Binnaz Abla


Baksa selena hemen yazarim:)) hala siram degismedi.. nedense:)))
 

Açıkçası ben her fal sorumu üstü kapalı soruyorum. İsimlerimizi doğum tarihlerimizi verip ilişkimizde neler olacak filan diye soruyorum. Yaşananları söyledikten sonra fal baktırmanın ne anlamı var ki? Açıkçası iyi kötü falcı ayrımını yapmamı sağlayan bu oluyor.
 
Bu yiğite ulaşmak çok mu zor, mesaj attım ama dönmüyor. aramalı mıyım?
 
didem diyorum şok diyorum başkada bişey demıyorum !!!! net

Yaa sen ne sanslisin daha gece istemissin nosunu baktirabilmissin ne güzel bide şok olmuşsun. Çıkan olursa dediklerinden mutlaka yazz kii bizde teyit edelim kendi fallarimizlaa İnsan ne kadar memnun kalsa da bii acaba diyorrr.
 
Arkadaşlar Didem yoğun olduğu için randevu saati vermedi.Hbr vereceğini söyledi uygun anında.Peki hızlı konuşuyor diyorsunuz görüşmeyi kaydetmek için Iphone uyumlu bir program biliyor musunuz? Ben unuturum biliyorum kendimi.
 
Didem cevap vermiyooor(((

Canım ben en sonn 1,5 ay önce baktirmistim. Wattan yaz döner umarım ben öyle baktirmistim bu aralar nasıl yapıyor bilmiyorum. Ama yoğun oldugunu biliyorum watina yazmış sırayla aliyor galiba sabretmen lazım kanımca
 
Arkadaşlar !!!!!!

Özelden numarasını isteyenlere ve forumda soranlara Didemin numarasını verdim.... Ama şunu iyi bilin kii asla VEBAL almak istememm memnun kalan olduğu kadar hiç begenmeyenler de varr. Lütfen hissitayiniza göre hareket edinn. İlla ki begeneni cok diye baktirmayin kendiniz karar verin. Kesinlikle ve kesinlikle fal işin de enerji olayına inanırım ve ona göre hareket ederim benn.

Dideme sadece fal baktıran biriyim o da iki kere baktırdım başka da hiç bir bagim baglantim yokk. Sonuç da para veriyoruz kolay da kazanmiyoruz lütfen ben kimseyi bu anlamda yonlerdirmem.

Haaa tabii ki burda ki insanlar belli yaşta ve bazı şeyleri idrak edebilecek durumdalar ama zayıf anlarimizda yanlış şeyler yapabiliyoruz dönem dönem ben sebep olmak istememm.

Tabii ki begendigim begenmedigim kişileri yazar yardım isteyenlere de kendimce yardım etmek isterimm.


Hepinizi öpüyorum fal baktiracaklarada bol şans diliyorum.....

Ben de şu Şehrazata ataydim biii
 
ACR indir
 
Lina diye bir falcıya baktıran var mı arkadaşlar? Ben şu an mucize gibi bi şey yaşıyorum. Bu Lina'ya birkaç gün önce fal baktırdım, durumla ilgili analizleri süperdi. Benim favori falcım Yiğit'tir, ondan bile iyiydi diyebilirim. Ama esas mucize dediğim kısım... Uzun süredir beklediğim bir olay vardı ve bir türlü tam olarak gerçekleşmiyordu. Lina bu olayı şıp diye bildi ve "eğer şu dediklerimi yaparsan, bu şekilde davranırsan en geç 3 gün içinde hayalini kurduğun şey gerçekleşecek" diye çok net konuştu. Ve 2. günde dediği şey oldu bir anda. Yani tesadüf mü yoksa gerçekten onun tavsiyesine uydum diye mi oldu bilmiyorum ama acayip mutluyum şu an=D İnşallah durumun devamıyla ilgili dedikleri de olursa kendisine lokum kamyonu göndericem zaten teşekkür olarak=D
Var mı başka bu falcıyı duymuş ya da baktırmış olan kimse?
 

Online mı bakıyor ilk defa adını duydum eğer arada kacirmadiysamm.

Ne yaptın kii tutum ve davranış olarak mı dediklerini yaptın. Yoksa duâ mı okudunn.
Bu arada gözün aydın diyeyim inşallah diger beklediklerin de çıkar
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…