oooofff koptu karagözünü sevdimin haaayyt helelya burda salak yok meryem aylin fama bilgehatun aynı odada falan olan meselaaa bi biri bakıyo bi biri atarmıyım atmam sahtekarrr pisliklerrsaraylı ile kiraze tanıyo birbiirnii burda kankası da var yazınlara cevap verimm falcı bu birine cıkan birine cıkmazz yıllardır şuna atın demedim aklı olan göreni anlar ne deyim ben falcıısna ayrı hocasına ayrı para kaptırdım hemde ben değil ailecek falcı dediğin profili cok olsa yazar yoksa sahtekar bitti
patladı gittiDidem de didemmm, şimdiden yazıp randevu mu alsak acaba. Ayy çok heyecanlı. Bayram geçmez şimdi bana
Dıdemm mi patladı ??patladı gitti
Bunu didem bakmadı canım. Ama dideme de baktirmistim tabii onu görmüyorum da onun dediği iki şeyi yaşadım. Biri oldu ama içeriği onun dediği gibi olmadı ama.
Yüzyüze baktirdigim falda mevcut futumu bildi olacak dediği şeylere daha var. Ama patlar gibi geliyor zaman bakimindan yanii sarkar dedikleri tarih çok zor olmaz. Olsa olabilse keşke dee bilmiyorum göreceğim
Dideme baktrdgnda esas konu ciktimi bana cok emin knstu da icini rahat tut diye birde diyor cok fal atoyorsun atmabana eylul dedi sana zamn verdi patladimi
ben dideme daha önce baktırmıştım,bir arkaşımla aradık,bana verdiği tarihte söyledikleride balon oldu patladı,Dıdemm mi patladı ??
Son kez yazıyorum şekerler Didem hakkında :)Yaa kimdir bu didemm çok merak ettik yahu nereden?
bu ara sende didemin sekreteri gibisin haa,yanlış anlamada,Son kez yazıyorum şekerler Didem hakkında :)
Didem telefon ile fal bakar
Karalama falı 50 tl
Su falı 100 tl
Istanbul falcılar topiğinden bakın favorilerden biridir
Arama butonundan bakın canım bir sürü insan baktırdı sizin için fikir olur en azından ..
Anı müthiş bilir şok eder şaşırtır
Tavsiye ederim .. Elle tutulur falcı kalmadı
Çok yoğundur anında bakamayabilir
Bekletedebilir
I'nş enerjiniz uyar :)
bu ara sende didemin sekreteri gibisin haa,yanlış anlamada,
her sorana yetişiyorsun maşallah.
Didemmi patladı sana canım ? Verdiği tarih çok mu geçti ?zamana çok takılmamak gerekiyor . Güzel bir falsa inşallah çıkar dediğiben dideme daha önce baktırmıştım,bir arkaşımla aradık,bana verdiği tarihte söyledikleride balon oldu patladı,
hiç gerek yok bu kadar paraya değmez,hemde hiç değmez.
yinede size kalmış ne diyim.
[/QUOTE]Hatta Didem benim canım :)
Alıştık biz her falcı olmaya zaten :)
Son kez yazıyorum şekerler Didem hakkında :)
Didem telefon ile fal bakar
Karalama falı 50 tl
Su falı 100 tl
Istanbul falcılar topiğinden bakın favorilerden biridir
Arama butonundan bakın canım bir sürü insan baktırdı sizin için fikir olur en azından ..
Anı müthiş bilir şok eder şaşırtır
Tavsiye ederim .. Elle tutulur falcı kalmadı
Çok yoğundur anında bakamayabilir
Bekletedebilir
I'nş enerjiniz uyar :)
evet didemde patladı,aslında çokda üstünde durmadım,çünkü hepsi para için yaptıklarından,birde bu çok pahalı bakıyor,çok olmadı patlayalı,o kadar kesin konuşuyorki zaten yakın tarihte vermişti,ama patladı,inanmayın buda para tuzağı,hemde öyle böyle değil,hoş yine keyifler bilir,ben bir daha tövbe bu kadar çok paraya baktırmam,hepsi didemde dahil hikaye.Didemmi patladı sana canım ? Verdiği tarih çok mu geçti ?zamana çok takılmamak gerekiyor . Güzel bir falsa inşallah çıkar dediği
bide abartılan kadar güzel değil,hani beni fal ikna etse,diyeceğim tarih sarkabilir ama yok.Didemmi patladı sana canım ? Verdiği tarih çok mu geçti ?zamana çok takılmamak gerekiyor . Güzel bir falsa inşallah çıkar dediği
ne olursan ol canım,falcılarda allah kulu.ben falcısın demedim ayrıca.
bence sen uslubuna dikkat et,ben terbiyesiz bir şey yazmadım,ayrıca yanlış anlama dedim,evet herkese yetiştin bi gayret yardımcı oldun,ne var bunda,nedir bu celellenme anlamadım,ayrıca sana sataşan falanda yok,almayım canım.Üslubuna dikkat o zaman ok canım
Fal baktırıyoruz yazıyoruz çıkanı çıkmayanı yazıyoruz zaten
Falcının sekreteri şükür Allah öyle meslek nasip etmedi .
Çıkmadı de geç ..
Bana sataşma gerek yok böyle şeylere hoş değil.
bence sen uslubuna dikkat et,ben terbiyesiz bir şey yazmadım,ayrıca yanlış anlama dedim,evet herkese yetiştin bi gayret yardımcı oldun,ne var bunda,nedir bu celellenme anlamadım,ayrıca sana sataşan falanda yok,almayım canım.Üslubuna dikkat o zaman ok canım
Fal baktırıyoruz yazıyoruz çıkanı çıkmayanı yazıyoruz zaten
Falcının sekreteri şükür Allah öyle meslek nasip etmedi .
Çıkmadı de geç ..
Bana sataşma gerek yok böyle şeylere hoş değil.
bence sen uslubuna dikkat et,ben terbiyesiz bir şey yazmadım,ayrıca yanlış anlama dedim,evet herkese yetiştin bi gayret yardımcı oldun,ne var bunda,nedir bu celellenme anlamadım,ayrıca sana sataşan falanda yok,almayım canım.
tamammı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?