Bir yolun var aylin
Katina attım canım
bende hiç sevmem çabuk bakan falcıları. emek ister bu işler
valla bana iki sayfa falan anlatmış çok çok uzundu gerçekten ve çok şey bildi çok harf verdi burç verdi falan ben çok beğendim tabi herkes farklıdır sen sevmiyosan bişe diyemembende hiç sevmem çabuk bakan falcıları. emek ister bu işler
bende hiç sevmem çabuk bakan falcıları. emek ister bu işler
Arkadaş reklam yapıyor kızlar anlamadınız mı ??? :)
kızlar bana telf için ses kaydetme programı söylesenize indirem hemen.
dideme hazırlık
seyhan. falalem.com da ben yolladım işte tam 24 dakika sonra cevap geldi
ne reklamı yapıyorum ki ben yeni üye oldum yani herkes ne düşündüğünü söylüyo bende düşündüğümü söylüyorum bence çok iyidi yani mert reiki de iyi ben şimdi seyhana baktırdım diye onu anlatıyorum ama başkada öneriyim istersen ben neyden memnun kaldıysam onu diyorum yalan mı söyliyim anlamadımArkadaş reklam yapıyor kızlar anlamadınız mı ??? :)
düşüncemi söylüyorum ben yani neden bu şekilde yaklaştın ki ben kimi beğenirsem onu yazarım bundan sanane yani ve yeni baktırdım daha çok kısa zaman oldu ondan dolayı onu anlatıyorumYeni üyesiniz ve her mesajınızda seyhan valla bir bitmediniz bırakın şu topiği hakkınızla kazanın
düşüncemi söylüyorum ben yani neden bu şekilde yaklaştın ki ben kimi beğenirsem onu yazarım bundan sanane yani ve yeni baktırdım daha çok kısa zaman oldu ondan dolayı onu anlatıyorum
tamam bi daha isim vermem o zaman kusura bakmayın.. ben reklam için değil yani benim cidden sorunlarım vardı çünkü merte baktırdım o bana erkek arkadaşın sana dönücek dedi çocuk dönmedi üzerine kavga ettik sonra seyhana baktırdım demin dönmiycek kullanıyo seni dedi falan bence doğru yani. bide melekler kahvesindeki kadir, eren ve melisa var mesela onlarda çok iyiler kadir isim veriyodu ben gittiğimde eren de yer betimlemesi çok yapıyo melisaya 5 sene önce o symboldeyken gittim o da çok çok iyiydi yani ben reklam için değil şuanda etkilendiğim için yazıyorum siz aylin aylin yazıyosunuz ben reklamla suçluyo muyum hayır e o zaman?Forumda reklam yasak
Ya bakıyorlardır diyemeyeceğim ama bi kuşku düşüyor insanın içine. Bazı falcılar kendi isim biliyor falan vermemek lazım çok detay aslında sanırım evet. Sen isim anne adı ver bakalım yine de. Selena'dan memnun kaldın mı?
tamam bi daha isim vermem o zaman kusura bakmayın.. ben reklam için değil yani benim cidden sorunlarım vardı çünkü merte baktırdım o bana erkek arkadaşın sana dönücek dedi çocuk dönmedi üzerine kavga ettik sonra seyhana baktırdım demin dönmiycek kullanıyo seni dedi falan bence doğru yani. bide melekler kahvesindeki kadir, eren ve melisa var mesela onlarda çok iyiler kadir isim veriyodu ben gittiğimde eren de yer betimlemesi çok yapıyo melisaya 5 sene önce o symboldeyken gittim o da çok çok iyiydi yani ben reklam için değil şuanda etkilendiğim için yazıyorum siz aylin aylin yazıyosunuz ben reklamla suçluyo muyum hayır e o zaman?
Evettt canım memnun kaldım. Dediği bir şeyide yaşadım. Yanii kesinlikle biliyor mevcut durumda gayet iyiydi. Gelecek için bilmiyorum bekliyorum.
Şehrazata soyad vermiyecemm. Ben yüzyüze baktirdigimda karsinin ismini ben değil falcı söyledi bana hatta yazdı büyük harflerle yanii.
ben çok etkisinde kaldığım kişiden hep bahsederim yani benim yapım böyledir ben anlatmak istediğim için ondan bahsettim ama başka çok iyi falcılarda var ben internetten sadece üç kişiye baktırdım onlarda falalemden mert ve seyhan bi de telefondan burak. seyhan ve burak iyiydi çok o yüzden yani yoksa insanların reklamını neden yapıyım ki zaten yanlış anlaşıldıysam da kusura bakmasın kimse başkalarını anlatırım bundan sonra o zaman daha iyi olur heraldeÜye oldukan sonra üst üste 5 mesaj seyhan üzerine olunca haklı olarak kuşkulanıyor insanlar sizinle ilgisi yok.
Yani üstelik yeni bir falcı bugün çıktı piyasaya seyhan dediklerini yaşamadan çok iyi süper demek ne kadar doğru? Ben bazen Aylini överim doğru ama bazı dediklerini yaşadığım içinÜye oldukan sonra üst üste 5 mesaj seyhan üzerine olunca haklı olarak kuşkulanıyor insanlar sizinle ilgisi yok.
tamam bi daha isim vermem o zaman kusura bakmayın.. ben reklam için değil yani benim cidden sorunlarım vardı çünkü merte baktırdım o bana erkek arkadaşın sana dönücek dedi çocuk dönmedi üzerine kavga ettik sonra seyhana baktırdım demin dönmiycek kullanıyo seni dedi falan bence doğru yani. bide melekler kahvesindeki kadir, eren ve melisa var mesela onlarda çok iyiler kadir isim veriyodu ben gittiğimde eren de yer betimlemesi çok yapıyo melisaya 5 sene önce o symboldeyken gittim o da çok çok iyiydi yani ben reklam için değil şuanda etkilendiğim için yazıyorum siz aylin aylin yazıyosunuz ben reklamla suçluyo muyum hayır e o zaman?
yok seyhan yeni değil ki ama ben önceden duymuştum ama hep mert reiki diye duymuştum o siteden o yüzden önce ona baktırdım bugün buna mert daha ünlü çünkü.Yani üstelik yeni bir falcı bugün çıktı piyasaya seyhan dediklerini yaşamadan çok iyi süper demek ne kadar doğru? Ben bazen Aylini överim doğru ama bazı dediklerini yaşadığım için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?