sağda solda dertleşiyorum :) belki takip ediyordur diye tahmin ettim ama düşük olasılık tabi. şehrazata sinir oldum ayol bi türlü yakalayamadım. linda mı ne vardı onu düşünüyorum ama ben kendimi aşmaya başladım. kıyafete 100 lita verince içim gidiyor :) bi fal daha baktırırsam 90 liram gitmiş olacak. param var yok değil ama iki üç cümle güzel bişi duymak umuduyla o kadar para vermek düşündürüyor
Yavrum daha yeni puanı aldım bu hatun nr zaman Online olur sen saat kaçta yakalamistinnn (Şehrazat)
Oyyy kuzumm biliyorum durtersin dee hatun aldiklarina bakmamis kii online olmaz herhal kiii. Bide nasıl haber veriyorlarrr bunlarrrrmail mi atiyorlarrr
Şehrazat gece 2 gibi online oluyor. Geçen akşam 2 sularında baktırdım ben.
Mailine yorumcu online oldu diye mail geliyor.
ben biraz ara vereceğim,tutmadığından değil,beklediğim yerler var,ama bende uzaydan gelmedimya ellere tutan fal bir gün banada tutar belki,evet fal işi atma tutma işiyse,mutlaka biriside bana atacak tutacak,Bence de senin fal baktırmaman en doğrusu olur. Senin de fal enerjin kapalı . Hiçbir fal tutmuyorsa paranı boşa harcama.. Ben senin durumunda olsam .. zorlamam fal baktırmayı bırakırım.. Ben baktırmaya devam ediyorum çünkü çıkan fallarım bayaa var. Sen de tuturamayan yiğitin bende iki olacak dediği olay çıktı mesela..
Velhasıl kelam canım gerçekten bu fal enerji işi.. Bazı kişilerin enerjisi kapalı olduğundan fal tutmuyor .. olmuyorsa zorlama .. boşver. En güzeli aslında hiç baktırmamak .. Enerjimizi tüketiyor resmen
canım başınız sağ olsun,dualarım onun olsun,Babamı kaybettik..goren bir fatiha okursa cok sevinirim..
Tıkladım orayı daa neyse bakacağım artık durmadan
beğendim canım yazdığını,Arkadaşlar burda paylaşım icin varız demiii. Beğendiğimiz memnun kaldığımız , begenmeyip sallayan falı iyi olmayanları yazmak için buradayız kiminin numarasını kiminin adresini kiminin hangi sitede olduğunu birbirimize söylüyoruz diye bazı sıfatlara maruz bırakılması hoş değil!!!!
Ben burda kimin yardıma ihtiyacı varsa elimden geldiğince bişeyler yapmaya çalışıyorum. Ama yardım etmek konusundaSymgee35 'ii tek geçerim hemen hemen herkese cevap veriyor kimin bir sorusu varsa cevaplıyor. Onu da sizleri tanidigim kadar tanıyorum.
Didemin numarasını veriyorum bende isteyenlere ben demi didemin sekteteriyim o zamann !!!! Yada Kaç gündür Şehrazat diyorum onun mu? Selena çok iyi diyorum onun mu? Serüven için sözümü bozdum onun mu?
Empati yapabilsek de incitmesek kirmasak birbirimizi.....
Canım sen baktırmışmıydın şehrazataYazarım ben sana merak etme canım benim :))
Canım sen baktırmışmıydın şehrazata
beğendim canım yazdığını,
iyiki bir laf ettim,alınacağınız tuttu,yeterin artık uzattıkca uzattınız,ne bu ya destan yazdınız bitmedimi,
buda destan oldu ama ben anladım bu son destan,Canım empati yaptım hani bana soyleseydin alinirdim kiii bende veriyorum isteyenlere numara....
Tabii kii her duruma her olaya herkes aynı bakamaz ben onu yardımsever kişi olarak gördüm sen sekreter olarak gördün... Ama incittin eminim kii farkında olmadan belkide...
Kayıtsız kalamadım duruma haketmedigini düşündüğüm için. Aynı şeyi sana başka biri yazsaydi simge de dahil inan ki aynı destanı yazardım.
Seninle veya burda ki gerçek üyelerle gerginlik yaşamak istemem kii çok güzel bir ortam burası.Baakk acimizida sevincimizide paylasiyoruz.
Üzgünüm yine destan gibi oldu ama inşallah tatlıya baglamisizdir.
Bu arada benim burda değil de Şehrazat'ı kollamam gerekiyooo ziraa fal atacam daa
Öpüyorum seni de canımben senin kadar keskin ve sert olamam mizacim gereği gerginlik bana göre değil.....
kızlar bi el atın, bu ses kaydı için ACR gold u indirdim.
sarı daire içinde mikrofon resmi var o mudur?
bide bu nasıl kullanılıyo yaw. açınca bişey çıkmadı.
nilmil bi el at kuzum yaa.
Tamamdir canımbuda destan oldu ama ben anladım bu son destan,aslında hiçde sert mizaçlı değilim,bana deselerdi sekreterlikmi yapıyorsun diye inan bu kadar lastik yapmazdım.ben bu kadar alınacağınızı hiç düşünmedim,art niyetim yoktu çünkü,
ama olsun tatlısınız.benide tatlıya bağladınız,bende öptüm sizi,
Bir yolun var da medyum su yamana fal attım kızlar
Gelsin paylaşıcam :)
Otomtik kaydediyo cnm bise yaomiyonkızlar bi el atın, bu ses kaydı için ACR gold u indirdim.
sarı daire içinde mikrofon resmi var o mudur?
bide bu nasıl kullanılıyo yaw. açınca bişey çıkmadı.
nilmil bi el at kuzum yaa.
Bu hatun benim falıma bakmadı
Bende iptal ettirdim .
Semaya Atıcam :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?