Binnaz Abla

O kadar haklısın ki... ümitlerin tükenmeye başlayınca da bırakıyorsun fal defterini. Kapatıyorsunda sen sende olmuyorsun hem manevi hem de maddi.

ay beni kimse çağırmıyo da ben kaşınıyorum
dideminde whatsapına baktım çok sıra var galiba.
sen kime taktın yaw merak ettim

Şehrazata canım yaaa sözümü bozdum Serüvene attım hazır bozmuş iken birde ona atayım diyorum. Baktığı falı okudum da şok oldum ama beni de çağırıyor hissediyorum belki de çok olumsuz şeyler söyleyecek. Ben de o konuda kasiniyorum biri olumsuz söyleyecek sonun da

BU yigit cokmu iyi canim
Ben de bayağı iyiydi ya . Bence yiğit inde dostları var . Bildiği durumlar öyle sıradan değil.. benim bütün hayatımı döktü ortaya çocuk.. içimdeki şüpheleri falan herşeyi.. Boş değil yani o paraya değer .. Zaten istanbul topiğinde aratırsan şu zamana kadar en çok falı çıkmış falcıdır kendisi .. Sadece zamanı tutturamıyor ama dediği çıkıyor genelde

Şehrazatı denedin mi bir yolun var da. Serüvene ve Selena ya bende baktırdım aynı şeyleri söylediler.
Denedim canım geçmiş an hislerim doğrultusunda söyledikleri doğruydu yakın tarihte bir şeyler olacak dedi o konuları bekleyecem. Geçmişte baktırdıklarımı okudum dinledim yok ya bir elle tutulur Saraylı bir şeyler demiş Selena ile benim enerjim tutmuyor canım Serüven se kitap falı gerçekten çok iyiydi.

O kadar haklısın ki... ümitlerin tükenmeye başlayınca da bırakıyorsun fal defterini. Kapatıyorsunda sen sende olmuyorsun hem manevi hem de maddi.

Aslında benim lugatim da umitsizlik yok ziraa "seytandandir " diye inanıyorum. Rabbim böyle uygun görmüş birlestirdigi yolları ayırmış deyip teslim oluyorum.

Bakk işte yokkk hiç tık yokk ben de Yiğite karşı baktirsam da olmaz tutmaz yanii. Ben böyleyim niyeyse

Aslında benim lugatim da umitsizlik yok ziraa "seytandandir " diye inanıyorum. Rabbim böyle uygun görmüş birlestirdigi yolları ayırmış deyip teslim oluyorum.

üstüste atma bari, serüven den falın gelsin. yarın da kandil bekle az

üstüste atma bari, serüven den falın gelsin. yarın da kandil bekle az

Ayyy canım Serüvene geçen hafta attım geldi falım valla memnun da kaldım. İşte bekliyorum zaten salı günü ancak atarım Şehrazat'a. Yokk üst üste atmam bu da son olacak. Dedigim gibi kaşınıyorum bakalım ne diyecek

Durum yazdığım gibii

Bu sehrazat bir banami boyle bakti ya

greyy bacımm hoşgeldinn

kızlar ya bubir yolun varda ki falcı sema ya baktıranlar varmı aranızda daha doğrusu dedikleri çıkan yani ben attım güzel bakmış ama çıkarmı çıkmazmı kafayı yicem

Bakk işte yokkk hiç tık yokk ben de Yiğite karşı baktirsam da olmaz tutmaz yanii. Ben böyleyim niyeyse

Canım enerji alamıyosan zaten baktırmamak en doğrusu. Aslında üstüste fal baktırmak diğer bakılan falları bozuyor diye bişey de duydum .

Ben bir kere klotho yağmur 'a fal attım 6 gün bekledim 3 kişi bakıyordu günde,sinirlendim geri çektim falı pişman değilim çünkü Bilgehatun'u öyle keşfettim :)
ben hiç sevmiyorum günler sonra gelen falı,iyide olsa beni hiç etkilemiyor,çünkü ben falı attığım andaki durumu merak ettiğim için günler sora durum değişebiliyor,ondan sonrada fal gelse ne olur gelmese ne olur.
bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…