Azcık bana yazsana özelden çok merak ettimAt bence de ben çok beğendim. Burada arkadaşların beğendiği kadar varmış.
Gayet uzundu doyurucuydu boş lakırtı yok. Anı ve geçmişi çok iyi bildi. Gelecekle ilgilide çok şey yazmış hem yakın hemde uzak gelecekle inşallah dedikleri olur.
Ayyy ne kadar güzel bir haberrr çok sevindimm çok çokKızlar merhaba benimkinde bugün bir saat önce kıpırdama oldu.Mesaj attı sonunda. Ablası ile kavga ettiğini bensiz yapamıyacağını yazmış. Cevap yazmadım. Yardım kızlar bir fikir verin. Hemen cevap versem mi?
Kızlar Kimdir bu Didem çok merak ettim? hangi sitede bakıyor?
Symgee35 canım iş görüşmen nasıl geçti yavrumm
Fiyatı keşke biraz daha uygun olsaymış..100 tl çok yaa
ciddi ciddi 100 lira verecek misin?
Ohhhhhhh çok şükürrrr bugünün en güzell haberiii xanım benimmKızlar merhaba benimkinde bugün bir saat önce kıpırdama oldu.Mesaj attı sonunda. Ablası ile kavga ettiğini bensiz yapamıyacağını yazmış. Cevap yazmadım. Yardım kızlar bir fikir verin. Hemen cevap versem mi?
Canım sanırım şöyle bişey kağıda bi kelime yazıyor ve bilfiğin onu kırmızı kalemle karalamaya başlıyor bu fal değil bildiğin kalp gözü açık hocaların ve cinlerden haber alanların odaklsnma sistemi.beni bi hocaya götürmüşlerdi kadın habire bişeyler karalıyor herseyi anlatıyodu o zaman anlamadım sıkıntıdan yapıyo sandımdemekki bu karalama oluyomuş...
kime attınnnAt bence de ben çok beğendim. Burada arkadaşların beğendiği kadar varmış.
Gayet uzundu doyurucuydu boş lakırtı yok. Anı ve geçmişi çok iyi bildi. Gelecekle ilgilide çok şey yazmış hem yakın hemde uzak gelecekle inşallah dedikleri olur.
Kızlar merhaba benimkinde bugün bir saat önce kıpırdama oldu.Mesaj attı sonunda. Ablası ile kavga ettiğini bensiz yapamıyacağını yazmış. Cevap yazmadım. Yardım kızlar bir fikir verin. Hemen cevap versem mi?
Fena değil gülüm benim :)
kime attınnn
Canım sanırım şöyle bişey kağıda bi kelime yazıyor ve bilfiğin onu kırmızı kalemle karalamaya başlıyor bu fal değil bildiğin kalp gözü açık hocaların ve cinlerden haber alanların odaklsnma sistemi.beni bi hocaya götürmüşlerdi kadın habire bişeyler karalıyor herseyi anlatıyodu o zaman anlamadım sıkıntıdan yapıyo sandımdemekki bu karalama oluyomuş...
Cnm bende baktirdimda dideme cok begendim tatmin oldum ciktimi sana falCanım karalamayi azıcık anlatayım canlı canlı baktirmistim. Adını kagida yaziyooo sonra okumaya basliyoo vee istemsiz hareketlerle çizmeye basliyoo kağıda. Benimkinin adını yazdı kocaman harflerle. AŞK yazdı. Araba çizdi. Rakamlar yazdı. Tanışma tsrihimizi yazdı. " Yüzyüze "yazdı görüşme olacak dedi. Benn gercekten mi diye sordum o da onlara sordu dediki doğruyu söyleyin görüşme olacak mı diye. Evett yazdı.
Bu arada o el nasıl hareket rdiyo bilemezsiniz çiziyor çiziyor karalıyor. Mesela hediye almıştım o kişiye. Kitap yazdı. Bilgi var dedi. Ve kitabın içeriğini sayısını yazdı.
Bu arada adımı arapça harflerle yazdı. Ben bu fala Ankarada baktırdım. Yani karalama dedikleri böyle bir şey canm.
Cnm bende baktirdimda dideme cok begendim tatmin oldum ciktimi sana fal
Dideme baktrdgnda esas konu ciktimi bana cok emin knstu da icini rahat tut diye birde diyor cok fal atoyorsun atmaBunu didem bakmadı canım. Ama dideme de baktirmistim tabii onu görmüyorum da onun dediği iki şeyi yaşadım. Biri oldu ama içeriği onun dediği gibi olmadı ama.
Yüzyüze baktirdigim falda mevcut futumu bildi olacak dediği şeylere daha var. Ama patlar gibi geliyor zaman bakimindan yanii sarkar dedikleri tarih çok zor olmaz. Olsa olabilse keşke dee bilmiyorum göreceğim
Dideme baktrdgnda esas konu ciktimi bana cok emin knstu da icini rahat tut diye birde diyor cok fal atoyorsun atmabana eylul dedi sana zamn verdi patladimi
Canım benım kıyamam slkah asıl şifa versın mubarek gunde benımde annanem yogum bakımda 6 aydır cok uzuluyorum bılıncı kapalı makınsya baglı damar tıklalı beyinde yası epey oldugu ıcın amılıyatta olamıyor hangı hastanedeÇok sağolun kızlar..Geçen hafta öyle kötüydüm ki..Ben çok sıkıntılı bir süreçten geçtim, hala geçiyorum..Eski eşim de kanserdi, son evresinde..Yaklaşık 6-7 senedir çok sıkıntılıyım..
Foruma yansıtmıyorum hiç böyle olayları..Yansıtamıyorum..
Ama geçen hafta ölüyordum..Babamın solunumu gitti, bilinci gitti..Cihaza bağladılar..Gitti dedik..Öldü tamam dedik yani..
Yapay kalp takıldı kalp nakline kadar..17 gündür yoğun bakımda ve 10. günde bilinci ve solunumu gitti..Akcigerler enfeksiyon nedeniyle söndü..v.s v.s..Daha fazla anlatıp canınızı sıkmayayım..
Valla ağlıyorum yine, çatlıycam artık sıkıntıdan..Allah beterinden saklasın..
Bu hafta çok şükür iyi..Bilinci geldi, tepki veriyor, gözleri açık..Dediklerimizi anlıyor..Akciğere tüp takıldı..Eski haline gelene kadar duracakmış o tüp..
Canım babacım neler çekti..Neler yaşadı..Zaten kahrımız ondan.
Benim durumum kötü değil..Erken teşhisle müdahale edildi bir sene önce..Şimdi yumurtalıklarda bir sıkıntı var..Kapalı ameliyatla müdahale edilecek bakalım, olmadı açık ameliyat..Ama kötü, vahim bir durum yok..
Neyse yaklaşık 2 aydır ege damar cerrahisi ve ev arasında mekik dokuyorum anlayacağınız :)
Kadın yine okumuş resmen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?