Binnaz Abla

Göbek adı ne ya, bu da yeni çıktı heralde, göbek adımı bilmenin fala katkısı nolacak acaba? Ben kesinlikle soyad vermem kızlar falda. Gerek yok çünkü. Ruhsal varlıklarla bakanlar x kızı y şeklinde bakıyor. Soyadını söylemiyolar, demek ki gerek yok.

Valla çıkacağından emin olayım dünyanın en iyi falcısı densin bu sanal falcılara hayatta karşı tarafın soyadını falan vermem. Benim face de bile soyadım yok zaten.
valla versende değişmiyo ki ben aynı ad soyadlı bin tane insan buldum face de o yüzden bence öenmli değil bir de hemen dakikasında bakıyo benim baktırdıklarım o yüzden ben güveniyorum

Beni bulamazlar canım benim
Hayatta yani
Yokum

Yazmasaydın canım isim yeterli anne adı ile beraber
Göbek adına ne gerek var :)

Onu Şehrazat istemiyor ayrıca bir yolun varın su falı formu o şekilde hepsinde var

Evet doğru diyosun sitenin kendi formuydu ben de saf gibi yazdım hepsini bilince daha iyi olur diye. Bir dahakine bilgi vermicem bilen bilgi vermeden bilsin Aslında ucuz kahve fallarını denemek lazım onda zaten bilgi vermene de gerek yok.

Aynı isimden var ama doğum tarihi ve meslek gibi durumlardan seçilebilir diye düşünüyorum.

İçin rahat olsun ben verdim ama sosyal medya da yokum ben ki :)
Bilen biliyor canım :)

Evet doğru diyorsun, yanlış yapa yapa öğreneceğiz, vermemek lazım soyad gerek yok.

valla versende değişmiyo ki ben aynı ad soyadlı bin tane insan buldum face de o yüzden bence öenmli değil bir de hemen dakikasında bakıyo benim baktırdıklarım o yüzden ben güveniyorum
Dakikasında bakan falcı kim? Ben hiç rastlamadim yalniz Aylin ve Perinaz çok bekletmiyordu onlarda nerden baksan 1 saat yani :)

Kim baktırdığınız?
seyhan. falalem.com da kahve bakıyo ona baktırdık arkadaşımla valla acayip memnun kaldım şimdiye kadar en uzun bakan bi tek o ve diğerleri hep çevrimiçi görünüyo ama bi gün sonra cevaplıyo bu kadın anında bakıyo yolluyo yoksa çevrimdışı olıuyo iyi kötü söylüyo ben bayıldım valla

Benim de yok ki sosyal hiç bir şeyim. Zaten adımı soyadimi anamin adını doğum tarihini veriyoruz yaa ne yapacak ki sosyal medyada " çok arabesk dinliyorsun Dinleme " mi diyecek. Şaka bir yana da benim de korkularim var bu konuda ben de istemiyorum soyad vermek. Vermiştim selena ve serüvene ama. Bari Şehrazat a vermiyeyim iyi oldu sayende öğrendim

Ya bakıyorlardır diyemeyeceğim ama bi kuşku düşüyor insanın içine. Bazı falcılar kendi isim biliyor falan vermemek lazım çok detay aslında sanırım evet. Sen isim anne adı ver bakalım yine de. Selena'dan memnun kaldın mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…