Binnaz Abla

Alalal çok garip baktıysa yeni fal talebi yollarsın oradan yollar baktığını. Neyse vardır bi hayır. Kime atmıştın ki?
Medyum su yaman

Baktığını hissettim çok enerjim düştü
Kendime gelemedim bugün annem dahil
Anne adı veriyoruz ya :)

Her işte bir hayır vardır aynen canım...

Medyum su yaman

Baktığını hissettim çok enerjim düştü
Kendime gelemedim bugün annem dahil
Anne adı veriyoruz ya :)

Her işte bir hayır vardır aynen canım...

Benim enerjim düşmüyor hiccc değişik geldii. Baktığı falı niye yollamamiss enterasan....

Ay kızlar ben böyle herkese of o bişeyy bilmiyor yaa diye atlayan kız oldum sanki nolur kusuruma bakmayın ama yiğitin ağzından çıkan tek doğru kelime bi kız kardeşim olduğuydu aylardır sevgilisi olan eski sevgilim in şu an hayatında biri yok dedi nisanda döncek dedi malum temmuzdayız yani ben mi zıt enerjili bi insanım anlamıyorum tutmuyor demekki kimseyle enerjim

Söylesene canım kimlere Baktırdın. Hiç mi tutturan olmadı sende online bakanlardan, telde bakanlardan hani burda ismi gecenlerden hiç mi yokk. Bu arada yeni isimler varr gördün mü onları deneyebilirsin. Yurtdışı bu sefer mail yoluyla falan.

Ben lina ya gonderdim..parayi da yatirdim.bakalim ne olacak..sonuc soylerim

Yiğitten memnun kalmana çok sevindim canım. Beğeneceğini tahmin ediyordum. Enerjisi uyanla gerçekten çok başarılı oluyor..
Öyle oldu sanırım. Şimdi de annemle konuşturacağım ama uyuyormuş :)) nasıl ulaşacağız bakalımm..

Ayrica selena da siram.hicccc ilerlemiyor.inat ettim bekleyecegim.bir iki gun once selena ya fal gonderip fali bakilan var mi

Ben lina ya gonderdim..parayi da yatirdim.bakalim ne olacak..sonuc soylerim

Yaaa sen ne hızlı çıktın gercekten mi pravoooo. Didem noldu ulasamadin mı... Hemen gelir sonuç umarım da yeni umutt olur herkese

Enerji ile alakalı sanırım dendiği gibi. Telefonla konuşurken aklımdan geçirdiğim şeyi direk sordu, sen niye öyle düşünüyosun ki, yok öyle bir şey dedi. Zaten arama sebebim biraz da o kafamdaki şeydi. :) dilerim ben de yanılmam.. Böyle olunca da üzülüyorum ben

Kizlar bende gece linaya baktirdim kisilik analizleri filan yerindeydi haber veriyim dedim
Linaya ben de baktırdım, ve onu da sevdim. Kişilik analizleri bende de doğruydu.. Bakalım neler olacak ilerleyen zamanda.. Kısa bir zaman verdi yiğit de lina da bana.. 3-4 hafta gibi.. Ağustos'a kaldı herşey..

kızlar bu Lina ne falı bakıyor ve fiyatı nedir? Didem Hn. yoğun sanırım bana dönüş yapmadı bari Linayı deniyeyim. memnun kaldınız mı kişilik analizleri dışında? nokta atışı faan yok muydu?

Kişilik analizleri dışında, zamanında yakınımda olan insanlardan yediğim kazıklardan bahsetti.. Hiç ummadıkların olmuş bunlar dedi bana. Upuzun bir yazı olmuş, benim hoşuma gitti açıkçası.. Sonradan da sorduğum sorulara yanıt alabildim..

Linaya ben de baktırdım, ve onu da sevdim. Kişilik analizleri bende de doğruydu.. Bakalım neler olacak ilerleyen zamanda.. Kısa bir zaman verdi yiğit de lina da bana.. 3-4 hafta gibi.. Ağustos'a kaldı herşey..
Umarim canim beni bazi konularda uyardida su sekilde davran diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…