Uuuuu 250 tl mi. Ben en fazla 100 vermiştim çokmus bee bide yüzeysel diyorsun. Sen sılaya git canım inann memnun kalırsın sıcaklığı bile yeter. Şehrazata atayim ben yazinca onu da dene. Begenenler var ama ben bilmedigim için birşey diyemiyorum..Selena iyidir gelsin falın inşallah memnun kalirsin. Serüveni de öneririm benn. Selenanin sonucunu yaz canım
Babamı kaybettik..goren bir fatiha okursa cok sevinirim..
Kızlar kahve falını yollarken bilgi veriyo musunuz hiç tarot su falı evet bilgi gerektiriyor da kahve falı sanki gördüklerini söylemek üzerine olmalı. Alev Tansel ne kadara bakıyor deneriz belki bi ara kahvesini=) 250 çokmuş ya ne gerek var o kadar para dökmeye. Yüzeyseldi diyorsun bi de. =/
didem diyorum şok diyorum başkada bişey demıyorum !!!! net
didem diyorum şok diyorum başkada bişey demıyorum !!!! net
kuzum benım basın sagolsun mekanı cennet olsun..Allah sana da sabır versin..Babamı kaybettik..goren bir fatiha okursa cok sevinirim..
Selena'nın sonucu gelince yaz diye bana dediniz sanırım, tamam yazarım. Bugün yarın gelir diye düşünüyorum
Didem cevap vermiyooor(((
ACR indirArkadaşlar Didem yoğun olduğu için randevu saati vermedi.Hbr vereceğini söyledi uygun anında.Peki hızlı konuşuyor diyorsunuz görüşmeyi kaydetmek için Iphone uyumlu bir program biliyor musunuz? Ben unuturum biliyorum kendimi.
Lina diye bir falcıya baktıran var mı arkadaşlar? Ben şu an mucize gibi bi şey yaşıyorum. Bu Lina'ya birkaç gün önce fal baktırdım, durumla ilgili analizleri süperdi. Benim favori falcım Yiğit'tir, ondan bile iyiydi diyebilirim. Ama esas mucize dediğim kısım... Uzun süredir beklediğim bir olay vardı ve bir türlü tam olarak gerçekleşmiyordu. Lina bu olayı şıp diye bildi ve "eğer şu dediklerimi yaparsan, bu şekilde davranırsan en geç 3 gün içinde hayalini kurduğun şey gerçekleşecek" diye çok net konuştu. Ve 2. günde dediği şey oldu bir anda. Yani tesadüf mü yoksa gerçekten onun tavsiyesine uydum diye mi oldu bilmiyorum ama acayip mutluyum şu an=D İnşallah durumun devamıyla ilgili dedikleri de olursa kendisine lokum kamyonu göndericem zaten teşekkür olarak=D
Var mı başka bu falcıyı duymuş ya da baktırmış olan kimse?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?