Binnaz Abla

Canım sen tatmin olmamışsın. Beğenmediğini de burda dile getirdin . Çok normal.. Ama baktırıp memnun kalanı çok şuanda gördüğüm kadarıyla .
evet baktıranı çok çünkü ben gibi bi çare gidenler var,
ama bu çokluğun nedeni hep ilk olan kişiler,tabi zaman gösterecek,şu anda mutlaka beğenirler,ya elbette isterim tutsun insanların hayalleri suya düşmesin,
ben beğenmedim ayrı tabii.yani çıkmadıda.

Anı falanda mı hiç tutturamadı ?
Yiğite hiç baktırdın mı ? O nasıldı sende ?

ya tabiki bazen tutarlı yerleri mutlaka oluyor,bu falcıların kurnazlıklarımı artık hislerimi bilemem,ama burası doğru dediğim yerler oldu,onlarda elbette çok zor şeyler değildi,herkesin yaşayacağı ve beklediği şeylerdi,tabi sonradan anlıyorsun,yiğite ve burada adı geçen bütün yorumculara baktırdım,ama olmadı işte belki enerji meselesidir ne bilim,artık uzun bir zaman fal baktırmayı düşünmüyorum,
en doğrusu benim için tabii

hee birde benim eskii meselemde bilen eski yorumcular olmuştu onları zaten buradan paylaştım,o sayfa artık kapandı,bir müddettir yeni bir meselem beni yine fallara itti.

Benim de dikkat ettiğim bir şey var. Telefonla baktırmasam da normalde gittiğim falcılarda varlıksal bakanlar vardı. Hatta ilk baktırdığım fal, varlıksal yolla bakan bir falcıydı ve şok geçirmiştim. Bi tek anne adımı kendi adımı ve doğum tarihimi sorup geçmişimi ve anı önüme sermişti. Gelecekle ilgili de baya şey söylemişti. Çok etkilendiğim için not almıştım dediklerini. Ve evet tahmin edebilirsiniz ki gelecekle ilgili dediği tek bir şey çıkmadı.
Varlıksal bakanlar geçmişi ve anı mükemmel biliyor ama geleceği bilene denk gelmedim henüz.

Bence de senin fal baktırmaman en doğrusu olur. Senin de fal enerjin kapalı . Hiçbir fal tutmuyorsa paranı boşa harcama.. Ben senin durumunda olsam .. zorlamam fal baktırmayı bırakırım.. Ben baktırmaya devam ediyorum çünkü çıkan fallarım bayaa var. Sen de tuturamayan yiğitin bende iki olacak dediği olay çıktı mesela..

Velhasıl kelam canım gerçekten bu fal enerji işi.. Bazı kişilerin enerjisi kapalı olduğundan fal tutmuyor .. olmuyorsa zorlama .. boşver. En güzeli aslında hiç baktırmamak .. Enerjimizi tüketiyor resmen

senin dediğin tarz fal bakanların fallarının çıkmadığını bende duyuyorum.
bu işlere musallat olan varlıklar genelde yalancı oluyor.
ben 6. his olayına güveniyorum, kalbi, gönül gözü temiz insanların gelecekle ilgili hisleri,
birebir olmasada çıkıyor.

ayy geyiğim geldi gece gece.
kız sonra işi büyütür kafe açarız, sende kasada oturursun.
takılırız çay kahve
Olur canım :) deniz kenarı olsun lütfen ama :)))
Buhramları atarız hem :))) neyse kovacaklar bizi /))) sustum ben Hayatım :)

Kahve falını yollarken hayatınıza, merak ettiklerinize dair tüyo veriyor musunuz hiç? Yani açıklama kısmına yazıyor musunuz durumunuzla ilgili bir şey yoksa direkt fincanı yollayıp o bilsin mi diyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…