O kadar haklısın ki... ümitlerin tükenmeye başlayınca da bırakıyorsun fal defterini. Kapatıyorsunda sen sende olmuyorsun hem manevi hem de maddi.Canım sıkıntılı bir dönemde gözüm bir şey gormuyordu verdim. Didemden memnun kaldım hiç acimadim verdiklerime iyi geldi bana o dönem. Şimdi duruldum rahatladım bekle dedi bekliyorum bii umutla kanayan yaraya tampon gibi düşün sonra zaten insan alisiyor acıya da yara kapanmaya başlıyor falan
ay beni kimse çağırmıyo da ben kaşınıyorum
dideminde whatsapına baktım çok sıra var galiba.
sen kime taktın yaw merak ettim
Ben de bayağı iyiydi ya . Bence yiğit inde dostları var . Bildiği durumlar öyle sıradan değil.. benim bütün hayatımı döktü ortaya çocuk.. içimdeki şüpheleri falan herşeyi.. Boş değil yani o paraya değer .. Zaten istanbul topiğinde aratırsan şu zamana kadar en çok falı çıkmış falcıdır kendisi .. Sadece zamanı tutturamıyor ama dediği çıkıyor geneldeBU yigit cokmu iyi canim
Denedim canım geçmiş an hislerim doğrultusunda söyledikleri doğruydu yakın tarihte bir şeyler olacak dedi o konuları bekleyecem. Geçmişte baktırdıklarımı okudum dinledim yok ya bir elle tutulur Saraylı bir şeyler demiş Selena ile benim enerjim tutmuyor canım Serüven se kitap falı gerçekten çok iyiydi.Şehrazatı denedin mi bir yolun var da. Serüvene ve Selena ya bende baktırdım aynı şeyleri söylediler.
O kadar haklısın ki... ümitlerin tükenmeye başlayınca da bırakıyorsun fal defterini. Kapatıyorsunda sen sende olmuyorsun hem manevi hem de maddi.
Ben de bayağı iyiydi ya . Bence yiğit inde dostları var . Bildiği durumlar öyle sıradan değil.. benim bütün hayatımı döktü ortaya çocuk.. içimdeki şüphelerifalan herşeyi.. Boş değil yani o paraya değer .. Zaten istanbul topiğinde aratırsan şu zamana en çok falı çıkmış falcıdır kendisi .. Sadece zamanı tutturamıyor ama dediği çıkıyor genelde
Aslında benim lugatim da umitsizlik yok ziraa "seytandandir " diye inanıyorum. Rabbim böyle uygun görmüş birlestirdigi yolları ayırmış deyip teslim oluyorum.
üstüste atma bari, serüven den falın gelsin. yarın da kandil bekle az
Durum yazdığım gibii
Bu sehrazat bir banami boyle bakti yaDenedim canım geçmiş an hislerim doğrultusunda söyledikleri doğruydu yakın tarihte bir şeyler olacak dedi o konuları bekleyecem. Geçmişte baktırdıklarımı okudum dinledim yok ya bir elle tutulur Saraylı bir şeyler demiş Selena ile benim enerjim tutmuyor canım Serüven se kitap falı gerçekten çok iyiydi.
Bu sehrazat bir banami boyle bakti ya
greyy bacımm hoşgeldinnBen de bayağı iyiydi ya . Bence yiğit inde dostları var . Bildiği durumlar öyle sıradan değil.. benim bütün hayatımı döktü ortaya çocuk.. içimdeki şüpheleri falan herşeyi.. Boş değil yani o paraya değer .. Zaten istanbul topiğinde aratırsan şu zamana kadar en çok falı çıkmış falcıdır kendisi .. Sadece zamanı tutturamıyor ama dediği çıkıyor genelde
o zaman seninde fal bakabilme yeteneğin vardırBen de ruyamda kendimi fal bakarken gordum :))
Bakk işte yokkk hiç tık yokk ben de Yiğite karşı baktirsam da olmaz tutmaz yanii. Ben böyleyim niyeyse
Canım enerji alamıyosan zaten baktırmamak en doğrusu. Aslında üstüste fal baktırmak diğer bakılan falları bozuyor diye bişey de duydum .Bakk işte yokkk hiç tık yokk ben de Yiğite karşı baktirsam da olmaz tutmaz yanii. Ben böyleyim niyeyse
ben hiç sevmiyorum günler sonra gelen falı,iyide olsa beni hiç etkilemiyor,çünkü ben falı attığım andaki durumu merak ettiğim için günler sora durum değişebiliyor,ondan sonrada fal gelse ne olur gelmese ne olur.Ben bir kere klotho yağmur 'a fal attım 6 gün bekledim 3 kişi bakıyordu günde,sinirlendim geri çektim falı pişman değilim çünkü Bilgehatun'u öyle keşfettim :)
Hoşbuldm gollomcm . Naber ? Evlendin mi kız sen ?greyy bacımm hoşgeldinn
Yiğitten çok çok iyi canımBenim bu dideme kesin baktırmam lazım. Çok merak ediyorum ya. Belki yiğitten bile iyi olabilir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?