Binnaz Abla

Yiğitten memnun kalmana çok sevindim canım. Beğeneceğini tahmin ediyordum. Enerjisi uyanla gerçekten çok başarılı oluyor..

Kuzuuuu 40 tl iken indirim yapmışlar. Bi baksana sende benim hiç bir yolun var tecrubem yokkk. hadicanimsendee doğru söylüyor gibiii.

Symgee35 Yaa geçen benim kredi yüklenmemişti ya hani o zaman mail atınca 400 puan yüklediler mesela 40 tl karşılığında. Bilmiyorum canım Simge'nin başına geldiyse belki ama tabii ki mantıken 400 puan yeterli olur.

Kime gönderdiniz? Gerçi promosyonda sanırım sistem otomatik yolluyor kime denk gelirse di mi?
evet sistem otomatik atıyor birine ama. sanırım bana bakan kişi sabah online oluyor (08:00 civarında gönderdim ) treas diye biri bakmış

Hallettik canım senin dediğin gibi 400 puan aldım 37,5 dikkatin sayesinde 7,5 tl kardayim çünkü kalan bi işe yaramayacakdi bide Şehrazat son falım olacakdi vs... vs.... teşekkür ederim

evet sistem otomatik atıyor birine ama. sanırım bana bakan kişi sabah online oluyor (08:00 civarında gönderdim ) treas diye biri bakmış

Yavrum daha yeni puanı aldım bu hatun nr zaman Online olur sen saat kaçta yakalamistinnn (Şehrazat)

Şehrazat'dan iyi bakiyomus bi dee
Burayı takip etse nolur ki senin nicikini biliyor mu yada sen ne paylastin ki burda kizzz biz bile görmedik
sağda solda dertleşiyorum :) belki takip ediyordur diye tahmin ettim ama düşük olasılık tabi. şehrazata sinir oldum ayol bi türlü yakalayamadım. linda mı ne vardı onu düşünüyorum ama ben kendimi aşmaya başladım. kıyafete 100 lita verince içim gidiyor :) bi fal daha baktırırsam 90 liram gitmiş olacak. param var yok değil ama iki üç cümle güzel bişi duymak umuduyla o kadar para vermek düşündürüyor

Bayrama kiyafet alcaktimfal ugrunda harcamisim

Online olduğunda haber ver seçeneğini tıkla canım
Ben görürsem seni dürterim zaten merak etme sen :)
Oyyy kuzumm biliyorum durtersin dee hatun aldiklarina bakmamis kii online olmaz herhal kiii. Bide nasıl haber veriyorlarrr bunlarrrr mail mi atiyorlarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…