Kitap falı ne kızlar?
Canım enerji alamıyosan zaten baktırmamak en doğrusu. Aslında üstüste fal baktırmak diğer bakılan falları bozuyor diye bişey de duydum .
Yiğitten çok çok iyi canım
Canım hoşgeldin nerdesin senn
Ramazan çıktıkdan sonra Didemi de bir deneyeceğim symgecim .. fiyatı tuzlu ama olsun . Durduramıyoum kendimiYiğitten çok çok iyi canım
Aynen ben de zaten durum değişmişti hem çok da sabırsızım ama selenayı mecbur bekleyeceğim artık başka türlü aklım onda kalırben hiç sevmiyorum günler sonra gelen falı,iyide olsa beni hiç etkilemiyor,çünkü ben falı attığım andaki durumu merak ettiğim için günler sora durum değişebiliyor,ondan sonrada fal gelse ne olur gelmese ne olur.
bence
Ramazan çıktıkdan sonra Didemi de bir deneyeceğim symgecim .. fiyatı tuzlu ama olsun . Durduramıyoum kendimi
Yok bitanem şuanda gayet iyi aslında . Ben eskiden günde 5 fal baktırdığımı bilirim. Bir gün baktırmaSam tedirgin olurdum.. ama zamanla köreldim .. doğru dürüst çıkan fal olmayınca hevesin kaçıyor .. zamanla seninde hevesin kaçacak ..Evettt doğru tarihleride ileriye atiyormus. Yokk ust üste atmiyorum bir ay önce atmistim en son geçen hafta attim bide haftaya atıp biterecegim inşallah. Çok üst üste değil demiii
Sen hangisine baktırdın canım?Karalama 50 canım
Su falı 100 beğeniceğine eminim yiğit te kimmiş dersin :))))
Iki haftaya baristrdi biziSen beğenmedin mi Şehrazat i. Ben daha baktiracamm bide beni bekle yazarım hemen de haftaya ancak bayramda bakarsa ne ala yoksa öbür haftaya
Burdayım bitanem nasılsın iyimisin :)))
Sen hangisine baktırdın canım?
Iyiyim güzelim :)Sağol canım iyiyimsen nasılsın forum daha da iyi olmamı sağlıyor kafam dağılıyor
Yok bitanem şuanda gayet iyi aslında . Ben eskiden günde 5 fal baktırdığımı bilirim. Bir gün baktırmaSam tedirgin olurdum.. ama zamanla köreldim .. doğru dürüst çıkan fal olmayınca hevesin kaçıyor .. zamanla seninde hevesin kaçacak ..
Iyiyim güzelim :)
Bu forum da olmasa halimiz harap zaten:)
Iki haftaya baristrdi bizisansini zorladi biraz 40tlik fal degildi falci sema selena nesibe degil bende
Başka kim bakıyor bilmiyorum ama tellwe de serüvenin baktığı bir fal canım kitabı üç kere açıyor orda çıkan sembollere göre yorumluyor falı. Bana da tuhaf gelmişti başta ama baktığı falı okuyunca attım gayet de bilmiş güzel yorumlamis. Sonunda iyi şeyler soylemedi bana olsun güzel bir faldi bence
Evet işin b.kunu biraz çıkartmıştımGünde 5 fall mıYokk daha günde 2 bile olmadım. Neyse Kurtulmuşsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?