Forumun eski sayfalarinda da didem ile ilgili parami yatirdim bakmadi aradim acmadi gibi sikayetler vardi. Bu didem o didem mi? Umraniye didem yazmislardi.
Didem bakımdan sonra alıyor parayı
Baktıran arkadaşlar da yazsın lütfen
Saol canim benim iyiyim buralar hareketli ama bende fazla yazmiyorum okuyucu olduk iste.. her sey yolunda sükürİyiyim çok şükür thalixcim.. İşlerim çok yoğundu. O yüzden biraz uzak kaldım. Ama sizleri özledim döndüm
Sen nasılsın bitanem? Var mı aşk hayatında gelişmeler?
Forumun eski sayfalarinda da didem ile ilgili parami yatirdim bakmadi aradim acmadi gibi sikayetler vardi. Bu didem o didem mi? Umraniye didem yazmislardi.
Aynı didem mi bilmiyorum ama çok yoğun çünkü bu bakım işini ekstra yapıyor asıl işi başka imiş. Evli iki çocuğu varr falan filan hemen donemiyormus diye yazdılar. Benim şansımdan galiba hiç beklemedim. Ama doğru çok isyan eden sitem eden oldu butda yazıldı.
Ben de yeni okudum mart-nisan yazismalarinda geciyordu iyiyse baktirayim ben de :) ne kadar??
evet tekrar attım ve yasadıgım olayları anlattı tekrar. fama ya da pes dedim o da yasadıgım olayları dıle getırdı..duygusuz_girl çok beğeniyodu canım aylinin katinasını
Aylini bende beğendim bebeğim :)evet tekrar attım ve yasadıgım olayları anlattı tekrar. fama ya da pes dedim o da yasadıgım olayları dıle getırdı..
kızlar bır yolun var
Moonlight a atan var mı
Didem'in fan çok canım benimbir de didem cıktı basımıza baska baktıran var mı :)
Fiyatı keşke biraz daha uygun olsaymış..100 tl çok yaaDidem de didemmm, şimdiden yazıp randevu mu alsak acaba. Ayy çok heyecanlı. Bayram geçmez şimdi bana
Karalama 50 tl canımcımFiyatı keşke biraz daha uygun olsaymış..100 tl çok yaa
ciddi ciddi 100 lira verecek misin?Didem de didemmm, şimdiden yazıp randevu mu alsak acaba. Ayy çok heyecanlı. Bayram geçmez şimdi bana
Karalama nasıl bir fal acaba? Değişik geldi biraz. Su falı daha iyi ama oda pahalı canımKaralama 50 tl canımcım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?