Evveett yiğitle konuştukk! Aklımdan geçen şeyi direk bana sorup, niye öyle düşünüyosun dediği an bayılacak gibi oldum. Enerjimiz uydu gibi, 3 hafta süre verdi beklemedeyimm. Ek bilgi; aile ile ilgili şüphelendiğimiz konuyu bildi :)) favorim oldu şu anda kendisi!Ben de yiğiti arıyorum ama meşgul
Evveett yiğitle konuştukk! Aklımdan geçen şeyi direk bana sorup, niye öyle düşünüyosun dediği an bayılacak gibi oldum. Enerjimiz uydu gibi, 3 hafta süre verdi beklemedeyimm. Ek bilgi; aile ile ilgili şüphelendiğimiz konuyu bildi :)) favorim oldu şu anda kendisi!
Yigitmi hirami diye kafamda deli sorularEvveett yiğitle konuştukk! Aklımdan geçen şeyi direk bana sorup, niye öyle düşünüyosun dediği an bayılacak gibi oldum. Enerjimiz uydu gibi, 3 hafta süre verdi beklemedeyimm. Ek bilgi; aile ile ilgili şüphelendiğimiz konuyu bildi :)) favorim oldu şu anda kendisi!
Dediği şey 3 hafta sonra olursa değil yiğit sever, yiğit aşığı olurumUuuu hadi gözün aydın bir Yiğit sever daha olduu
İçine en çok hangisi doğuyosa ona baktır :)yiğit derim ben bu görüşmeden sonra, enerji uyumu da oldukça önemliymiş onu anladım ama..Yigitmi hirami diye kafamda deli sorular
Yigitmi hirami diye kafamda deli sorular
Dediği şey 3 hafta sonra olursa değil yiğit sever, yiğit aşığı olurum
Yurtdsnda olan mailden bakiyorHira kimmmm kiiii hiç duymadimmm.
Oooooo bugün yeni isimler geliyor wawww
Yurtdsnda olan mailden bakiyor
Dediği şey 3 hafta sonra olursa değil yiğit sever, yiğit aşığı olurum
Hülya Demir,Alex,İlkay,saraylı,Meryem banaHülya demir haziran ayında tarih vermişti olmadı üstelik çok umutluyum ondan
o Lina değilmiydi ?? Sen hangisine baktırdın kuzumYurtdsnda olan mailden bakiyor
Yok cnm bundan bi arkadas bahsetti mailden baktiriyosun.Hülya Demir,Alex,İlkay,saraylı,Meryem bana
o Lina değilmiydi ?? Sen hangisine baktırdın kuzum
Canlarrr bişey sorayım bu " bir yolun var " da 400 puan 37,5 düşmüş alsam Şehrazat a yeter demiii.
Saçma gelmesin sorum çünkü tellwe de böyle bir kazık yedim paypal ile kredi aldim 28 tlye ama serüvenin kitap falina yetmedi bide üstüne mobil ödeme yaptimm çok pahalıya geldi de aynısı olmasin bi el atın
Aaaaa bizim yardım meleği nerdeSymgee35 nerdesinnnn canimmm koş gelll Yetiş
Yok cnm bundan bi arkadas bahsetti mailden baktiriyosun.
Ben linaya baktirmadim henuz cnmHülya Demir,Alex,İlkay,saraylı,Meryem bana
o Lina değilmiydi ?? Sen hangisine baktırdın kuzum
Ben linaya baktirmadim henuz cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?