Binnaz Abla

Atma zaten bekle Şehrazatı Canımmmm

ben biraz ara vereceğim,tutmadığından değil,beklediğim yerler var,ama bende uzaydan gelmedimya ellere tutan fal bir gün banada tutar belki,evet fal işi atma tutma işiyse,mutlaka biriside bana atacak tutacak,

beğendim canım yazdığını,
iyiki bir laf ettim,alınacağınız tuttu,yeterin artık uzattıkca uzattınız,ne bu ya destan yazdınız bitmedimi,

kızlar bi el atın, bu ses kaydı için ACR gold u indirdim.
sarı daire içinde mikrofon resmi var o mudur?
bide bu nasıl kullanılıyo yaw. açınca bişey çıkmadı.
nilmil bi el at kuzum yaa.

beğendim canım yazdığını,
iyiki bir laf ettim,alınacağınız tuttu,yeterin artık uzattıkca uzattınız,ne bu ya destan yazdınız bitmedimi,

Canım empati yaptım hani bana soyleseydin alinirdim kiii bende veriyorum isteyenlere numara....

Tabii kii her duruma her olaya herkes aynı bakamaz ben onu yardımsever kişi olarak gördüm sen sekreter olarak gördün... Ama incittin eminim kii farkında olmadan belkide...
Kayıtsız kalamadım duruma haketmedigini düşündüğüm için. Aynı şeyi sana başka biri yazsaydi simge de dahil inan ki aynı destanı yazardım.

Seninle veya burda ki gerçek üyelerle gerginlik yaşamak istemem kii çok güzel bir ortam burası.Baakk acimizida sevincimizide paylasiyoruz.
Üzgünüm yine destan gibi oldu ama inşallah tatlıya baglamisizdir.

Bu arada benim burda değil de Şehrazat'ı kollamam gerekiyooo ziraa fal atacam daa

Öpüyorum seni de canım ben senin kadar keskin ve sert olamam mizacim gereği gerginlik bana göre değil.....

buda destan oldu ama ben anladım bu son destan,aslında hiçde sert mizaçlı değilim,bana deselerdi sekreterlikmi yapıyorsun diye inan bu kadar lastik yapmazdım.ben bu kadar alınacağınızı hiç düşünmedim,art niyetim yoktu çünkü,
ama olsun tatlısınız.benide tatlıya bağladınız,bende öptüm sizi,

Tamamdir canım

Saat 01; 44 Şehrazat yokkkk nerde bu hatunnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…