- 11 Şubat 2015
- 2.017
- 1.907
- 408
- 35
50 tlye karalama baktirdim ben.kadin isimlerle anlatiyor bilgi vermiyosun hayatini dokuyor ortayaFiyatı keşke biraz daha uygun olsaymış..100 tl çok yaa
Falda yazıyor bakmaya başlamış demek ki fallaramerhaba hanımlar. dün bugünden için kesin bakacak falıma dedim ki sonradan düştü jeton bugün cuma
cuma yazmışım inanmıyorum :) kadir gecesi işteFalda yazıyor bakmaya başlamış demek ki fallara
Canım geldi mi Şehrazat falın merakla bekliyorum
Canım sanırım şöyle bişey kağıda bi kelime yazıyor ve bilfiğin onu kırmızı kalemle karalamaya başlıyor bu fal değil bildiğin kalp gözü açık hocaların ve cinlerden haber alanların odaklsnma sistemi.beni bi hocaya götürmüşlerdi kadın habire bişeyler karalıyor herseyi anlatıyodu o zaman anlamadım sıkıntıdan yapıyo sandımKızlar karalama falı Denmiş tuzlama gibio nedir?? Ne bilgisi veriliyor baktırırken banada verirmisiniz o Hanım'ın nosunu???
bir de didem cıktı basımıza baska baktıran var mı :)
Kızlar ben de didemin numarasını alabilir miyim? :)
çok sevindim canım ama hemen koyverme biraz bekle derim.Konuşunca da azıcık soğuk davran abartmadan.Kızlar merhaba benimkinde bugün bir saat önce kıpırdama oldu.Mesaj attı sonunda. Ablası ile kavga ettiğini bensiz yapamıyacağını yazmış. Cevap yazmadım. Yardım kızlar bir fikir verin. Hemen cevap versem mi?
Çok beğendim süperdi. Ben su falını sadece Selenaya atarım demek ki artık Şehrazat'ada atacağım. Burada yazdıkları kadar varmış tavsiye ederim.
uzun mu bakmış canım ? Gelecekle ilgili baya yorumu var mı yakın gelecek mi diyor geneldeÇok beğendim süperdi. Ben su falını sadece Selenaya atarım demek ki artık Şehrazat'ada atacağım. Burada yazdıkları kadar varmış tavsiye ederim.
çok sevindim canım ama hemen koyverme biraz bekle derim.Konuşunca da azıcık soğuk davran abartmadan.
Oyyy oyyyy kayboldun ümidimi kesmistim senden. Çok sevindim beğendiğine ayyyy ben de ataydim biii
uzun mu bakmış canım ? Gelecekle ilgili baya yorumu var mı yakın gelecek mi diyor genelde
Kız çok sevindimKızlar merhaba benimkinde bugün bir saat önce kıpırdama oldu.Mesaj attı sonunda. Ablası ile kavga ettiğini bensiz yapamıyacağını yazmış. Cevap yazmadım. Yardım kızlar bir fikir verin. Hemen cevap versem mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?