Binnaz Abla

Kızlar karalama falı Denmiş tuzlama gibi o nedir?? Ne bilgisi veriliyor baktırırken banada verirmisiniz o Hanım'ın nosunu???
Canım sanırım şöyle bişey kağıda bi kelime yazıyor ve bilfiğin onu kırmızı kalemle karalamaya başlıyor bu fal değil bildiğin kalp gözü açık hocaların ve cinlerden haber alanların odaklsnma sistemi.beni bi hocaya götürmüşlerdi kadın habire bişeyler karalıyor herseyi anlatıyodu o zaman anlamadım sıkıntıdan yapıyo sandımdemekki bu karalama oluyomuş...

Geçen gün kriz geldi yine Emre Dinçe baktırdım bir şey dedi Ağladım resmen geleceği bilemem.. Sahra Buhari'ye baktıran var mı Bide onu çok merak ediyorum lakin o onlineken ben işteyim

çok sevindim canım ama hemen koyverme biraz bekle derim.Konuşunca da azıcık soğuk davran abartmadan.

Oyyy oyyyy kayboldun ümidimi kesmistim senden. Çok sevindim beğendiğine ayyyy ben de ataydim biii

At bence de ben çok beğendim. Burada arkadaşların beğendiği kadar varmış.

uzun mu bakmış canım ? Gelecekle ilgili baya yorumu var mı yakın gelecek mi diyor genelde

Gayet uzundu doyurucuydu boş lakırtı yok. Anı ve geçmişi çok iyi bildi. Gelecekle ilgilide çok şey yazmış hem yakın hemde uzak gelecekle inşallah dedikleri olur.

Kız çok sevindim
Yaz çocuğa ya uzatma bak bugün çok mübarek gün :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…