beyzaaa bana falcı önerseneeeeeeeeeee
Canım gerçekten çok zormuş kart seçme olayı..Sen gene seçebilmişsin ben kartlar açılmadan açıklama kısmını okudum iyice kafam karıştı.kart seçmeden gönderdim :)Falı geri beklemedeyim :26:
Biraz zaman ver bana ufak bir araştırma yapayım baktırdıklarım arasında, ona göre söyliyim :))
evet canım bende ilk kez baktırdım kelebek falı birincide geri gönderdi ikincide 4 tane nesne oluşturabildim gönderdim resimleri tamamlamaya çalış ben açıklamaınıda okumamıştım kafama göre yaptım gönderdim
Aslında en güzeli okumadan kafamıza göre yapmakmış..Çünkü okuyunca çok karışık(
Acaba açılan bu kartlarımı birbirleri ile eşliyoruz..Valla anlamadım hiç bir şey bu faldangönderse de tekrar denesem bari..
Aslında en güzeli okumadan kafamıza göre yapmakmış..Çünkü okuyunca çok karışık(
Acaba açılan bu kartlarımı birbirleri ile eşliyoruz..Valla anlamadım hiç bir şey bu faldangönderse de tekrar denesem bari..
kartları dört bir tarafa döndürün zaten eşleşcek olanlar belli oluyor her 2 karede yüzük yada kalp varsa birleşiyor
Rezzan nerede kızlar şuan kahve falı bakmıyor mu yoksa artık?
Sagol canım bunlar işime yarıyacak..Umarım hemen gönderir Selena hanım da ,bende düzgün şekilde yaparım
bekliyoruuuuuuuuuum:)
Geldim canimm :)) liste uzun olunca arastirma da uzun surdu haliyle :))
Durum analizi istiyorsan, bu konuda bence Binnazdaki en iyi isim Arnisa Bahadir.. 3 kez tarot baktirdim O'na 3 unde de verdigi zaman ve tespitleri konusunda oldukca tutarliydi.. Verdigi zamana az kaldi o yuzden bilmiyorum cikar mi cikmaz mi..
Onun disinda Umut İsik var yine Binnazda. Kahve baktirmistim,benimle ilgili bircok seyi bildi. verdigi zamana bikac gun kaldi, ciksa da cikmasa da burdan paylasacagim burdan zaten.. İstersen bekle 3 gun daha ama aklinda bulunsun :)
canim dedikleri cikan henuz olmadi, kiymetlilerim haric tabi :)) o yuzden durumda iyi olanlari soyledim sana :)
ya ben sabahtan beri fal baktırcam die ölüorum fal alemdeki nalan ablayı bekledim gelmedi lilypade fal gönderdim 2 kere kaçgündür benm üstüme bi dünya fal baktı ama yine bana bakmadıenson falcıalime gönderdim hala beklemedeyim :) böyle telefonda falan fal bakan birileri yokmudurr nesibe ve rezzan ablanın geçen bktıkları fallar çıkmıştı şimdi ikiside yine aynı zamanları verdi ama benm hiç ümidim yok busefer nedense üfff çatlıcamm vallaa
3 gün mü kaldı:26: bekliyim sabredebilirsem dayanırım yoksa bunlara yolliyim bende:)
umut ışık net tarih veriyo galiba herkes öyle yazmış
aay lilypedi beğenmiştim ben ucuzdu kahve yolliyim bende bari.15 gün demişti bana daha zmaan dolmadı ama
beni sevmedi heralde yaaa bakmadı bana bende geri çekmek zorunda kaldım
3 gün mü kaldı:26: bekliyim sabredebilirsem dayanırım yoksa bunlara yolliyim bende:)
umut ışık net tarih veriyo galiba herkes öyle yazmış
Evet tatlim 3 gun kaldi :) 15inde bisey olacak birseyi soyledi. Normalde zamana takilmam da inanmam da ama verdigi zaman hem Rezzan ablamla, hem de Adinle aralarda 1-2 gun oynayarak ortusuyor, ondan inanasim geldi zamana :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?