Binnaz Abla

Kız ne uyarması :) hatırlamadım ..
O esmer öküzü diyorsan engelli o hayatta istemem onu ben :)

Hayır iyice oku sana döndüğü zaman senin nasıl davranman konusunda bişey demişti. Okusana bi daha ben mi yanlış hatırlıyorum

Evet canım ses kaydı programı var telefonumda..Yiğitin falınıda kaydetmiştim. Didemin sırada çok bekleyeni var galiba. Vatsaba yazmış.. Biraz bekleyeceğim sanırım

Aynı mı diger fallarla

Evet ya herkes aynı şeyleri söylüyor ama aylin başkaydı benim için Nisan ayında baktırdım
Kız o an umut vermedi Temmuz'a kadar hiç bir gelişmen yok dedi bana ya :)
Şimdide gümbür gümbür söylemiş
Insallah tutar bakalım :)
N Nevbaharim

hahahaha emin ol psikoloğa gitmekten iyidir. ben üniv yıllarımda gitmiştim psikoloğa.
onca anlattım, çene yordum bana kilim doku dedi şaka mısın diyecektim.

Doğru bir şey yapmışız canım sayende daha iyi anladık sağolasın. Aramızda psikolog falan varsa kusura bakmasjnlar gariii

Uuuu maşallah maşallah

Yalnız bir şey diyeceğim kızlar özellikle su falında isim soyad anne adı istiyor ya karşı tarafın vs. sosyal medyadan aratıp fikir yürütmek de çok zor değil. Umarım iyi niyetimizi suistimal etmiyorlardır.

ama nasıl bulucaklar ki sonuçta aynı isimde bin tane insan olabilir

Yokk valla kendini iyi hisset diye yazmadım canım bana iyi geldi fallar ben de az para vermedim ama rahatladim mı evettt rahatladim. ilk defa kendim için hiç düşünmeden harcama yaptım beni mutlu etti mi etti.
Ama gerçekten terapi oluyor ya. rahatlıyorsun.. O sırada ciddi anlamda bunalımdaydım.. Sonra fallardaki güzel şeyler olcak gibi cümlelerle teselli buldum bir şekilde. Ve hayatım da düzeldi çok şükür

Doğru bir şey yapmışız canım sayende daha iyi anladık sağolasın. Aramızda psikolog falan varsa kusura bakmasjnlar gariii

walla öle bidaha töbe gitmem, bide bunu diyen karı koca prof psikolog
size online önerebileceğim süper mutlu çık falcılar var mesela çok daha ucuz

Valla çıkacağından emin olayım dünyanın en iyi falcısı densin bu sanal falcılara hayatta karşı tarafın soyadını falan vermem. Benim face de bile soyadım yok zaten.

soyada gerek yok diye biliyorum, isim ve anne adı yeterli.

ama nasıl bulucaklar ki sonuçta aynı isimde bin tane insan olabilir

Evet o da doğru ama benim mesela geçen gün verdiğim isim kesin tektir. Göbek adı da varsa yazın demiş mesela Şehrazat. Benim yazdığımı google'a yaz direkt adamın linkedin sayfasına götürüyor. Arada tabii ki de 100 tane aynı isimden çıkıyordur. Benimkisi olmamasını temenni ettiğim bir görüş zaten=)

Beni bulamazlar canım benim
Hayatta yani
Yokum

Yazmasaydın canım isim yeterli anne adı ile beraber
Göbek adına ne gerek var :)

Onu Şehrazat istemiyor ayrıca bir yolun varın su falı formu o şekilde hepsinde var

yani bilmiyorum ben demin baktırdım işte ve isim soyad verdim aynı isimden milyon tane var bende biliyorum baktım hani ve hep doğru çıktı tipleme falan da anlattı baya da doğruydu ama tabi sen bilirsin yinede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…