Binnaz Abla

Banada uzun bi fal yollamisti sorumada uzun bi cvp verdi en cokda soyledigi bi cumle beni cok duygulandirdi direk anneni kaybetmissin demedi ama su gunlerde birinin ozlemini cok cekiyosun bi kadin figuri demis o hep seninle tarzi birseyler yazmis hosuma gitti

Yaaa sen ne hızlı çıktın gercekten mi pravoooo. Didem noldu ulasamadin mı... Hemen gelir sonuç umarım da yeni umutt olur herkese
Ne kadar daralirsan o kadar hizlaniyorsun..:))))bir de kuruntularini rahatlatiyorsun...son bunlar sonra butuuuuun baktirdigim falkari hatirladikca tek tek yazacagim:))))

Umarim canim beni bazi konularda uyardida su sekilde davran diye
Bana da aynı şekilde yaklaştı, karşımdaki kişiye ne şekilde yaklaşmam gerektiğini.. Bizimki kapalı kutu çünkü. Canını yaksan da ağlayamayan biri olduğu için..

Sadece kisilik analizi mi yapiyor(( ben mevcut durumu ve gelecek ile ilgili ongoruleri istiyordum...hic nokts atisi yok mudur

Ne kadar daralirsan o kadar hizlaniyorsun..:))))bir de kuruntularini rahatlatiyorsun...son bunlar sonra butuuuuun baktirdigim falkari hatirladikca tek tek yazacagim:))))

Tamam canım hadi bakalım bekliyoruz ; )

Sadece kisilik analizi mi yapiyor(( ben mevcut durumu ve gelecek ile ilgili ongoruleri istiyordum...hic nokts atisi yok mudur
Canim yapti tabi gelecekle.ilgili yorum ama tabiki olup olmicagini gorucez

Kızlarrrr. İki ayrı kahve falını iki ayrı kişiye gönderdim. Bi konuda birbirine çok yakın hatta neredeyse aynı anlama çıkan yorum yapmışlar bu tesadüf olamaz değil miiii

Sehrazat isi ne oldu

Sorma yaaa sabahtan beri uğraşıyorum hiç bilgi vermedrn attim falı. Ana adi yok d.tarihi yok. Karşınin adi yokk yok oglu yokkk. Tekrar mail attim onlar da bize yazin biz veririz dediler offff yarimyamalak yazdım soru bile soramadimm. Bi tuhaf oldu bu iş neyse vardır bii Hayır diyorumm.

Kızlarrrr. İki ayrı kahve falını iki ayrı kişiye gönderdim. Bi konuda birbirine çok yakın hatta neredeyse aynı anlama çıkan yorum yapmışlar bu tesadüf olamaz değil miiii

Attım Şehrazata saçma sapan bir şekilde bilgilerimi vermeden aniden oldu. Sonra maille ordakilere verdim onlar ona verecekmis. Soruda soramadim. Bakalım ne kadar iyi bir falcı göreceğiz.

Sen fal gelmedi mii halaa arada fal bile baktirdin kac tane

Şehrazat gece 2 gibi online oluyor. Geçen akşam 2 sularında baktırdım ben.

Oyyy oyyy @mojitooo Symgee35 cim sayesinde yakaladim hatunu amma velakin hiç bilgisiz bir su falı attım. Sonra mail attım site dediki siz bize yazin biz ona veririz dediler. Yarım yamalakk bir fall attım oyyy oyyyy

Selena bakmamış henüz. Promosyon fal gönderiyorum bende :)

Şey yapsan yeni bi mail atsan düzgün. Onu gonderseler. Zaten bilgisiz bakamaz illaki geri dönüş yapar sana

Şey yapsan yeni bi mail atsan düzgün. Onu gonderseler. Zaten bilgisiz bakamaz illaki geri dönüş yapar sana

Canım yaaa bilgilerimi ve sorularımı yazmak istemedim sitedekilere neyse artık ne cikarsa şansıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…