Canım sen tatmin olmamışsın. Beğenmediğini de burda dile getirdin . Çok normal.. Ama baktırıp memnun kalanı çok şuanda gördüğüm kadarıyla .bide abartılan kadar güzel değil,hani beni fal ikna etse,diyeceğim tarih sarkabilir ama yok.
evet baktıranı çok çünkü ben gibi bi çare gidenler var,Canım sen tatmin olmamışsın. Beğenmediğini de burda dile getirdin . Çok normal.. Ama baktırıp memnun kalanı çok şuanda gördüğüm kadarıyla .
Anı falanda mı hiç tutturamadı ?evet baktıranı çok çünkü ben gibi bi çare gidenler var,
ama bu çokluğun nedeni hep ilk olan kişiler,tabi zaman gösterecek,şu anda mutlaka beğenirler,ya elbette isterim tutsun insanların hayalleri suya düşmesin,
ben beğenmedim ayrı tabii.yani çıkmadıda.
ya tabiki bazen tutarlı yerleri mutlaka oluyor,bu falcıların kurnazlıklarımı artık hislerimi bilemem,ama burası doğru dediğim yerler oldu,onlarda elbette çok zor şeyler değildi,herkesin yaşayacağı ve beklediği şeylerdi,tabi sonradan anlıyorsun,yiğite ve burada adı geçen bütün yorumculara baktırdım,ama olmadı işte belki enerji meselesidir ne bilim,artık uzun bir zaman fal baktırmayı düşünmüyorum,Anı falanda mı hiç tutturamadı ?
Yiğite hiç baktırdın mı ? O nasıldı sende ?
hee birde benim eskii meselemde bilen eski yorumcular olmuştu onları zaten buradan paylaştım,o sayfa artık kapandı,bir müddettir yeni bir meselem beni yine fallara itti.Anı falanda mı hiç tutturamadı ?
Yiğite hiç baktırdın mı ? O nasıldı sende ?
Bence de senin fal baktırmaman en doğrusu olur. Senin de fal enerjin kapalı . Hiçbir fal tutmuyorsa paranı boşa harcama.. Ben senin durumunda olsam .. zorlamam fal baktırmayı bırakırım.. Ben baktırmaya devam ediyorum çünkü çıkan fallarım bayaa var. Sen de tuturamayan yiğitin bende iki olacak dediği olay çıktı mesela..ya tabiki bazen tutarlı yerleri mutlaka oluyor,bu falcıların kurnazlıklarımı artık hislerimi bilemem,ama burası doğru dediğim yerler oldu,onlarda elbette çok zor şeyler değildi,herkesin yaşayacağı ve beklediği şeylerdi,tabi sonradan anlıyorsun,yiğite ve burada adı geçen bütün yorumculara baktırdım,ama olmadı işte belki enerji meselesidir ne bilim,artık uzun bir zaman fal baktırmayı düşünmüyorum,
en doğrusu benim için tabii
Daisyim bugün ettim dua. :)canımm, hadi hayırlısı.
kızlar bana da iş için dua edin nolur
Daisyim bugün ettim dua. :)
Kimin ne derdi varsa çare ol Rabbim dedim :) merak etme sen :)
Bende sevdim senifalcı sekreteri, çok sağol beybim.
bide beyin fakirisin ama olsun ben sevdim seni.
Benim de dikkat ettiğim bir şey var. Telefonla baktırmasam da normalde gittiğim falcılarda varlıksal bakanlar vardı. Hatta ilk baktırdığım fal, varlıksal yolla bakan bir falcıydı ve şok geçirmiştim. Bi tek anne adımı kendi adımı ve doğum tarihimi sorup geçmişimi ve anı önüme sermişti. Gelecekle ilgili de baya şey söylemişti. Çok etkilendiğim için not almıştım dediklerini. Ve evet tahmin edebilirsiniz ki gelecekle ilgili dediği tek bir şey çıkmadı.
Varlıksal bakanlar geçmişi ve anı mükemmel biliyor ama geleceği bilene denk gelmedim henüz.
Bende sevdim seni
Gel yanıma bak paraya para demiyorum falcı sağolsun :)) tövbe yarabbim yaa
Köşeyi döneriz kız :)))
senin meslek iyi sekreterliğe devam,
bende fotokopi, getir götür, çay işlerine bakarım.
En yüksek maaş alan çaycısı olursun canım bu camia da :)
Hem de en güzel çaycı :)
Olur canım :) deniz kenarı olsun lütfen ama :)))ayy geyiğim geldi gece gece.
kız sonra işi büyütür kafe açarız, sende kasada oturursun.
takılırız çay kahve
Cnm bende baktirdimda dideme cok begendim tatmin oldum ciktimi sana fal
Arkadaşlar bugün dahil biryolunvar aylinin 2 ay önce baktığı kahve falından 2 önemli konu ve famanın 2hafta önce baktığı kahve falındanda çok önemli bir mevzu aynen dedikleri şekilde gerçekleşti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?