Canım ona iş için ne baktırdın?? benimde şu sıra tek sorunum iş. Denemeyi düşünebilirim sen memnun kaldığını söylüyorsan ..
Ne güzel pekçok falcının dediğini yaşamışsın.Son günlerdeki olumsuz yorumlardan sonra bunu yazman iyi geldi.Merhaba arkadaşlar net olmadan yazmak sitemedim amagerçi rezzan ablayı herzaman söylüyorum zaten ne dediyse yaşıyorum şimdi şöyle bir fallarıma baktımda ,yazmak istedim
Rezzan abla :benim hayatımı değiştiren insan onun hislerine herzaman güvendim iyikide güvenmişim
nesibe :karşı taraf analizi süper ,söylediği durumları öğrendim ve dediği tarihte dediği olayı yaşadım , barışma 3 günde olabilir ama 3 ayı bulmayacak demişti 2 ayda oldu,daha sonraki gelişmeler için zaman var
Beren güneş falalem:Ekim ilk haftası demişti ve durum analizi süperdi
binnaz abla umut :Kesin tarih vermekte ve dediklerini yaşadım daha ilerisi için zaman var .
tellwe rumi:4 hafta demişti ve karşı tarafın durumunu anlatmıştı tam dediği tarihte oldu ve dediği gibi olduğunu öğrendim
yine telweden kahinvanga ,klotho,rehber denenebilinir.Kirazeyi çok sevdim ama dediklerini hiç yaşamadım
ve karşılıklı baktırdığım belkız hatta burada onun reklamını yaptığımı düşündünüz dediğinin şuan tam tersini yaşadım .
Ne güzel pekçok falcının dediğini yaşamışsın.Son günlerdeki olumsuz yorumlardan sonra bunu yazman iyi geldi.
canım ben resmi bir kurumda yım çok önemli projelere imza atıyorum ve sıkıntılı bir iş var o açıdan kafamı toparlamam yada ne yapmam konusunda baktırıyorum memnun kaldım tesbitler güzeldi tavsiye ederim canım
Ne güzel pekçok falcının dediğini yaşamışsın.Son günlerdeki olumsuz yorumlardan sonra bunu yazman iyi geldi.
Aynen öyle devamı gelir inşallah.Aynen cnm güzel olmuş yazması.Bayram üzeri bize de biraz umut olup ,yüzümüzü güldürmüş
Aynen öyle devamı gelir inşallah.
İnşallah cnm.Herkezin en en güzel falları tez vakitte olması dileğiyle ...
canım çok sagol cevabın için.Birde ne falı attın acaba? Kızlar katina diyor hep bende katinayı aşk falı olduğunu bildiğim için hangi falı atayım onu merak ettim.
Patlayan Fallarım:
1-Kesira Sirel:Verdiği zamab doldu, dedikleri çıkmadı.
2-Meral Saydam:Ekim başıydı,çıkmadı.
3-Hülya Demir:Falı gönderdiğinde de çıkmayacağı belliydi.Saçma sapan....Zaten niye bu işi yapıyor anlamıyorum.Sitesindeki olumlu yorumlar beni daha çok şaşırtıyor.
4-Kiraze:ilk falında küçük birşeyi bildi,ikinci falda büyük gelişmede oda patladı.Onunla anladımki falcılar önemsizi ve olumsuzu biliyor.
5-Tellwe Semele:Çıkmadı, çıkmayacağı ilk andan belliydi.
6-Tellwe Ugga:Burç yorumu gibi yıldızname idi.
7-Benna Küçüker:Anda iyiydi dedikleri çıkmadı.
Şimdilik böyle...Olumlu olumsuz falların verilen zamanları doldukça paylaşacağım.
canım ben hiç kelebelik falı baktırmamıştım bu güne dek meraktan onu baktırdım diğer fallara benzemiyor kartları seçmek biraz zor hatta falı gönderdim olmamış deyip iade etti yeniden seçtim gönderdim kelebek falı baktırmamışsan tavsiye etmem çünki kartları çevirip herhangi bir nesne oluşturmak zor biliyorum dersende dene derim
Merhaba arkadaşlar net olmadan yazmak sitemedim amagerçi rezzan ablayı herzaman söylüyorum zaten ne dediyse yaşıyorum şimdi şöyle bir fallarıma baktımda ,yazmak istedim
Rezzan abla :benim hayatımı değiştiren insan onun hislerine herzaman güvendim iyikide güvenmişim
nesibe :karşı taraf analizi süper ,söylediği durumları öğrendim ve dediği tarihte dediği olayı yaşadım , barışma 3 günde olabilir ama 3 ayı bulmayacak demişti 2 ayda oldu,daha sonraki gelişmeler için zaman var
Beren güneş falalem:Ekim ilk haftası demişti ve durum analizi süperdi
binnaz abla umut :Kesin tarih vermekte ve dediklerini yaşadım daha ilerisi için zaman var .
tellwe rumi:4 hafta demişti ve karşı tarafın durumunu anlatmıştı tam dediği tarihte oldu ve dediği gibi olduğunu öğrendim
yine telweden kahinvanga ,klotho,rehber denenebilinir.Kirazeyi çok sevdim ama dediklerini hiç yaşamadım
ve karşılıklı baktırdığım belkız hatta burada onun reklamını yaptığımı düşündünüz dediğinin şuan tam tersini yaşadım .
Tamam canım ama ben zamanı geçtikten sonra çıkan fala Kesira bildi de çıktı diyemem ki....Bence bi falda en önemli şeydir zaman.kesira sirelin verdiğizamana takılma ,banada verdiği zamandan 3 ay sonra çıktı dedikleri ve senin için mesafe önemli değil fedakarlık yapabileceğine inanıyorsan tekrar ilişki başlayacak demişti bana o günlerde şaka gibi gelmişti
kahinvangayı merak ediyorum bende.dedikleri çıktı mı bi nesibe rezzan kadar olduğunu düşünmüyorum tabi ki ama mesela selena beni tellwede ki çok şaşırtmıştı buda öyle mi?
daha çıkmadı asıl konu bana ama küçük küçük olan olaylarım oldu nesibe ve rezzanda
kahinvangayı merak ediyorum bende.dedikleri çıktı mı bi nesibe rezzan kadar olduğunu düşünmüyorum tabi ki ama mesela selena beni tellwede ki çok şaşırtmıştı buda öyle mi?
daha çıkmadı asıl konu bana ama küçük küçük olan olaylarım oldu nesibe ve rezzanda
Ayyy baktırırsan mutlaka paylaş burda, acaip merak ediyorum onu :))
alttaki mesajına cevabım ise şu: Ben baktırmadım, baktırmayı da düşünmüyorum.. Reklamları tvde de hiç izlemem zaten :))
canım ben hiç kelebelik falı baktırmamıştım bu güne dek meraktan onu baktırdım diğer fallara benzemiyor kartları seçmek biraz zor hatta falı gönderdim olmamış deyip iade etti yeniden seçtim gönderdim kelebek falı baktırmamışsan tavsiye etmem çünki kartları çevirip herhangi bir nesne oluşturmak zor biliyorum dersende dene derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?