- 2 Ağustos 2012
- 1.035
- 18
- 108
kızlar ben kahve falı baktıracağım ya da tarot kimi önerirsiniz binnaz abladan?
birde bu site kredi kartı için güvenilir mi?
Canım hiç bulaşmamanı tavsiye ederim..ama yok baktırayım dersen de kredi kartı için hiç bir problem yaşamazsın ama gene de rahatsızlık duyarsan mobil ödeme yaparsın..Faturalı ise hattın ödeme telefon faturana yansır.yada kontürlü ise telefonun kontür alıp kontür çektirirsin..
Bu arada geçmiş ve anlık durumları merak ediyorsan Tarot baktır..İleriye dönük verilen tarihler ve olaylar tutmuyor..Her tarot baktırdığında farklı tarih ,farklı sonuç alırsın...
Kahvede de Tek bir isim var başarılı..O da Falalem sitesinde Rezzan abla dır..İyi kötü ne görürse güzel bir şekilde yorumlar ve mutlaka ki demiş olduklarını yaşarsın..O derece başarılı ve çok tatlı bir bayan...
binnaz abladadan kimi tavsiye edersiniz?[/I]
kirazenin sesi fln iyi hos da iki fali zitti ve dedigi olmadi.kirazeden dahamıı iyiiii beyzoşşş bak yolluyom onun yerine
kirazenin sesi fln iyi hos da iki fali zitti ve dedigi olmadi.
selena eger kopya cekmediyse evet olan biteni biliyor herkese acik yorumun yok dimi?
bak üzüldüm şimdi canım yaa ( ben sebep oldum sana
beyzoşşşş hala bekliyorm selenayı kız biliyo dmiii bkkkk cok hycnlndm bkliyorumm
Benim neyim var neyim yok bilmiş tatlımm :)) sakın geri çekme falını.. Diyorum sana işte, beğenmezsen Kirazeye baktıracağın falı ben ödeyeceğim :)
arkidişler fal alame nalan abla die biri gelmiş tv programı yapıomuş önceden ben şimdide ona baktırmaya niyetlendim :)
vvallla beyzoşşş cok byk bı heycnla bkliyorumm hadii bakalm baska baktrnmız varmı brda sen rastglmi bktrdın
Burdan biri baktırmıştı canım tam hatırlamıyorum şimdi kim olduğunu.. Beklemene değecek bana güvenn :))
tmam bitanemmm gelsn falll hmn yormumu yapıcmmmm bkle bniii
arkidişler fal alame nalan abla die biri gelmiş tv programı yapıomuş önceden ben şimdide ona baktırmaya niyetlendim :)
ayyy baktırırsan mutlaka paylaş burda, acaip merak ediyorum onu :))
alttaki mesajına cevabım ise şu: Ben baktırmadım, baktırmayı da düşünmüyorum.. Reklamları tvde de hiç izlemem zaten :))
duruyumu merak ediyorsun ablacım yoksa nalan ablayımı..duruyla ilgili pek bi yorum görmeyince emin olamadım bide pahalı galiba baya nalan abla enazında 15 lira diorum denesemde bişiy kaybetmem die :) hangisini deneyim sizce..evet tv programı olayına katılıorum bende bikere bi programa mesaj atmıştım bisürüde kontörüm gitmişti ozaman okumadı ben yine salaklığıma ynıyım sonraki günlerde yine mesaj attım tam program bitmek üzereykenki ümidimi kesmiştim :) benm mesajımı okudu olmaz kesnlikle bekleme boşa dedi bide gülmüştü sinir olmuştum ozaman :) aradan 2 hafta sonra olmaz dediği şey gerçekleşmişti..bide iyi die o kadını arayıp duruolar :)
Nalan ablayı merak ediyorum tabi ki güzelim, duru hiç ilgi alanıma girmiyor :) burda reklamını yapıyor ya da yaptırıyor, takılma..sana da tavsiyem merakını Nalan ablaya çevir :) Onu da tanımıyorum, nasıldır bilmiyorum ama merak ediyorum ben de :) tvde hiç görmedim ben fal bakan birini, hayrett nasıl kaçırmışım, utandım kendimdenn :))[/
evet zaten duru için bankadan para yatırmak gerekiyormuş baktımda az önce..ben kahve falı için foto çekmeye eriniyorum artık banlkaya gidipte para yatıramam hiç o hayatı bikere zeynepte yapmıştım bidaaha yapmam heralde :) nalan ablayı bekliyorum bakalım bugün girerse siteye baktırcam :)
vvallla beyzoşşş cok byk bı heycnla bkliyorumm hadii bakalm baska baktrnmız varmı brda sen rastglmi bktrdın
ben baktırdım medyumselenaya öncelikle çok inançlı,insncıl birisi iş için baktırdım gayet güzel di tesbitleri beğendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?