Aa ben falı yollarken isim soyad varsa göbek adı da yazın anne adıyla beraber diyordu demek benim saflığım olmuş onca bilgiyi vermek=)
valla versende değişmiyo ki ben aynı ad soyadlı bin tane insan buldum face de o yüzden bence öenmli değil bir de hemen dakikasında bakıyo benim baktırdıklarım o yüzden ben güveniyorumValla çıkacağından emin olayım dünyanın en iyi falcısı densin bu sanal falcılara hayatta karşı tarafın soyadını falan vermem. Benim face de bile soyadım yok zaten.
Beni bulamazlar canım benim
Hayatta yani
Yokum
Yazmasaydın canım isim yeterli anne adı ile beraber
Göbek adına ne gerek var :)
Onu Şehrazat istemiyor ayrıca bir yolun varın su falı formu o şekilde hepsinde var
Evet doğru diyosun sitenin kendi formuydu ben de saf gibi yazdım hepsini bilince daha iyi olur diye. Bir dahakine bilgi vermicem bilen bilgi vermeden bilsinAslında ucuz kahve fallarını denemek lazım onda zaten bilgi vermene de gerek yok.
Göbek adı ne ya, bu da yeni çıktı heralde, göbek adımı bilmenin fala katkısı nolacak acaba? Ben kesinlikle soyad vermem kızlar falda. Gerek yok çünkü. Ruhsal varlıklarla bakanlar x kızı y şeklinde bakıyor. Soyadını söylemiyolar, demek ki gerek yok.
İçin rahat olsun ben verdim ama sosyal medya da yokum ben ki :)
Bilen biliyor canım :)
Dakikasında bakan falcı kim? Ben hiç rastlamadim yalniz Aylin ve Perinaz çok bekletmiyordu onlarda nerden baksan 1 saat yani :)valla versende değişmiyo ki ben aynı ad soyadlı bin tane insan buldum face de o yüzden bence öenmli değil bir de hemen dakikasında bakıyo benim baktırdıklarım o yüzden ben güveniyorum
ayy bende yokum sosyal medyada, bilen çatır çatır anlatıyo zaten aynen.
yani bilmiyorum ben demin baktırdım işte ve isim soyad verdim aynı isimden milyon tane var bende biliyorum baktım hani ve hep doğru çıktı tipleme falan da anlattı baya da doğruydu ama tabi sen bilirsin yinede
seyhan. falalem.com da kahve bakıyo ona baktırdık arkadaşımla valla acayip memnun kaldım şimdiye kadar en uzun bakan bi tek o ve diğerleri hep çevrimiçi görünüyo ama bi gün sonra cevaplıyo bu kadın anında bakıyo yolluyo yoksa çevrimdışı olıuyo iyi kötü söylüyo ben bayıldım vallaKim baktırdığınız?
Demi şekerim ya :)
Daisyim benim
Kız aylin çok güzel bakmış bana ya :)
Sevindim yani gerçekten
Yalnız bir şey diyeceğim kızlar özellikle su falında isim soyad anne adı istiyor ya karşı tarafın vs. sosyal medyadan aratıp fikir yürütmek de çok zor değil. Umarım iyi niyetimizi suistimal etmiyorlardır.
Ayrilali bir hafta oldu ztn ona kalsa baristik hatta agustos sonunda bana bazi konularda destek oluyorTarihe takilma belki 2 aydır o. Oldumu iki ay geçti mi pekii
seyhan. falalem.com da ben yolladım işte tam 24 dakika sonra cevap geldiDakikasında bakan falcı kim? Ben hiç rastlamadim yalniz Aylin ve Perinaz çok bekletmiyordu onlardara nerden baksan 1 saat yani :)
Aylin kim ne baktırdın canım?
Demi şekerim ya :)
Daisyim benim
Kız aylin çok güzel bakmış bana ya :)
Sevindim yani gerçekten
Benim de yok ki sosyal hiç bir şeyim. Zaten adımı soyadimi anamin adını doğum tarihini veriyoruz yaa ne yapacak ki sosyal medyada " çok arabesk dinliyorsun Dinleme " mi diyecek. Şaka bir yana da benim de korkularim var bu konuda ben de istemiyorum soyad vermek. Vermiştim selena ve serüvene ama. Bari Şehrazat a vermiyeyim iyi oldu sayende öğrendim
seyhan. falalem.com da ben yolladım işte tam 24 dakika sonra cevap geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?