Ben çok isterim yiğit çıksın zaten bana da zamanı geçti :) Takılmıyorum gerçi zatenBen de bayağı iyiydi ya . Bence yiğit inde dostları var . Bildiği durumlar öyle sıradan değil.. benim bütün hayatımı döktü ortaya çocuk.. içimdeki şüpheleri falan herşeyi.. Boş değil yani o paraya değer .. Zaten istanbul topiğinde aratırsan şu zamana kadar en çok falı çıkmış falcıdır kendisi .. Sadece zamanı tutturamıyor ama dediği çıkıyor genelde
Yaa arkadaşlar kelebeği yanlış mı attım ben tek kart birleştirebildim
Serüvene göre ben başkasıyla olcakmışım Ekim ayında gelcek istemicekmişim bak sen :)
İnşallah çıkar canım. Yiğitin falları genelde geç çıkıyor. Didemle farklı mıydı falı yoksa paralelmiydi?Ben çok isterim yiğit çıksın zaten bana da zamanı geçti :) Takılmıyorum gerçi zaten
Canım o kartlara takılma bende çok becerememiştimAy ben kelebek'i de hiç bilmiyorumSymgee35 bilir sanırım Selena'nın kelebek falı bile güzel diyordu yanlış hatırlamıyorsam. Selena ne zamanlar online oluyo kızlar?
İnşallah çıkar canım. Yiğitin falları genelde geç çıkıyor. Didemle farklı mıydı falı yoksa paralelmiydi?
Aaa gerçekten mi ? Eee olmaz olmaz deme canım tabii zaman gosterecek de Ekim e cokkkkkk var olur mu olur
he he he gelse kosarim mı diyon yoksaaaa
Evet işin b.kunu biraz çıkartmıştım
Yok öyle koşturmaca Sürünsün azcık :)
Tamam bildi ama çok etkilemedi serüven beni yerden yere vurmuş mübarek :)
11temmuz çok iyisin canım.. Ama ben o dönem abarttığımı kabul ediyorum.. Param çoktu.. Saçacak yer arıyordum resmenYokkk Estağfurullah canım terapi gibi olmuş öyle rahatlamis da olabilirsin. Farzet kii psikologa gittin öyle düşün.
İnşallah çıkar canım. Yiğitin falları genelde geç çıkıyor. Didemle farklı mıydı falı yoksa paralelmiydi?
Yokkk Estağfurullah canım terapi gibi olmuş öyle rahatlamis da olabilirsin. Farzet kii psikologa gittin öyle düşün.
hahahaha emin ol psikoloğa gitmekten iyidir. ben üniv yıllarımda gitmiştim psikoloğa.
onca anlattım, çene yordum bana kilim doku dedişaka mısın diyecektim.
Kilim doku mu dedi?
11temmuz çok iyisin canım.. Ama ben o dönem abarttığımı kabul ediyorum.. Param çoktu.. Saçacak yer arıyordum resmen
Bugün üye olmuşsun nasıl önerdin öncedenkızlar falalem de seyhan iyi yazdım daha öncede burda cidden acayip tavsiye ederim çok detaylı biz arkadaşımla baktırdık seyhan ve mert reiki çok iyi seyhan kahve bakıyor mert reiki tarot ve katina bakıyor biz seyhandan çok memnun kaldık ama
Ama Şehrazat da sanki azıcık uyarmis seni ben öyle hatırlıyorum
hahaha ama gerçekten falcı da psikolog gibi ya ve çok daha iyi aslında çünkü birde umut veriyor ya da kötü şeyleri de söylüyor yardımcı oluyorKilim doku mu dedi?
Kilim doku mu dedi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?