Binnaz Abla

bende hiç sevmem çabuk bakan falcıları. emek ister bu işler
valla bana iki sayfa falan anlatmış çok çok uzundu gerçekten ve çok şey bildi çok harf verdi burç verdi falan ben çok beğendim tabi herkes farklıdır sen sevmiyosan bişe diyemem

Arkadaş reklam yapıyor kızlar anlamadınız mı ??? :)
ne reklamı yapıyorum ki ben yeni üye oldum yani herkes ne düşündüğünü söylüyo bende düşündüğümü söylüyorum bence çok iyidi yani mert reiki de iyi ben şimdi seyhana baktırdım diye onu anlatıyorum ama başkada öneriyim istersen ben neyden memnun kaldıysam onu diyorum yalan mı söyliyim anlamadım

Yeni üyesiniz ve her mesajınızda seyhan valla bir bitmediniz bırakın şu topiği hakkınızla kazanın
düşüncemi söylüyorum ben yani neden bu şekilde yaklaştın ki ben kimi beğenirsem onu yazarım bundan sanane yani ve yeni baktırdım daha çok kısa zaman oldu ondan dolayı onu anlatıyorum

Forumda reklam yasak
tamam bi daha isim vermem o zaman kusura bakmayın.. ben reklam için değil yani benim cidden sorunlarım vardı çünkü merte baktırdım o bana erkek arkadaşın sana dönücek dedi çocuk dönmedi üzerine kavga ettik sonra seyhana baktırdım demin dönmiycek kullanıyo seni dedi falan bence doğru yani. bide melekler kahvesindeki kadir, eren ve melisa var mesela onlarda çok iyiler kadir isim veriyodu ben gittiğimde eren de yer betimlemesi çok yapıyo melisaya 5 sene önce o symboldeyken gittim o da çok çok iyiydi yani ben reklam için değil şuanda etkilendiğim için yazıyorum siz aylin aylin yazıyosunuz ben reklamla suçluyo muyum hayır e o zaman?

Evettt canım memnun kaldım. Dediği bir şeyide yaşadım. Yanii kesinlikle biliyor mevcut durumda gayet iyiydi. Gelecek için bilmiyorum bekliyorum.

Şehrazata soyad vermiyecemm. Ben yüzyüze baktirdigimda karsinin ismini ben değil falcı söyledi bana hatta yazdı büyük harflerle yanii.

Üye oldukan sonra üst üste 5 mesaj seyhan üzerine olunca haklı olarak kuşkulanıyor insanlar sizinle ilgisi yok.

E iyiymiş yüzyüze baktırdığın. Neredeydi gelecek tuttu mu peki?

Bilmiyorum bazı falcılar durumu geçmişi çok iyi bilebiliyorlar telepati mi enerji mi bilemeyeceğim ama mühim olan tutturabilmek. Yoksa tabii ki de falcıların söylediklerine göre yaşamayacağız hayatı, bi umut işte insan sarıyor tıkandığı noktada.

Üye oldukan sonra üst üste 5 mesaj seyhan üzerine olunca haklı olarak kuşkulanıyor insanlar sizinle ilgisi yok.
ben çok etkisinde kaldığım kişiden hep bahsederim yani benim yapım böyledir ben anlatmak istediğim için ondan bahsettim ama başka çok iyi falcılarda var ben internetten sadece üç kişiye baktırdım onlarda falalemden mert ve seyhan bi de telefondan burak. seyhan ve burak iyiydi çok o yüzden yani yoksa insanların reklamını neden yapıyım ki zaten yanlış anlaşıldıysam da kusura bakmasın kimse başkalarını anlatırım bundan sonra o zaman daha iyi olur heralde

Yani üstelik yeni bir falcı bugün çıktı piyasaya seyhan dediklerini yaşamadan çok iyi süper demek ne kadar doğru? Ben bazen Aylini överim doğru ama bazı dediklerini yaşadığım için

Sen gerçek bir üye olsan bu kadar cabuk ve rahat cevap yazamazsin bayağı donanımlı ve antrenmanlisin ve hiç samimi değilsin. " Bizimle değilsin "

Dediğim gibi şu ana kadar baktırdığım tüm fallarımı size yazacağım. Biryolunvar'dakileri okuyamıyorum tek aklımda kalanları yazacağım artık onda da.

Falsepeti ile başlayalım o zaman.

Falsepeti Melih: Şu an dinliyorum tekrar bunu yazarken. Canım senin için rahat olsun X'in konuştuğu düşündüğü hiç bir kız yok demiş. Falı attığımda adamın 4 aylık ilişkisi varmış.. Diğer dedikleri de çıkmadı. Hani her falda çıkan "seni sevmeyen seni negatif etkileyen bir kız var" tabirinde bulunmaktan da çekinmemiş. Hala ses değiştirme programı kullanarak konuştuğunu düşünüyorum çünkü IOS ya da Android üzerindeki bazı programlar ile benimde sesim onunla aynı oluyor. Bu adamın çıkan falı var mı merak ediyorum ahahah.

Falsepeti Venüs: Şu an da onu dinliyorum. Yine benim X için fal atmıştım. Bizim aramızda mesafe vardı ve benim buluşabileceğimiz tek bir yer vardı. Onda gecikme yaşayabilirsin demişti. Oldu. Ben ilişkisi yok demiştim.(Çünkü bilmiyordum adam bana 8 ay sonra söyledi...) İşte eski sevgilisine hala ilgisi var falan filan demiş. Yani aslında falcıysan sana 30 lira veriyorsam bir zahmet ilişkisi var de değil mi? Ama yok ben çok iyimser bakıyorum ama bu yorumda olmayacak o. Yaptığı tanımlar gayet yerinde yapmış o söyleyebilirim. Bir de sen bu adamdan soğumazsan ilişkin olabilir falan filan. Sonuç olarak: SOĞUDUM. Fakat ilişkim olamazdı. Anlatabildim mi bilmiyorum çıktı mı siz karar verin.

Falsepeti Nesibe: Şimdi bu bayan silmiş kaydı dinleyemiyorum fakat hatırlıyorum. O da bilemedi "bu adamın ilişkisi var unut" demedi yani. O da soğumaktan çok bahsetmişti. Yani bilmiyorum böyle oha mükemmeldi diyebileceğim bir falı yoktu. Falında çıkan şeyleri vardı ama neden yoktu diyorum? Çünkü 40 lira gibi bir ücreti var. Tamam iyi hoş ama pahalı ücretler yani ben öyle düşünüyorum. Ama samimiyetine kesinlikle güvendiğim ve sevdiğim biridir. Bir daha fal atsam kime atarım diye kendime sorduğumda ilk 3'te yer alır.

Falsepeti Alex: Güzel bir kızım, yüzüme gülüp arkamdan konuşan arkadaşlarım var onlara dikkat etmem gerekiyormuş, İleride kızım olacakmış. Benden hoşlanan"lar" varmış ama açılamıyorlarmış ne güzel. İlişkim olacakmış. Ay ne güzel. Dua falandı vermedi bana. Bari verseydi de parama acımasaydım.

Falsepeti Melis Durkan: Birbirimize karşı beğenimiz varmış. Eminim onunda bana karşı beğenisi vardıSonra da neden umutlandım?? Baktırdığım fallarım %98'i pespembeymiş. Bana güvendiğini söylemiş evet bir tek buna inanırdım galiba yazıyordum tam aklıma beni aşağılaması geldi vazgeçtim. Serkanla bir ilişkim olacağını söylememiş neyse ki. 6. ya da 7. ayda karşıma biri çıkacağını söylemiş koç,yay ya da aslan mış... Ciddi düşünüyormuş.Eminim çıkar Bunu da buraya yazıyorum hatırlarsanız mesaj atın bana "kız noldu diye" Ay yaşasın Melis sayesinde evleniyorum ayol Baktıkcak birisi varsa geçiniz.

Buradan'da fiuuğğğ tellwe'ye gidelim bakalım benim fallarda neler olmuş

İlk falım(ciddi anlamda ilk baktırdığım fal) BinNaz'a olmuş: İlk baktırdığımda aldığım pespembecik yorum çok mutlu etmişti. Şimdi bakıyorum da, benim yazdıklarımın üzerinden giden bir "falcı". Deneyemeyi düşünen yanından bile geçmesin.

FAMA: Yani şimdi ben bu bayana 3 kere falan atmışım Tellwe'de fal. Bana şu an biri var ama sana gelcek demiş. Ama ciddi falan filan yok tabii. Bu saatten sonra karşıma çıksa ordan onu sağ çıkartmam o derece nefret ediyorum yani. Kısa ve öz: FOS

Klothoyağmur: Bildiği tek şey ailesinin ayrı olması. Ne tarih tuttu ne başka bir şey cık FOS

Parapsikolog: Verdiği tarih çıkmadı, dediği olmadı, bir kıza ilgisi varmış ama soğuyacakmış. İlgisi olan kızın keşke uzun zamandır şu anlar ilk senelerini doldurcağı sevgilisi olduğunu söyleselerdi keşke. Ne soğudu ve buluştuk hiç bir şey olmadı. FOS

MedyumSelena: Bakın şimdi ben bu bayanı kötülemek istemem. Çünkü çok severim ve bu sorum dışında sorduğum diğer şeyleri bildi. Ama asıl konum hakkında 2-3 fal atmıştım yok çıkmadı. Keşke olumsuz konuşsaydı diyorum şimdi. Bende bilemedi, ama ablalığı için de fal atılabilir. Bilmiyorum. Siz karar verirsiniz

Bilgeabla: Yani yazacak bir şey yok saçmasapan pespembe bir fal. FOS

Pakini1: Kadın bana burç yorumu yolladı resmen Şu an güldüğüme bakmayın olan paracıklarıma olmuş. Ağlancak halime gülüyorum resmen Neyse buda FOS

Tellwe_ft_falalem_kirazekira.mp3: Ses tonu yeter diyordum, çok sevimli gelirdi. Resmen bayan bana masal yazmış. Ona kalsa biz çıkacak şu an içinde bulunduğumuz günler de tartışacaktık E ne diyeyim bu da FOS

FALCISEMA: Kısacık bir falmış. Hadi tamam kısa öz de değil yani bari bil ya Tarih falan da vermemiş bildiği bir şey de yok. Yazık yani FOS

Kehannettin: Hislerinin olduğuna inanıyorum gerçekten. Bildiği yorumları var ama çıkan bir şey yok. Tam fos diyemiyorum katina atmıştım hani kahvesi daha iyidir falan bilemem yani. Denenebilir diyeyim en iyisi

Ay ben çok yoruldum biraz daha özet geçiyim popülerlere yoğunlaşayım

Barkiel-Medyumserkan-Ecem23-Asmara: Aynı sayfadalardı aynı şeye yazayım dedim. Asmara 151651 satır kişilik analizi yapmış. Google'a Boğa burcu kadını özellikleri yazsam çıkacak cinsten. Süslemiş yollamış fal diye. Medyumserkanın işte birkaç analizi doğruydu. İşte hepsinin diğer dedikleri falan komple FOS

BeyOglu: Bu kadına bir başlık açayım dedim çünkü öyle bir fiyasko ki hakediyor. Kısacık 7 cümle falan yollamış bir de CAPS LOCK ON yazınca sanki daha büyük gibi gözükecek diye hepsini büyük harfler ile yollamış (İ.Melih ile bir bağlantısı var sanırsam neyse) Saçma sapan şeyler yazıp fal diye yollamış. Bunları gördükten sonra falcı olmaya karar vereceğim yakında

Shamanix: Hani şu an yaşadığınız durumu ben anlatmayı sevmiyorum biri anlatsın ben dinleyeyim bir de bunun için para vereyim derseniz yollayın. Cidden güzel yorumluyor. O anı. Sadece o anı. Umutlanmayın yani.

Saraylihanim: Şimdi ben bu kadına bilemedi demek istemiyorum ama cidden bilemedi. Yani dinliyorum şu an "aşk yaşamak istemiyor" falan demiş. Yine söyleyeceğim içimde kaldı kusura bakmayın. Yahu aşk yaşamak istemeyen adam benle "eğlenirken" 4 aylık ,ilişkisi varmış yahu sen ne diyon. Eski sevgilisinin yalanlarından bıkmış yalan istemiyormuş güvenememiş falan filan. Haa bak bildiği tek şey var. Buluşamayabilirsiniz demişti ama o buluşma ile ilgili diğer dedikleri de çıkmadı. Yani fos yazmayacağım ama siz yazdım sayın

Ugga-Sedee: 2. kez fal attıklarım haricinde aynı sayfada bulunuyorlardı ikisinin bir bağlantısı yok yani Neyse ugganın yazdığım şeylerden esinlenerek güzelce bir hikaye yazmış bana saolsun. Ama ona göre at arabasına dönüşmem gerekirken hala bir bal kabağıyım. Sedee'ye yorum bile yapmak istemiyorum. Şu kısmı anlamadım diye sormuşum cevap bile vermemiş her yazdığı cümlenin sonuna da ...... yazmış küfür ediyor galiba ahahahha

luna06: En son bu bayan ile ilgili bir şey duyduğumda hala sıra bekliyorlardı. Açıkçası bakacağım geleceğim dediği falları bu kadar bekletiyorsa ben bu bayanın randevularda ne yaptığını çok merak ediyorum. Falı hakkında bir şey yazmak istemiyorum yazacağım tek şey şu an ilişkilerinin 1. yılını doldurmak üzereler iken bu bayan beni bu yıl ilişki başlangıcının yaşanacağını söylemiş, seneye de nişanlamıştı.............................................(sedee'ye özeneyim dedim)

Yusufhoca-MadameStorm-Sibella1-Geleceğinşifresi: Tadaa Fiyasko takımı! Yazacağım tek şey. Şu Madame bana gün ay yıl şeklinde tarih vermişti demiştim çok güveniyor falan. 2 Şubat 2015'in üzerinde 5 ay geçti saolsun. Dİğerlerine de yazmak istemiyorum işte pespembecik bir fal yollamışlar.FOSLAR

Tellwe feat. Falalem- Duruhanece ve Kaliluka (Exclipt): Yutub'tan dinleyebilirsiniz Olumsuz konuşmuştu ilk gözümü açandı ama kartları yorumluyor ve söylediği diğer kişi gelmedi siz karar verirsiniz tutturdu mu yoksa bu da mı FOS

Derin2013: Bu kadın hakkında bir şeyler yazacağım. Şimdi bu bayan ile sorunlar olmuş ben yokken buralarda. İyi şeyler değil tabiiki ama bana ilk defa birinin kelimesi kelimesine çıktı diyebiliyorum. Hani lütfen reklam demeyin. Bu topikte benim de çok emeğim geçmiştir tanıyan tanır,hatırlar. Yardımcı olmak istemesem böyle bir yazı yazmam. Neyse olumsuz konuşmuş olmayacak uğraşma falan demişti. Başta kızdım ama sonra anladım ne demek istediğini. Sonra bir fal daha attım daha zamanı gelmedi. Geçmeyen tek fal o galiba aklıma gelince onu da yazarım size neler oldu..

Seruven: Şimdi bu bayana ben ilk fal attım. Derin'in dediklerinin neredeyse aynısını söyledi daha kibardı. Saolsun bu, derin de i.Melih gibi BÖYLE YAZMAYI SEVİYORLAR NEDEN CİDDEN ANLAMIYORUM SANKİ BAĞIRIYOR GİBİ. İlk falı çıkınca koşa koşa bir fal daha attım 3-4 ay sonra. 2. Falı bir o kadar saçma, anlamsız, fos bir fal olamazdı. Ona kalsa mayısın sonunda birinden hoşlancak ve ilişkim başlayacaktı falan. 2. falı onunla ilgiliydi full. Öyle biri ne karşıma çıktı ne de aşık oldum.

ONLAR: Ben bu adamı çözemedim sanırım siz çözmüştünüz. Umarım öyle değildir.

Nesimee: Bu bayanı atlıyordum tam. Başka bir bey için baktırmıştım. Malum asıl adamdan Nisan ayında resmen tövbe ettiğim için. Bana onla olmayacağını ama temmuz ayında başkasıyla olacağını söylemiş. Bakın bana hatırlatın çıkacak mı çıkmayacak mı bende merak ettim

Herra: Baktırdım ve beğendim ama artık hiçbir şeye beğendim diyemiyorum çıkmıyor çünkü Süresi geçmemiş bunun da 2 ayı var. Kim öle kim kala ama tarif vermiş o yüzden o tarife uymazsa (sevgilimin olmama ihtimali de var da onu boşverin ) falını fos sayarım ona göre..

Heartfilia: Okulum için fal atmıştım. Aşk hayatıma da değinmişti aşk için bildiği şey çıktı.Küçük bir şeydi zaten. Okulum beklemede.

Arzubaci: Bu kadına 50 tl verdim acıyorum aslında. Kesinlikle değecek bir fal değil. Kafeye çağırıp sanki daha güzelmiş havası verip konuşuyor ama aslında kafe/canlı sohbet gibi ortamlarda az fal çok muhabbet oluyor kayıp yani. Şoka falan uğratmadı hatta benim bu tövbe ettiğim adamın geri döneceğini söyledi. FOS ve su falından sonra bir de gel kahve bakalım dedi aahahhah Oldu paşam gel 100 tl mi sömür. Ne kadar ona geçmese de 100 Tl direk,, sonuç olarak 100 tl ben ödeyeceğim yani. Nesibenin falan da 40 olduğunu düşünürsek performansa da bakıp kesinlikle değmez.

Ruhani: Güzel birkaç şey yazmış saolsun ama anlamadım yani. Bilmiyorum yorum yapmayacağım ne desem boş.

Şimdi o kadar yoruldum ki daha Biryolunvar,Falalem ve binnazabla kaldı. Onları da yarın yazarım. Umarım beğenirsiniz ve yardımcı olabilmişimdir. Anlamadığınız,merak ettiğiniz yerler olursa sorun. Kendinize çoooooooook iyi bakııın

Yani üstelik yeni bir falcı bugün çıktı piyasaya seyhan dediklerini yaşamadan çok iyi süper demek ne kadar doğru? Ben bazen Aylini överim doğru ama bazı dediklerini yaşadığım için
yok seyhan yeni değil ki ama ben önceden duymuştum ama hep mert reiki diye duymuştum o siteden o yüzden önce ona baktırdım bugün buna mert daha ünlü çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…