Binnaz Abla

Forumun eski sayfalarinda da didem ile ilgili parami yatirdim bakmadi aradim acmadi gibi sikayetler vardi. Bu didem o didem mi? Umraniye didem yazmislardi.

Forumun eski sayfalarinda da didem ile ilgili parami yatirdim bakmadi aradim acmadi gibi sikayetler vardi. Bu didem o didem mi? Umraniye didem yazmislardi.

Didem bakımdan sonra alıyor parayı
Baktıran arkadaşlar da yazsın lütfen

Didem bakımdan sonra alıyor parayı
Baktıran arkadaşlar da yazsın lütfen

Canım evet önceden öyleydi hatta ben bakimdan bir iki gün sonra yatirdim. Amma velakin kadının bu iyi niyetini suistimal etmişler baktırıp parayı yatirmamislar. O yüzden ilk baktıranlardan önce ödeme yapmalarını istiyormuş. Şu aralar nasıl yapıyor bilmiyorum iyi niyetli bir insan belki yine önce bakiyordur

İyiyim çok şükür thalixcim.. İşlerim çok yoğundu. O yüzden biraz uzak kaldım. Ama sizleri özledim döndüm

Sen nasılsın bitanem? Var mı aşk hayatında gelişmeler?
Saol canim benim iyiyim buralar hareketli ama bende fazla yazmiyorum okuyucu olduk iste.. her sey yolunda sükür

Aynı didem mi bilmiyorum ama çok yoğun çünkü bu bakım işini ekstra yapıyor asıl işi başka imiş. Evli iki çocuğu varr falan filan hemen donemiyormus diye yazdılar. Benim şansımdan galiba hiç beklemedim. Ama doğru çok isyan eden sitem eden oldu butda yazıldı.

Ben de yeni okudum mart-nisan yazismalarinda geciyordu iyiyse baktirayim ben de :) ne kadar??

Ben de yeni okudum mart-nisan yazismalarinda geciyordu iyiyse baktirayim ben de :) ne kadar??

Karalama 50 tl su 100 lira sen bilirsin canım az para değil çok bunaldigim dönemde baktirmistim. Öyle bir ruh halindeysen baktır bence öylesine baktiracaksan çok para

merhaba hanımlar. dün bugünden için kesin bakacak falıma dedim ki sonradan düştü jeton bugün cuma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…