Ben Bakırköy de Dejavu Cafe deki Yiğite baktırdığımda aynen bu şekildeydi ve ciddi anlamda yanından ayrıldığımda titriyordum, çok etkilenmiştim ondan :/Canım sanırım şöyle bişey kağıda bi kelime yazıyor ve bilfiğin onu kırmızı kalemle karalamaya başlıyor bu fal değil bildiğin kalp gözü açık hocaların ve cinlerden haber alanların odaklsnma sistemi.beni bi hocaya götürmüşlerdi kadın habire bişeyler karalıyor herseyi anlatıyodu o zaman anlamadım sıkıntıdan yapıyo sandımdemekki bu karalama oluyomuş...
Telefonunu alabilir miyim canım?Son kez yazıyorum şekerler Didem hakkında :)
Didem telefon ile fal bakar
Karalama falı 50 tl
Su falı 100 tl
Istanbul falcılar topiğinden bakın favorilerden biridir
Arama butonundan bakın canım bir sürü insan baktırdı sizin için fikir olur en azından ..
Anı müthiş bilir şok eder şaşırtır
Tavsiye ederim .. Elle tutulur falcı kalmadı
Çok yoğundur anında bakamayabilir
Bekletedebilir
I'nş enerjiniz uyar :)
Babamı kaybettik..goren bir fatiha okursa cok sevinirim..
Çok üzüldüm.Başın sağolsun Allah mekanını cennet etsin inşallahBabamı kaybettik..goren bir fatiha okursa cok sevinirim..
Başınız saolsun, nur içinde yatsın inşallahh..Babamı kaybettik..goren bir fatiha okursa cok sevinirim..
Başınız sağolsun. Nur içinde yatsın inşallah..Babamı kaybettik..goren bir fatiha okursa cok sevinirim..
canımmm..kelimeler kifayetsiz..Rabbim güç ve sabır versin.ne mutluki şu mübarek günlerde almış yaradan yanına ve dahaBabamı kaybettik..goren bir fatiha okursa cok sevinirim..
Basiniz sagolsun. Allah sabir versnBabamı kaybettik..goren bir fatiha okursa cok sevinirim..
başınız sağolsun canım benim. Allah rahmet eylesin.Babamı kaybettik..goren bir fatiha okursa cok sevinirim..
Basiniz sagolsunBabamı kaybettik..goren bir fatiha okursa cok sevinirim..
Ben Bakırköy de Dejavu Cafe deki Yiğite baktırdığımda aynen bu şekildeydi ve ciddi anlamda yanından ayrıldığımda titriyordum, çok etkilenmiştim ondan :/
Telefonunu alabilir miyim canım?
Dun gunduz 5 sularindasen ne zaman baktırmıştın kuzum
donetalla bana didemin numarasını özelden yazabilir misin? foruma üç defadır yazıyorum malesef kimse vermedi teliniDun gunduz 5 sularinda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?