4 gün önce erkek arkadaşım tarafından terkedildim, şüphelendiğim bi kız var ondan 8 yaş benden de 3 yaş küçük.. resmen aralarında birşey var kanıtlayacaksın dedi. Başkası için terkedilmiş oldum yaniAaa neden? Fala inanma falsız da kalma
4 gün önce erkek arkadaşım tarafından terkedildim, şüphelendiğim bi kız var ondan 8 yaş benden de 3 yaş küçük.. resmen aralarında birşey var kanıtlayacaksın dedi. Başkası için terkedilmiş oldum yani
evet belirterek yazdım. acaba belirtmeden mi yollamamız gerekiyor, belirtince yanlış mı yapıyoruz kiBu durumu belirterek mi fal attın şüpheleniyorum vs diye? Eğer öyleyse hiç olumsuza odaklanma bence biliyorum yapması çok kolay değil ama gerçekten korktuğumuz şeyleri yaşıyoruz arkadaşlar, o kadar negatif enerji yolluyoruz ve olacağından korkuyoruz ki korktuğumuz gerçek olabiliyor.
Hayır olur mu Paylaş tabii ki ziraa burda ki amacımız bu
evet belirterek yazdım. acaba belirtmeden mi yollamamız gerekiyor, belirtince yanlış mı yapıyoruz ki
tabii ki canım sen yönlendirmişsin bıraksaydın o söyleseydi bi kız var diye, o zaman inanabilirdik. başkasına fal atarsan en fazla yalnızım sevgilimden ayrıldım de, öyle bi kızdan şüpheleniyorum falan deme sakın. hatta genel aşk hayatım de bence, bilen öyle de biliyor zaten.
evet belirterek yazdım. acaba belirtmeden mi yollamamız gerekiyor, belirtince yanlış mı yapıyoruz ki
Tamam bundan sonra o şekilde yollarım o zaman, yoksa bu şekilde depresyona giricem.. zaten pek iyi olduğum da söylenemez ama..tabii ki canım sen yönlendirmişsin bıraksaydın o söyleseydi bi kız var diye, o zaman inanabilirdik. başkasına fal atarsan en fazla yalnızım sevgilimden ayrıldım de, öyle bi kızdan şüpheleniyorum falan deme sakın. hatta genel aşk hayatım de bence, bilen öyle de biliyor zaten.
Ya da hayatında biri var mı diyebilirsin canım benim :)
Gerçi bilen biliyor arkadaşın dediği gibi :)
Bence de ayrıntı vermeseydin. Iyi falcı zatennnn aradaki kişi varsa bilir kii. Boşuna ağladın sadece isim ver genel durumu sor.
Bende fal tecrubelerimi paylasmaya korkuyorum.yanlis anlasilir diye:))))
selenaya su falı bilgisiz gitti ondan ne gelecek onu bekleyeyim o zaman :))
Daha önce bulaştım ben bu fal işine, önceden üye olsam sizden aldığım bu fikirle vermezdim ki fazla bilgi. bundan sonra ona göre fal baktıracağım :)) Teşekkür ederim
Selena söyler canım sana merak etme :)
Enerjiniz uyarsa döker ortaya :)
O zaman guncel olanlarla ilgili fikrimi soyleyeyim.binnaz abla da baktirdim epey. Alev tansel kahve falinda tam tarih vermisti ve cikmisti ama ikinci tarot baktirdim iyi degil cok yuzeyseldi. Eylul zeynep firuze genel seyler soylediler.yani bende soruya gore baksam ayni seyleri soylerim.huma iyiydi.spesifik seyler soyledi.farkliydi. bir tarih verdi onu bekliyorum..aslinda ankara da surekli gittigim biri var..ama insan bunalinca ne yapacagini sasiriyor.:))) terapi gibi oluyor anlayacaginiz..cafe lere pek gitmedim..sadece bir kere su fali icin devrim diye bir hanima gitmistim bahcelide.ama hangi cafe inanin hatirlamiyorum.o iyiydi.ha bir de bir ermeni hanim vardi sakarya da.onun baktigi yer cok kotuydu.huzursuz oldum.filmlerde ki kotu mekanlara benziyordu.su fal bakti 250 ye.ve yuzeyseldi
Uuuuu 250 tl mi. Ben en fazla 100 vermiştim çokmus bee bide yüzeysel diyorsun. Sen sılaya git canım inann memnun kalırsın sıcaklığı bile yeter. Şehrazata atayim ben yazinca onu da dene. Begenenler var ama ben bilmedigim için birşey diyemiyorum..Selena iyidir gelsin falın inşallah memnun kalirsin. Serüveni de öneririm benn. Selenanin sonucunu yaz canım
O zaman guncel olanlarla ilgili fikrimi soyleyeyim.binnaz abla da baktirdim epey. Alev tansel kahve falinda tam tarih vermisti ve cikmisti ama ikinci tarot baktirdim iyi degil cok yuzeyseldi. Eylul zeynep firuze genel seyler soylediler.yani bende soruya gore baksam ayni seyleri soylerim.huma iyiydi.spesifik seyler soyledi.farkliydi. bir tarih verdi onu bekliyorum..aslinda ankara da surekli gittigim biri var..ama insan bunalinca ne yapacagini sasiriyor.:))) terapi gibi oluyor anlayacaginiz..cafe lere pek gitmedim..sadece bir kere su fali icin devrim diye bir hanima gitmistim bahcelide.ama hangi cafe inanin hatirlamiyorum.o iyiydi.ha bir de bir ermeni hanim vardi sakarya da.onun baktigi yer cok kotuydu.huzursuz oldum.filmlerde ki kotu mekanlara benziyordu.su fal bakti 250 ye.ve yuzeyseldi
Tamam verdiğiniz öneri için çok teşekkür ederim..Yani ayrıldığınızı belirt ama korkularını yazma böyle bir şey düşünüyorum vs deme bence tabii ki yönlendirmiş oluyorsun. Çok detay verince bence fala gerek olmadan da yorumlayabiliyor insan.Symgee35 in dediğini gibi en fazla hayatında biri olabilir mi diye sorabilirsin ki ona bile gerek yok bence. Gönlünü ferah tut. Biliyorum içi içini yiyor insanın o durumlarda.
Selena'nın sonucu gelince yaz diye bana dediniz sanırım, tamam yazarım. Bugün yarın gelir diye düşünüyorum
Kızlar kahve falını yollarken bilgi veriyo musunuz hiç tarot su falı evet bilgi gerektiriyor da kahve falı sanki gördüklerini söylemek üzerine olmalı. Alev Tansel ne kadara bakıyor deneriz belki bi ara kahvesini=) 250 çokmuş ya ne gerek var o kadar para dökmeye. Yüzeyseldi diyorsun bi de. =/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?