Binnaz Abla

Sanirim herkes gonullu ve isteyerek gidiyor:))) icin rahat olsun sans ve enerji idi gercekten

ayın 12 sinde gönderdim 11. sıradaydım. bugün bakarsa kesin sıra gelir bana diye düşünüyorum

Ayyy canım yaaa harbii ne şans varmış ...senin fal gelmedi ben daha atamadım bu gidişle bayram sonuna kalır benimki

Sen attın en azından

Nasil ulasacagiz peki:)) selena ya attim siram hala ayni didem i aradim acmadi:))) bare bunda deneyeyim sansimi:))

Valla bende merak ettim sonuçta yeni bir isim yeni bir kann öğrenirsen bana da yaz bariii

Ayyy canım yaaa harbii ne şans varmış ...senin fal gelmedi ben daha atamadım bu gidişle bayram sonuna kalır benimki

Sen attın en azından
o değilde. promosyon fal gönderdim (eğer bakan kişi kk yı takip etmiyorsa faldan anlıyor bence) yazdıklarına şaşırdım. sadece foto göndermiştim.

o değilde. promosyon fal gönderdim (eğer bakan kişi kk yı takip etmiyorsa faldan anlıyor bence) yazdıklarına şaşırdım. sadece foto göndermiştim.

Şehrazat'dan iyi bakiyomus bi dee
Burayı takip etse nolur ki senin nicikini biliyor mu yada sen ne paylastin ki burda kizzz biz bile görmedik

Birkaç gün önce bir arkadaş telwe ve falsepeti deneyimlerini yazmıştı uzun uzun. biryolunvar ve binnazabla için de paylaşacağım demişti merakla bekliyorum paylaşırsa sevinirim :)

Birkaç gün önce bir arkadaş telwe ve falsepeti deneyimlerini yazmıştı uzun uzun. biryolunvar ve binnazabla için de paylaşacağım demişti merakla bekliyorum paylaşırsa sevinirim :)
Binnaz abla yi cooook denedim ben..en son huma daha uydu bana..gercekten enerji isi bu..enerjiyi tutturacagim diye cuzdan bosalacak o baska bir konu tabii

Iyi akşamlar bayanlar maya demir nasıldır sizce fikri olan var mı?
Canım ben baktırdım birkaç gün oldu durum yorumunu beğendim ki normalde herkes bilemiyor durumumu ben bilgi vermiyorum. Gelecek için de mantıklı konuştu çıkar mı bilmiyorum ama dediği iş görüşmelerinden birini gerçekleştirdim bugün tesadüf mü bilemiyorum.

Binnaz abla yi cooook denedim ben..en son huma daha uydu bana..gercekten enerji isi bu..enerjiyi tutturacagim diye cuzdan bosalacak o baska bir konu tabii
Hümayı çok beğenmiştim ama daha dediği hiçbirşeyi yaşamadım 15 gün oldu baktıralı bakalım hayırlısı

Binnaz da bi çok kişiye baktirdim gelecek hakkında çoğu aynı tarihi verdi aklımda maya demir kaldı onada baktirayim diye düşündüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…