donetalla bana didemin numarasını özelden yazabilir misin? foruma üç defadır yazıyorum malesef kimse vermedi telini
tabi canım alabilirsem bende yollarım sana merak etme.Siz alirsaniz banada gonderir misiniz..bende hic cevap alamadim
tabi canım alabilirsem bende yollarım sana merak etme.
Siz alirsaniz banada gonderir misiniz..bende hic cevap alamadim
teşekkür ederiz canım :)Gönderdim bile canım
Babamı kaybettik..goren bir fatiha okursa cok sevinirim..
Mesaj at cnmdonetalla bana didemin numarasını özelden yazabilir misin? foruma üç defadır yazıyorum malesef kimse vermedi telini
Arkadaşlar burda paylaşım icin varız demiii. Beğendiğimiz memnun kaldığımız , begenmeyip sallayan falı iyi olmayanları yazmak için buradayız kiminin numarasını kiminin adresini kiminin hangi sitede olduğunu birbirimize söylüyoruz diye bazı sıfatlara maruz bırakılması hoş değil!!!!
Ben burda kimin yardıma ihtiyacı varsa elimden geldiğince bişeyler yapmaya çalışıyorum. Ama yardım etmek konusundaSymgee35 'ii tek geçerim hemen hemen herkese cevap veriyor kimin bir sorusu varsa cevaplıyor. Onu da sizleri tanidigim kadar tanıyorum.
Didemin numarasını veriyorum bende isteyenlere ben demi didemin sekteteriyim o zamann !!!! Yada Kaç gündür Şehrazat diyorum onun mu? Selena çok iyi diyorum onun mu? Serüven için sözümü bozdum onun mu?
Empati yapabilsek de incitmesek kirmasak birbirimizi.....
Bende fal tecrubelerimi paylasmaya korkuyorum.yanlis anlasilir diye:))))Ben iki gundur debeleniyorum numara icin..kimseden ses cikmadi siz verdiniz cooookkkk tesekkur ederim
Bende fal tecrubelerimi paylasmaya korkuyorum.yanlis anlasilir diye:))))
Bir yolun var da medyum su yamana fal attım kızlar
Gelsin paylaşıcam :)
Hoşgeldin de azıcık az fal attt) Ara ver biraz kuzuu
Arkadaşlar burda paylaşım icin varız demiii. Beğendiğimiz memnun kaldığımız , begenmeyip sallayan falı iyi olmayanları yazmak için buradayız kiminin numarasını kiminin adresini kiminin hangi sitede olduğunu birbirimize söylüyoruz diye bazı sıfatlara maruz bırakılması hoş değil!!!!
Ben burda kimin yardıma ihtiyacı varsa elimden geldiğince bişeyler yapmaya çalışıyorum. Ama yardım etmek konusundaSymgee35 'ii tek geçerim hemen hemen herkese cevap veriyor kimin bir sorusu varsa cevaplıyor. Onu da sizleri tanidigim kadar tanıyorum.
Didemin numarasını veriyorum bende isteyenlere ben demi didemin sekteteriyim o zamann !!!! Yada Kaç gündür Şehrazat diyorum onun mu? Selena çok iyi diyorum onun mu? Serüven için sözümü bozdum onun mu?
Empati yapabilsek de incitmesek kirmasak birbirimizi.....
Bende fal tecrubelerimi paylasmaya korkuyorum.yanlis anlasilir diye:))))
ben de binnazda ceren esemen e fal attım ama bildiğiniz depresyondayım şu anda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?