlikle bu fal işi enerji işi seni hangi isim etkiliyor seni cagirdigina inaniyorsan ona at. Ben hep öyle hissederek atıyorum. Vee beni bu aralar çağıran bir isim varr az kaldı inşallah bulusacagiz
Falcı Botun bile seslisi çıkmış. Bana Tellwe de iyi bakan Serüven ve Selena dışında biri var mı önereceğiniz arkadaşalar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?