Arkadaşlar !!!!!!
Özelden numarasını isteyenlere ve forumda soranlara Didemin numarasını verdim.... Ama şunu iyi bilin kii asla VEBAL almak istememm memnun kalan olduğu kadar hiç begenmeyenler de varr. Lütfen hissitayiniza göre hareket edinn. İlla ki begeneni cok diye baktirmayin kendiniz karar verin. Kesinlikle ve kesinlikle fal işin de enerji olayına inanırım ve ona göre hareket ederim benn.
Dideme sadece fal baktıran biriyim o da iki kere baktırdım başka da hiç bir bagim baglantim yokk. Sonuç da para veriyoruz kolay da kazanmiyoruz lütfen ben kimseyi bu anlamda yonlerdirmem.
Haaa tabii ki burda ki insanlar belli yaşta ve bazı şeyleri idrak edebilecek durumdalar ama zayıf anlarimizda yanlış şeyler yapabiliyoruz dönem dönem ben sebep olmak istememm.
Tabii ki begendigim begenmedigim kişileri yazar yardım isteyenlere de kendimce yardım etmek isterimm.
Hepinizi öpüyorum fal baktiracaklarada bol şans diliyorum.....
Ben de şu Şehrazata ataydim biii
ayın 12 sinde gönderdim 11. sıradaydım. bugün bakarsa kesin sıra gelir bana diye düşünüyorum
Nasil ulasacagiz peki:)) selena ya attim siram hala ayni didem i aradim acmadi:))) bare bunda deneyeyim sansimi:))
o değilde. promosyon fal gönderdim (eğer bakan kişi kk yı takip etmiyorsa faldan anlıyor bence) yazdıklarına şaşırdım. sadece foto göndermiştim.Ayyy canım yaaa harbii ne şans varmış ...senin fal gelmedi ben daha atamadım bu gidişle bayram sonuna kalır benimki
Sen attın en azından
o değilde. promosyon fal gönderdim (eğer bakan kişi kk yı takip etmiyorsa faldan anlıyor bence) yazdıklarına şaşırdım. sadece foto göndermiştim.
Mailden canim.didemede watsaptan yazNasil ulasacagiz peki:)) selena ya attim siram hala ayni didem i aradim acmadi:))) bare bunda deneyeyim sansimi:))
Biryolunvar'ın mobil versiyonu falalem'in mobil versiyonunun aynısı olmuş hemen hemen
Mailden canim.didemede watsaptan yaz
40 tl ne yazik bence sema ya at bin basar onaYaaa ben biryolunvara giremiyorum telden daha üye olamadimmm bileeee. Ben nasıl atacamm Şehrazata su offf offff
Bi daha deniyeyim bariiiii
50 tl cnm evt bilglendiriyor ztn ozenli bakiyormusBu kadarını bildigine göre kaça bakıyormus bu hatun ogrendin mii kuzuuoffff bu illet bitmiyooo bitmiyoooo
40 tl ne yazik bence sema ya at bin basar ona
50 tl cnm evt bilglendiriyor ztn ozenli bakiyormus
Binnaz abla yi cooook denedim ben..en son huma daha uydu bana..gercekten enerji isi bu..enerjiyi tutturacagim diye cuzdan bosalacak o baska bir konu tabiiBirkaç gün önce bir arkadaş telwe ve falsepeti deneyimlerini yazmıştı uzun uzun. biryolunvar ve binnazabla için de paylaşacağım demişti merakla bekliyorum paylaşırsa sevinirim :)
Ben baktirdim...ben bir daha baktirmam mesela.Iyi akşamlar bayanlar maya demir nasıldır sizce fikri olan var mı?
Canım ben baktırdım birkaç gün oldu durum yorumunu beğendim ki normalde herkes bilemiyor durumumu ben bilgi vermiyorum. Gelecek için de mantıklı konuştu çıkar mı bilmiyorum ama dediği iş görüşmelerinden birini gerçekleştirdim bugün tesadüf mü bilemiyorum.Iyi akşamlar bayanlar maya demir nasıldır sizce fikri olan var mı?
Hümayı çok beğenmiştim ama daha dediği hiçbirşeyi yaşamadım 15 gün oldu baktıralı bakalım hayırlısıBinnaz abla yi cooook denedim ben..en son huma daha uydu bana..gercekten enerji isi bu..enerjiyi tutturacagim diye cuzdan bosalacak o baska bir konu tabii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?