Yetmez canım bir üst paketi al
Şehrazat 40 tl çünkü şekerim
Selena da hep ayni siradayim:)))) butun falcilar kaciyor benden:))))
Yiğitten memnun kalmana çok sevindim canım. Beğeneceğini tahmin ediyordum. Enerjisi uyanla gerçekten çok başarılı oluyor..Evveett yiğitle konuştukk! Aklımdan geçen şeyi direk bana sorup, niye öyle düşünüyosun dediği an bayılacak gibi oldum. Enerjimiz uydu gibi, 3 hafta süre verdi beklemedeyimm. Ek bilgi; aile ile ilgili şüphelendiğimiz konuyu bildi :)) favorim oldu şu anda kendisi!
o değilde. promosyon fal gönderdim (eğer bakan kişi kk yı takip etmiyorsa faldan anlıyor bence) yazdıklarına şaşırdım. sadece foto göndermiştim.
400 puan 40 tlye tekabül ediyor ama mantıken yetmesi lazım bence.Yetmez canım bir üst paketi al
Şehrazat 40 tl çünkü şekerim
400 puan 40 tlye tekabül ediyor ama mantıken yetmesi lazım bence.
Tek tek alıntı yapacak mecalim yok kızlar, Allah hepinizden razı olsun..
400 puan 40 tlye tekabül ediyor ama mantıken yetmesi lazım bence.
Bence de öyle benim başıma gelen
Arkadaşın başına gelmesin diye öyle söyledim canım..
Mekani cennet olsun canim bu acinin ne demek oldugunu cok iyi biliyorumTek tek alıntı yapacak mecalim yok kızlar, Allah hepinizden razı olsun..
Kuzuuuu 40 tl iken indirim yapmışlar. Bi baksana sende benim hiç bir yolun var tecrubem yokkk.hadicanimsendee doğru söylüyor gibiii.
evet sistem otomatik atıyor birine ama. sanırım bana bakan kişi sabah online oluyor (08:00 civarında gönderdim ) treas diye biri bakmışKime gönderdiniz? Gerçi promosyonda sanırım sistem otomatik yolluyor kime denk gelirse di mi?
Symgee35 Yaa geçen benim kredi yüklenmemişti ya hani o zaman mail atınca 400 puan yüklediler mesela 40 tl karşılığında. Bilmiyorum canım Simge'nin başına geldiyse belki ama tabii ki mantıken 400 puan yeterli olur.
evet sistem otomatik atıyor birine ama. sanırım bana bakan kişi sabah online oluyor (08:00 civarında gönderdim ) treas diye biri bakmış
sağda solda dertleşiyorum :) belki takip ediyordur diye tahmin ettim ama düşük olasılık tabi. şehrazata sinir oldum ayol bi türlü yakalayamadım. linda mı ne vardı onu düşünüyorum ama ben kendimi aşmaya başladım. kıyafete 100 lita verince içim gidiyor :) bi fal daha baktırırsam 90 liram gitmiş olacak. param var yok değil ama iki üç cümle güzel bişi duymak umuduyla o kadar para vermek düşündürüyorŞehrazat'dan iyi bakiyomus bi dee
Burayı takip etse nolur ki senin nicikini biliyor mu yada sen ne paylastin ki burda kizzz biz bile görmedik
Yavrum daha yeni puanı aldım bu hatun nr zaman Online olur sen saat kaçta yakalamistinnn (Şehrazat)
Bayrama kiyafet alcaktimfal ugrunda harcamisimsağda solda dertleşiyorum :) belki takip ediyordur diye tahmin ettim ama düşük olasılık tabi. şehrazata sinir oldum ayol bi türlü yakalayamadım. linda mı ne vardı onu düşünüyorum ama ben kendimi aşmaya başladım. kıyafete 100 lita verince içim gidiyor :) bi fal daha baktırırsam 90 liram gitmiş olacak. param var yok değil ama iki üç cümle güzel bişi duymak umuduyla o kadar para vermek düşündürüyor
Bayrama kiyafet alcaktimfal ugrunda harcamisim
Oyyy kuzumm biliyorum durtersin dee hatun aldiklarina bakmamis kii online olmaz herhal kiii. Bide nasıl haber veriyorlarrr bunlarrrrOnline olduğunda haber ver seçeneğini tıkla canım
Ben görürsem seni dürterim zaten merak etme sen :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?