banlandı ne demek ki.iyide ben siteyi övmüyorum siz yanlış yerden anlıyosunuz bence biraz da kendi anlayış tarzınıza bakın ya ayıp ayıp sende reklam yapıyosun o zaman burdaki herkes reklam yapıyo ne dedim ki ya iki mesaj attım aynı isimde diye hemen reklam oldu ayıp denen bişey varfalalemin sahibi reklam yapıp banlandı sen bi git bence hala devam burdaki insanlar mal değil
he ya hee sus bence bu kadar uzatmazz fikrini yzan ne samimiyetin var yeni üye falalem senin gibisi geçen banlandı sahekar site falalem sahibi rezzan ne dönüyo belli değil geöende reklam yaptrdı ezik ezik banlandı ben atmam ama yazarım millere yazık okuyup bişi sanıyolarbanlandı ne demek ki.iyide ben siteyi övmüyorum siz yanlış yerden anlıyosunuz bence biraz da kendi anlayış tarzınıza bakın ya ayıp ayıp sende reklam yapıyosun o zaman burdaki herkes reklam yapıyo ne dedim ki ya iki mesaj attım aynı isimde diye hemen reklam oldu ayıp denen bişey var
he ya hee sus bence bu kadar uzatmazz fikrini yzan ne samimiyetin var yeni üye falalem senin gibisi geçen banlandı sahekar site falalem sahibi rezzan ne dönüyo belli değil geöende reklam yaptrdı ezik ezik banlandı ben atmam ama yazarım millere yazık okuyup bişi sanıyolar
aynennnBirde kelin ilacı olsa başına sürerdi loto tuttururlardı bosuna fal bakmazlardı şuanki durumuma geçmişteki falları okuyunca kendime kızıyorum yazık olmuş o paralarla kendime neler alırdım
Çok doğru söylemiş ben de zaten ona inaniyorum falda deyipde benim tinlamadigim ne varsa yaşadım. Birde çok ihtimal vermedigim şeylerde hep oldu.Kızlar geçen gün uzun yıllardır fal bakan biriyle tanıştım ve bana fal baktırma çünkü baktırdıgın fallar bilinç altı olunca olacak şeyleride terzine çeviriyor dedi aklında kalıyor sen inanmasanda bilinç altı yapıyorsun dedi ve bana mantıklı geldi bu zamana kadar kötü fallara inanmadım hepsi çıktı iyileri aklıma takıldı bir tanesi çıkmadı boşuna baktırıp paralarımızı kaptırıyoruz sadece sizede söylemek istedim bunları..
senin yazdıklarını anlayacak kadar üyeyim anla bi falalemin sahibi rezzan ezik ezik reklam yaptı geçen sende onun aynısısın açık oldu demi naşşşbanlandı ne demek ki.iyide ben siteyi övmüyorum siz yanlış yerden anlıyosunuz bence biraz da kendi anlayış tarzınıza bakın ya ayıp ayıp sende reklam yapıyosun o zaman burdaki herkes reklam yapıyo ne dedim ki ya iki mesaj attım aynı isimde diye hemen reklam oldu ayıp denen bişey var
Insallah bebeğim benim :)oyy kuzum benim inşallah gönlüne göre olsun
kızlarr kibleyinn bencee sinir oldumm
Ben terbiyesizlik yapmadım bu bir ikinciside burda herkez birilerini övüyo ki ayrıca günahımı almayın yazıyorum onu bile siteye bağlıyosunuz o zaman burda deminden beri aylini anlatan da reklam yapıyo didemi anlatan da reklam yapıyo ben sizin günahınızı alıyo muyum ya da haksız yere suçluyo muyum sitelerden banane yani ben kendi fikrimi düşüncemi yazıyorum sonuçta beni kişiler ilgilendiriyo ki ankette de de beğendiğimi şeçtim oyladım ben hiç duymadım mesela sizi bu söylediğiniz siteleri. bitek tellwe ve falalemi duydum tellwe de de paralı baktırmadım o yüzden falalemi anlattım hani ben beğendim belki birinize yardımı dokunur diye ama yardım etmek istemek de yaramıyo yani burda burak vardı o da çok iyi falcı herkes onu da kötüledi ben üye olmadan da okuyodum sonuçta bu siteyi bulduğum gittiğim bütün falcılarada burdan gittim buragıda burdan bulmuştum ben ritanın adresini de burdan bulmuştum ama kimseye de demedim ay reklam yapıyo. insanlar zaten internette ünlenmiş yerlerde bakan insanlar neden reklam yapıyım ki ben onu ben herkes fikir paylaştığı için paylaştım demediğiniz kalmadı yani
ya burda salak yok meryem aylin fama bilgehatun aynı odada falan olan meselaaa bi biri bakıyo bi biri atarmıyım atmam sahtekarrr pisliklerrsaraylı ile kiraze tanıyo birbiirnii burda kankası da var yazınlara cevap verimm falcı bu birine cıkan birine cıkmazz yıllardır şuna atın demedim aklı olan göreni anlar ne deyim ben falcıısna ayrı hocasına ayrı para kaptırdım hemde ben değil ailecek falcı dediğin profili cok olsa yazar yoksa sahtekar bitti
kızlar iyi geceler, şimdiden kandiliniz mubarek olsun.
yarın dualarımda olacaksınız hepiniz.
Şahmeranı niye arıyorsunuz iyi mi buluyorsunuz dedikleri çıkıyor mu? Ben bir kere attım ama birşey anlamadım 6 ay sonrasını anlatmıştı o zamana kim ölür kim kalır diye sildim falını
rica ederim hakinda hayirlisi ne ise insallah o olurAyyy teşekkür ederim tarih takintim yokk çünkü bana da söyledikleri tarihtennn çok sonra oluyor.
Olsun istediklerimm olsunda geç olsunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?