Binnaz Abla

Sen gerçek bir üye olsan bu kadar cabuk ve rahat cevap yazamazsin bayağı donanımlı ve antrenmanlisin ve hiç samimi değilsin. " Bizimle değilsin "
bilgisayardan yazıyorum çabuk yazmamda mı battı sana anlamadım yani ben. ne biçim bi insansın sen ya ben de seni suçlıyım o zaman yani şimdi her isim yazanı suçlayalım böyle saçma şey mi olur.

Ankara da canım oyy benim ilk göz ağrım ilk fal baktırdığım kişi vede çok iyi bir insan. Çatır çatır yaziyooo valla ben aglamistim ilk baktiginda korktum şaşırdım. Bildiği cokk şey oldu canım.
Zaten fal olayını onla baslayip onla bitirdim bir ay önce . Serüvene attım birde Şehrazat a atip tekrar bitirecem bu fal olayını

valla mert de gayet iyi seyhanda sen falcı sanıyosan burdaki insanları bilemem de ben tavsiye sitesi olduğu için üye oldum kendi tavsişyelerimiş de söyledim beğenmiyosan senin derdin günah alma ramazan ayında bence

istiyosanız size yazıyım yani gittiğm bütün falcıları anlattıklarını uzun uzun burda hepsinin reklamını yapıyım yani ben birinden bahsettim diye reklam yapmış oluyosam yani

Bu arada çok fazla hoşlandığım çocuğun yaşadığı ilişkiden bahsetmişim ama cidden canım çok yandı. Platonikken konuştuğum adam geldi konuşuyroduk sonra 3 ay sonra pat sevgilim var dedi ve kim olduğunu söylemedi ve dün oğrendim cidden hani sinirimden parşalayacağım için bayağı yazmışım özür dilerim

Onlar da yalan soyluyor demek. Hmmm garip

valla mert de gayet iyi seyhanda sen falcı sanıyosan burdaki insanları bilemem de ben tavsiye sitesi olduğu için üye oldum kendi tavsişyelerimiş de söyledim beğenmiyosan senin derdin günah alma ramazan ayında bence
Ne günah alması ne alaka o sitede bir sürü fal baktırdım ve falları ÇIKMADI iyi mi diyeceğim. Seyhanı bilmem Mert de bu sitede o kadar popüler olsaydı baktırırdım ama değil demek ki tutturduğu fazla birşey yok.

bilgisayardan yazıyorum çabuk yazmamda mı battı sana anlamadım yani ben. ne biçim bi insansın sen ya ben de seni suçlıyım o zaman yani şimdi her isim yazanı suçlayalım böyle saçma şey mi olur.

1-Hızlı yazmandan bahsetmedim.
2-Terbiyeli konuş
3-Çelişkilerle dolusun niye yazdığım yorumu begeniyorsun. Begenmekten vazgeç.
4- Bal gibide reklamsınn

Ne diyebiliriz ki canım geçmiş olsun. Umarım şimdi iyisindir

Tabiiki reklam reklam olmasa falalemde iyi falcı yok dediğimde neden günah alma burdakiler falcı mı falan diye savunacak. Falalem benim için bitmiştir.

ben merti facebooktan bulmuştum ve arkadaşlarım demişti bana çok ünlü diye baya popüler herkez yorumda yapmış ben beğendim bilemem tabiki. e bak işte sen kötü olana kötü diyebiliyosun ben iyiye iyi diyince reklam oluyo haksızlık yani bu

Hem reklamcı hem de terbiyesiz
günah alma dediğim bana reklamcı demen falaleme kötü demen değil. iyi oku bi yazdığım şeyi.falalem kötü olabilir ben ona bişey diyemem ama bana rekalmcı diyip günahımı alıyosun ben ona diyorum

Onlar çok çok fazla yalan söylerlermis. Başka kaynaklardan da duydum şaşırdım.
Bu arada senin fal yarın mı gelir ki acep
o malumlarla konusan biri olumsuz yorum yapti bugun bana aglamaktan icim disima cikti. Bi onceki soylediklerinde acayip sasirdim. Kontrol ettim ciddende dogruydu. Senin yazdiklarini okuyunca da icim ferahladi bilmiyorum. Yigiti nerden bulabilecegimi sormustum kimsecikler yazmamis cevap

Tabii kii canım onlar yalan söylüyor insanlar gibi onlarinda yalancisi varr. Üzülme gaybi Rabbim bilir fallar rahatlamak adına yaptığımız şeyler. içini ferah tut.

Yiğiti ben bilmiyorum vardır bilen arkadaşlar yardım ederler sana.

Ben terbiyesizlik yapmadım bu bir ikinciside burda herkez birilerini övüyo ki ayrıca günahımı almayın yazıyorum onu bile siteye bağlıyosunuz o zaman burda deminden beri aylini anlatan da reklam yapıyo didemi anlatan da reklam yapıyo ben sizin günahınızı alıyo muyum ya da haksız yere suçluyo muyum sitelerden banane yani ben kendi fikrimi düşüncemi yazıyorum sonuçta beni kişiler ilgilendiriyo ki ankette de de beğendiğimi şeçtim oyladım ben hiç duymadım mesela sizi bu söylediğiniz siteleri. bitek tellwe ve falalemi duydum tellwe de de paralı baktırmadım o yüzden falalemi anlattım hani ben beğendim belki birinize yardımı dokunur diye ama yardım etmek istemek de yaramıyo yani burda burak vardı o da çok iyi falcı herkes onu da kötüledi ben üye olmadan da okuyodum sonuçta bu siteyi bulduğum gittiğim bütün falcılarada burdan gittim buragıda burdan bulmuştum ben ritanın adresini de burdan bulmuştum ama kimseye de demedim ay reklam yapıyo. insanlar zaten internette ünlenmiş yerlerde bakan insanlar neden reklam yapıyım ki ben onu ben herkes fikir paylaştığı için paylaştım demediğiniz kalmadı yani

falalemin sahibi reklam yapıp banlandı sen bi git bence hala devam burdaki insanlar mal değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…