- 26 Şubat 2015
- 344
- 360
- 18
- 35
Lina diye bir falcıya baktıran var mı arkadaşlar? Ben şu an mucize gibi bi şey yaşıyorum. Bu Lina'ya birkaç gün önce fal baktırdım, durumla ilgili analizleri süperdi. Benim favori falcım Yiğit'tir, ondan bile iyiydi diyebilirim. Ama esas mucize dediğim kısım... Uzun süredir beklediğim bir olay vardı ve bir türlü tam olarak gerçekleşmiyordu. Lina bu olayı şıp diye bildi ve "eğer şu dediklerimi yaparsan, bu şekilde davranırsan en geç 3 gün içinde hayalini kurduğun şey gerçekleşecek" diye çok net konuştu. Ve 2. günde dediği şey oldu bir anda. Yani tesadüf mü yoksa gerçekten onun tavsiyesine uydum diye mi oldu bilmiyorum ama acayip mutluyum şu an=D İnşallah durumun devamıyla ilgili dedikleri de olursa kendisine lokum kamyonu göndericem zaten teşekkür olarak=D
Var mı başka bu falcıyı duymuş ya da baktırmış olan kimse?
Valla nazar değmesin, mucize gibi bişi oldu bi anda. Ya kadın galiba astrolog aynı zamanda, durugörüsü de baya yüksek gibi geldi bana ve karşı tarafın içinde bulunduğu durumu ve benden nasıl bi adım beklediğini direkt olarak söyledi. O önerdiği adımı attım ve her şey dediği gibi gelişti.Online mı bakıyor ilk defa adını duydum eğer arada kacirmadiysamm.
Ne yaptın kii tutum ve davranış olarak mı dediklerini yaptın. Yoksa duâ mı okudunn.
Bu arada gözün aydın diyeyim inşallah diger beklediklerin de çıkar
Yüzyüze baktırmadım, kadın yurtdışında. Zaten galiba annesi İranlı mıymış neymiş, enerjisi çok değişik. Özelden verebilirim bilgilerini.Nerde bakıyor?
Cnm askla ilgili bir konumuydu buLina diye bir falcıya baktıran var mı arkadaşlar? Ben şu an mucize gibi bi şey yaşıyorum. Bu Lina'ya birkaç gün önce fal baktırdım, durumla ilgili analizleri süperdi. Benim favori falcım Yiğit'tir, ondan bile iyiydi diyebilirim. Ama esas mucize dediğim kısım... Uzun süredir beklediğim bir olay vardı ve bir türlü tam olarak gerçekleşmiyordu. Lina bu olayı şıp diye bildi ve "eğer şu dediklerimi yaparsan, bu şekilde davranırsan en geç 3 gün içinde hayalini kurduğun şey gerçekleşecek" diye çok net konuştu. Ve 2. günde dediği şey oldu bir anda. Yani tesadüf mü yoksa gerçekten onun tavsiyesine uydum diye mi oldu bilmiyorum ama acayip mutluyum şu an=D İnşallah durumun devamıyla ilgili dedikleri de olursa kendisine lokum kamyonu göndericem zaten teşekkür olarak=D
Bna verebilirmisin cnmYüzyüze baktırmadım, kadın yurtdışında. Zaten galiba annesi İranlı mıymış neymiş, enerjisi çok değişik. Özelden verebilirim bilgilerini.
Aşkla ilgiliydi ama özelden anlatıyım bunu, valla nazar değecek diye korkuyorum=DCnm askla ilgili bir konumuydu bu
bana da verebilir misin bilgilerinii :))Aşkla ilgiliydi ama özelden anlatıyım bunu, valla nazar değecek diye korkuyorum=D
Ay bekliyorum cnmAşkla ilgiliydi ama özelden anlatıyım bunu, valla nazar değecek diye korkuyorum=D
Yüzyüze baktırmadım, kadın yurtdışında. Zaten galiba annesi İranlı mıymış neymiş, enerjisi çok değişik. Özelden verebilirim bilgilerini.
Canim banada verebilirmisin numarayi birde ne kadara bakiyorLina diye bir falcıya baktıran var mı arkadaşlar? Ben şu an mucize gibi bi şey yaşıyorum. Bu Lina'ya birkaç gün önce fal baktırdım, durumla ilgili analizleri süperdi. Benim favori falcım Yiğit'tir, ondan bile iyiydi diyebilirim. Ama esas mucize dediğim kısım... Uzun süredir beklediğim bir olay vardı ve bir türlü tam olarak gerçekleşmiyordu. Lina bu olayı şıp diye bildi ve "eğer şu dediklerimi yaparsan, bu şekilde davranırsan en geç 3 gün içinde hayalini kurduğun şey gerçekleşecek" diye çok net konuştu. Ve 2. günde dediği şey oldu bir anda. Yani tesadüf mü yoksa gerçekten onun tavsiyesine uydum diye mi oldu bilmiyorum ama acayip mutluyum şu an=D İnşallah durumun devamıyla ilgili dedikleri de olursa kendisine lokum kamyonu göndericem zaten teşekkür olarak=D
Aşkla ilgiliydi ama özelden anlatıyım bunu, valla nazar değecek diye korkuyorum=D
Maşallah Allah bozmasın. Ben de merak ettim valla ne dedi ki yap diye=) Ne kadara bakıyor bu kadın? Telefonda bakıyor sanırım. Siz anlatmadan bildi durumu di mi?
Ben de 9. sıradayım 1 hafta sürer mi acaba ?ahh yine bana sıra gelmemiş :/
ayın 12 sinde gönderdim 11. sıradaydım. bugün bakarsa kesin sıra gelir bana diye düşünüyorumBen de 9. sıradayım 1 hafta sürer mi acaba ?
medd bacım başın sağolsunn gördüm girdim hemenn baba acısınıı cok iyi bilirimm allah kimseye yaşatmasınn mekanı cennet olsun annemee okutucammBabamı kaybettik..goren bir fatiha okursa cok sevinirim..
Nasil ulasacagiz peki:)) selena ya attim siram hala ayni didem i aradim acmadi:))) bare bunda deneyeyim sansimi:))Cnm askla ilgili bir konumuydu bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?