Binnaz Abla

Ben çok isterim yiğit çıksın zaten bana da zamanı geçti :) Takılmıyorum gerçi zaten

Ay ben kelebek'i de hiç bilmiyorum Symgee35 bilir sanırım Selena'nın kelebek falı bile güzel diyordu yanlış hatırlamıyorsam. Selena ne zamanlar online oluyo kızlar?
Canım o kartlara takılma bende çok becerememiştim
Selena kendi kartlarıyla açılım yapıyor zaten :) merak etme propofol123

İnşallah çıkar canım. Yiğitin falları genelde geç çıkıyor. Didemle farklı mıydı falı yoksa paralelmiydi?

Paralel güzelim ama Didem çok başka yaşaman lazım için hoplar
Kendi unuttuğun sırrını söyler yüzüne senin isim verir değişiktir:)

Aaa gerçekten mi ? Eee olmaz olmaz deme canım tabii zaman gosterecek de Ekim e cokkkkkk var olur mu olur
he he he gelse kosarim mı diyon yoksaaaa

Yok öyle koşturmaca Sürünsün azcık :)
Tamam bildi ama çok etkilemedi serüven beni yerden yere vurmuş mübarek :)

Yok öyle koşturmaca Sürünsün azcık :)
Tamam bildi ama çok etkilemedi serüven beni yerden yere vurmuş mübarek :)

Ama Şehrazat da sanki azıcık uyarmis seni ben öyle hatırlıyorum

İnşallah çıkar canım. Yiğitin falları genelde geç çıkıyor. Didemle farklı mıydı falı yoksa paralelmiydi?

Canım sen baktıracaksan dideme var mı bilmiyorum ama telinin özelliği ses kaydı yap. Yoksada program indir çok iyi oluyor. Didem çok seri konuşuyor arada bir sürü şeyi kacirmamak için ses kaydı mutlaka şart. Ben yüzyüze bile aliyordum. Sonradan sakin sakin dinliyorsun.

Yokkk Estağfurullah canım terapi gibi olmuş öyle rahatlamis da olabilirsin. Farzet kii psikologa gittin öyle düşün.

hahahaha emin ol psikoloğa gitmekten iyidir. ben üniv yıllarımda gitmiştim psikoloğa.
onca anlattım, çene yordum bana kilim doku dedi şaka mısın diyecektim.

kızlar falalem de seyhan iyi yazdım daha öncede burda cidden acayip tavsiye ederim çok detaylı biz arkadaşımla baktırdık seyhan ve mert reiki çok iyi seyhan kahve bakıyor mert reiki tarot ve katina bakıyor biz seyhandan çok memnun kaldık ama

11temmuz çok iyisin canım.. Ama ben o dönem abarttığımı kabul ediyorum.. Param çoktu.. Saçacak yer arıyordum resmen

Yokk valla kendini iyi hisset diye yazmadım canım bana iyi geldi fallar ben de az para vermedim ama rahatladim mı evettt rahatladim. ilk defa kendim için hiç düşünmeden harcama yaptım beni mutlu etti mi etti.

Bugün üye olmuşsun nasıl önerdin önceden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…