Binnaz Abla

oooofff koptu karagözünü sevdimin haaayyt helel

Yaa kimdir bu didemm çok merak ettik yahu nereden?

Yaa kimdir bu didemm çok merak ettik yahu nereden?
Son kez yazıyorum şekerler Didem hakkında :)

Didem telefon ile fal bakar
Karalama falı 50 tl
Su falı 100 tl
Istanbul falcılar topiğinden bakın favorilerden biridir

Arama butonundan bakın canım bir sürü insan baktırdı sizin için fikir olur en azından ..
Anı müthiş bilir şok eder şaşırtır

Tavsiye ederim .. Elle tutulur falcı kalmadı
Çok yoğundur anında bakamayabilir

Bekletedebilir
I'nş enerjiniz uyar :)

bu ara sende didemin sekreteri gibisin haa,yanlış anlamada,
her sorana yetişiyorsun maşallah.

ben dideme daha önce baktırmıştım,bir arkaşımla aradık,bana verdiği tarihte söyledikleride balon oldu patladı,
hiç gerek yok bu kadar paraya değmez,hemde hiç değmez.
yinede size kalmış ne diyim.
Didemmi patladı sana canım ? Verdiği tarih çok mu geçti ?zamana çok takılmamak gerekiyor . Güzel bir falsa inşallah çıkar dediği

Yaa çok teşekkür ederimm tariyorum hemennn :))

Didemmi patladı sana canım ? Verdiği tarih çok mu geçti ?zamana çok takılmamak gerekiyor . Güzel bir falsa inşallah çıkar dediği
evet didemde patladı,aslında çokda üstünde durmadım,çünkü hepsi para için yaptıklarından,birde bu çok pahalı bakıyor,çok olmadı patlayalı,o kadar kesin konuşuyorki zaten yakın tarihte vermişti,ama patladı,inanmayın buda para tuzağı,hemde öyle böyle değil,hoş yine keyifler bilir,ben bir daha tövbe bu kadar çok paraya baktırmam,hepsi didemde dahil hikaye.

ne olursan ol canım,falcılarda allah kulu.ben falcısın demedim ayrıca.[/QUOTE]

Üslubuna dikkat o zaman ok canım

Fal baktırıyoruz yazıyoruz çıkanı çıkmayanı yazıyoruz zaten
Falcının sekreteri şükür Allah öyle meslek nasip etmedi .
Çıkmadı de geç ..
Bana sataşma gerek yok böyle şeylere hoş değil.

ne olursan ol canım,falcılarda allah kulu.ben falcısın demedim ayrıca.

Üslubuna dikkat o zaman ok canım

Fal baktırıyoruz yazıyoruz çıkanı çıkmayanı yazıyoruz zaten
Falcının sekreteri şükür Allah öyle meslek nasip etmedi .
Çıkmadı de geç ..
Bana sataşma gerek yok böyle şeylere hoş değil.[/QUOTE]
bence sen uslubuna dikkat et,ben terbiyesiz bir şey yazmadım,ayrıca yanlış anlama dedim,evet herkese yetiştin bi gayret yardımcı oldun,ne var bunda,nedir bu celellenme anlamadım,ayrıca sana sataşan falanda yok,almayım canım.
tamammı.

bence sen uslubuna dikkat et,ben terbiyesiz bir şey yazmadım,ayrıca yanlış anlama dedim,evet herkese yetiştin bi gayret yardımcı oldun,ne var bunda,nedir bu celellenme anlamadım,ayrıca sana sataşan falanda yok,almayım canım.
tamammı.[/QUOTE]

Teşekkürler :)

Ya semaya fal Atıcam ama bütün falları 30 tl ya kahve tarot katina su
Şaka gibi

tamammı.[/QUOTE]
ayrıca çıktıya çıkmadıyada takılmışsın,evet didemin falı çıkmadı patladı dedim geçtim.

Teşekkürler :)[/QUOTE]
bende teşekkür ederim<3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…