Binnaz Abla

Arkadaşlar burda paylaşım icin varız demiii. Beğendiğimiz memnun kaldığımız , begenmeyip sallayan falı iyi olmayanları yazmak için buradayız kiminin numarasını kiminin adresini kiminin hangi sitede olduğunu birbirimize söylüyoruz diye bazı sıfatlara maruz bırakılması hoş değil!!!!
Ben burda kimin yardıma ihtiyacı varsa elimden geldiğince bişeyler yapmaya çalışıyorum. Ama yardım etmek konusunda Symgee35 'ii tek geçerim hemen hemen herkese cevap veriyor kimin bir sorusu varsa cevaplıyor. Onu da sizleri tanidigim kadar tanıyorum.

Didemin numarasını veriyorum bende isteyenlere ben demi didemin sekteteriyim o zamann !!!! Yada Kaç gündür Şehrazat diyorum onun mu? Selena çok iyi diyorum onun mu? Serüven için sözümü bozdum onun mu?

Empati yapabilsek de incitmesek kirmasak birbirimizi.....

Ben iki gundur debeleniyorum numara icin..kimseden ses cikmadi siz verdiniz cooookkkk tesekkur ederim

Ay yazıyı okumadan bi an dedim bana mı kızdı temmuz biliyordu sanırım dedim diye=)

Çok haklısın ama dün bence biraz da iletişim kopukluğu oldu kızlar arasında, art niyetle söylememiş olabilir yok yere gerildiler, karışmak istemedim ben de sonradan gördüm. Evet Symgee35 gerçekten de herkese yardımcı olmaya çalışıyor tanısın tanımasın herkesi yanıtlıyor. Ben de tek geçiyorum onuu, o yüzden yanlış anlaşılmalara hiç gerek yok. İnsanlar buraya kafa dağıtmaya bilgi almaya paylaşmaya geliyor gerilmeye değil.

Kızlar dün diyordum sahhmeran mıydı ne ona baktırdım diye. Bilgi vermemiştim özellikle kahve falı diye hem de bilecek mi bakalım dedim. Direkt eskilerden biri dönecek vs demiş sadece o şekilde yorumlar yapmış bilmiyorum bana sanki herkese atıp tutulma ihtimali olan bir falmış gibi geldi.

ben de binnazda ceren esemen e fal attım ama bildiğiniz depresyondayım şu anda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…