Binnaz Abla

Ay didemi çok merak ediyorum ben. istanbul topiğinde bayaa meşhur.. Çıkan fallarıda olmuş. Yiğit le beraber populer falcılardan. Ben yiğiti çok beğenmiştim. Bir iki dediği çıktı. Esas konu için beklemedeyim ama beni şok eden şuana kadar tek falcı yiğit oldu. Öyle şeyler bildi ki ağzım açık kaldı resmen.. Dediği durumlar da çıkınca iyice güvenim arttı yiğite..tam anlamıyla falı çıkacak gibi hissediyorum. Verdiği tarih geçmedi daha var ama didemi de merak etmiyor değilim

Didem benim ilk telde baktirdigim kişi yani...Şok yaşamadım dersem yalan olur şok etti ve ebced degerleriyle bakiyormus şeyleri varmış ama onlarla bakmıyorum dedi onlar çok yalan söylerler dedi birde orda şok yaşadım. Yaşadım dediklerinden bir kaç şey ben de esas olayı bekliyorum bakalım.

O kdr iyimi bende baktircamda

Benim bu dideme kesin baktırmam lazım. Çok merak ediyorum ya. Belki yiğitten bile iyi olabilir..

Okurken direk Medyumhiperin evlilik falı geldi aklıma o da dualarla açıyorum demişti.

Falcı Botun bile seslisi çıkmış. Bana Tellwe de iyi bakan Serüven ve Selena dışında biri var mı önereceğiniz arkadaşalar.

Çıksa insanın içi acımaz tamam bununla enerjim uydu diyorsun bir bakıyorsun çıkan bir şey yok.
Canım sıkıntılı bir dönemde gözüm bir şey gormuyordu verdim. Didemden memnun kaldım hiç acimadim verdiklerime iyi geldi bana o dönem. Şimdi duruldum rahatladım bekle dedi bekliyorum bii umutla kanayan yaraya tampon gibi düşün sonra zaten insan alisiyor acıya da yara kapanmaya başlıyor falan

Ciktimi kuzum degermi baktirmaya

Durum yazdığım gibii

ay beni kimse çağırmıyo da ben kaşınıyorum
dideminde whatsapına baktım çok sıra var galiba.
sen kime taktın yaw merak ettim

Falcı Botun bile seslisi çıkmış. Bana Tellwe de iyi bakan Serüven ve Selena dışında biri var mı önereceğiniz arkadaşalar.

Şehrazatı denedin mi bir yolun var da. Serüvene ve Selena ya bende baktırdım aynı şeyleri söylediler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…