Binnaz Abla

Kızlar çıkan fal haberi ile karşınızdayım.. Sedef gedize fal baktırmıştım tam 1 hafta önce. Gelecek öngörülerinden bi tanesini yaşamış bulunmaktayım aşkla ilgili. Hem de aynen dediği şekilde. Asıl olay içinse en geç ağustos ortası demiş ben ağustos sonuna kadar bekler çıktı patladı derim size

nerde bakıyor canım

Selena konusundaysa ben yazdım yaaa

Bekle canım Selenayı iyidirr o
Şey yazmıştım. 2 ayrı kişiye 2 ayrı kahve falı attım. Bilgi felan vermedim. İkiside bi konuda çok yakın yorum yapmış tesadüf olabilir mi sence ? Eve gidince özel mesajla atarım sana az birazda durumdan bahsederim

Tamam canım at bakalım da . 2 ayrı kişi aynı site demiydi belki ikiside aynı kişidir.

Lina felaket kotu..cok bilgi istedi vermedim.adim soyadim dogum yilim disinda.gonderdigi falin benimle uzaktan yakindan ilgisi yok((( ama 1000 benim yasimda kadina aysan uyar:)) derdini tasani ortaya dokup sorarsan bende fal bakarim...offfff ki ne offffff

Yaaaa fos çıktı yaniii. geçmiş olsun diyorum

Nickleri farklıydı.
birde oromosyon fal olduğu için rastgele birine dusuyor fal

Bence onlar aynı kişi olabilir. Nickleri farklı olsada. Promosyon için bir kişi yeter kii. Yani benim düşüncemm bu canımm

Ben çok fazla bilgi vermedim ama neden öyle oldu ki senin? Çok mu kötü o kdar, neler yazmış çok merak ettim.

canım çok özel değilse özelden atabilir msin

Anacım kime niyetlensem arkasına fos haberi geliyo :) lindayı da tarihe gomuyoruz o zaman. Selenadan umudum var

Bende o kdr bilgi istemedi isim istedi soyada gerek yok dedi birde dogum yili istedi annemin yasamadigini filan bildi yani sok olmadim belki ama cok tutarliydi

Ben bugün Didem Hna baktırabildim ve cidden beğendim.Ben söylemeden mevcut durumumu, hayatımdaki insanın özelliklerini ve hislerimizi çok doğru bildi.Uzun zamandır böyle nokta atışlı fal baktırmamıştım.Gelecekle ilgili tarihler verdi bakalım.Karalama baktırmıştım tavsiye ederim.

Gercekten spesifik bana dair hic birsey yok((
Bende o kdr bilgi istemedi isim istedi soyada gerek yok dedi birde dogum yili istedi annemin yasamadigini filan bildi yani sok olmadim belki ama cok tutarliydi
acaba yine mi enerji olayı geçerli? bazı insanlara bakılan fallar ya tutmuyor, ya hiç birşey bilinmiyor. bazılarımıza da hiç bilgi vermesek de seceremizi döküyorlar.. bu nasıl bişi anlamadım kii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…