Binnaz Abla

falalemin sahibi reklam yapıp banlandı sen bi git bence hala devam burdaki insanlar mal değil
banlandı ne demek ki.iyide ben siteyi övmüyorum siz yanlış yerden anlıyosunuz bence biraz da kendi anlayış tarzınıza bakın ya ayıp ayıp sende reklam yapıyosun o zaman burdaki herkes reklam yapıyo ne dedim ki ya iki mesaj attım aynı isimde diye hemen reklam oldu ayıp denen bişey var

ya burda salak yok meryem aylin fama bilgehatun aynı odada falan olan meselaaa bi biri bakıyo bi biri atarmıyım atmam sahtekarrr pisliklerr saraylı ile kiraze tanıyo birbiirnii burda kankası da var yazınlara cevap verimm falcı bu birine cıkan birine cıkmazz yıllardır şuna atın demedim aklı olan göreni anlar ne deyim ben falcıısna ayrı hocasına ayrı para kaptırdım hemde ben değil ailecek falcı dediğin profili cok olsa yazar yoksa sahtekar bitti

he ya hee sus bence bu kadar uzatmazz fikrini yzan ne samimiyetin var yeni üye falalem senin gibisi geçen banlandı sahekar site falalem sahibi rezzan ne dönüyo belli değil geöende reklam yaptrdı ezik ezik banlandı ben atmam ama yazarım millere yazık okuyup bişi sanıyolar

Kızlar geçen gün uzun yıllardır fal bakan biriyle tanıştım ve bana fal baktırma çünkü baktırdıgın fallar bilinç altı olunca olacak şeyleride terzine çeviriyor dedi aklında kalıyor sen inanmasanda bilinç altı yapıyorsun dedi ve bana mantıklı geldi bu zamana kadar kötü fallara inanmadım hepsi çıktı iyileri aklıma takıldı bir tanesi çıkmadı boşuna baktırıp paralarımızı kaptırıyoruz sadece sizede söylemek istedim bunları..

Birde kelin ilacı olsa başına sürerdi loto tuttururlardı bosuna fal bakmazlardı şuanki durumuma geçmişteki falları okuyunca kendime kızıyorum yazık olmuş o paralarla kendime neler alırdım

Çok doğru söylemiş ben de zaten ona inaniyorum falda deyipde benim tinlamadigim ne varsa yaşadım. Birde çok ihtimal vermedigim şeylerde hep oldu.

Demek ki olsun istediklerimizi çok da tinmiyacagiz kafaya takmiyacagiz. Uuuu iyi oldu bu bilgi

senin yazdıklarını anlayacak kadar üyeyim anla bi falalemin sahibi rezzan ezik ezik reklam yaptı geçen sende onun aynısısın açık oldu demi naşşş

Diyelim ki ilk mesajlarınızın 10da10'u Seyhan içerikli olmasına rağmen iyi niyetle paylaşım yaptınız, hadi yine diyelim içimizden biri sizin yorumunuza güvenip baktırdı ve memnun kalmadı. Bu durumda ne yapacaksınız aa övmüştüm ama demek bana bildi mi? Söyleyin bize promosyon fal baksın madem o kadar iyi reklamı dönmüş olur=D

saraylı ile kiraze, famagiller gibi değil ama, onların yaptığı terbiyesizlik.
saraylı tek başına uğraşıyo belli, yardım alsa zaten daha çabuk bakar.
bide burdaki kankası kim merak ettim yaz bana kuzu, istersen özelden yaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…