Didem hanıma ulaşmak çok zor diye ben pek onu arayamadım açıkçası, whatsapp iletisinde de randevudan bahsettiği için :))Ben bugün Didem Hna baktırabildim ve cidden beğendim.Ben söylemeden mevcut durumumu, hayatımdaki insanın özelliklerini ve hislerimizi çok doğru bildi.Uzun zamandır böyle nokta atışlı fal baktırmamıştım.Gelecekle ilgili tarihler verdi bakalım.Karalama baktırmıştım tavsiye ederim.
Canım ben whatsuptan randevu aldım..bugün baktı. Yaklaşık 1.5 aylık bir süre verdi.Bakalım ne olacak.Kısmet :)Didem hanıma ulaşmak çok zor diye ben pek onu arayamadım açıkçası, whatsapp iletisinde de randevudan bahsettiği için :))
Dilerim dedikleri çıkar size de umudumuz olursunuz en azından..
Anladim canim dedigim gibi bende sok olmadim ama cok tutarliydi yonlendirmesi filan ki kezaaaa ben haddiden fazla fal baktirmis bi insanim agzim acik dinledigim okudugum fallar oldu ama sonu olmadi mesela benim belkide bu ara yonlendirilmeye ihtiyacim var ondan begendimGercekten spesifik bana dair hic birsey yok((
Selana da bende tutmadi mesela hic insallah sana tutar canimAnacım kime niyetlensem arkasına fos haberi geliyo :) lindayı da tarihe gomuyoruz o zaman. Selenadan umudum var
Valla internetlere dokuldu butun bilgiler:)))) bir yerlerden cikip ortaya cicek gibi cikmayiz insallah:)))))
Lina felaket kotu..cok bilgi istedi vermedim.adim soyadim dogum yilim disinda.gonderdigi falin benimle uzaktan yakindan ilgisi yok((( ama 1000 benim yasimda kadina aysan uyar:)) derdini tasani ortaya dokup sorarsan bende fal bakarim...offfff ki ne offffff
Yok ya...aylik burc yorumu gibi...uzuldu..ben benimle hic alakasi yok deyince..tekrar bakayim ya da paranizi iade edeyim dedi...duzgun kadin ama...Lina tarih veriyor mu
bana verdi. dediği tarihte de dediği şey aynen dediği şekilde oldu. benim sağlam falcılarım arasına girdi yiğit ve selenayla beraber.Lina tarih veriyor mu
Can
Yok ya...aylik burc yorumu gibi...uzuldu..ben benimle hic alakasi yok deyince..tekrar bakayim ya da paranizi iade edeyim dedi...duzgun kadin ama...
bana verdi. dediği tarihte de dediği şey aynen dediği şekilde oldu. benim sağlam falcılarım arasına girdi yiğit ve selenayla beraber.
ben de şaşırdım. acaba çok yığılma oldu da başkasına mı baktırdı diye düşündüm hatta=D çünkü benim için baya önemli olan bi konuda çok tutarlı bi analiz yapıp şunu şu gün yaparsan birkaç gün içinde sonucu şöyle olacak dedi. ve dediği gibi oldu. o yüzden çok başarılı buldum ben. yani benim en önemli konum çıktı, ufak tefek birkaç şey daha demişti onları da bekliyorum bakalım onlar ne olacak.Ay çok garip ya ikinize bayağı farklı bakmış demekki
Ama ayrıca bot falcılar var. Sanmıyorum saydıklarının bot olduğuna. Aynı zamanda krediylede bakıyorlarEkmekVarYenMi sen tellwede mi baktırıyorsun bu promosyonları? Şayet öyleyse onlar gerçek falcı değil bot falcı:) politians, enderun, treas, maestro vs.
Ama ayrıca bot falcılar var. Sanmıyorum saydıklarının bot olduğuna. Aynı zamanda krediylede bakıyorlar
TeşekkürlerBir de bugünlerde, eski günlere özlem duyduğun görülüyor. Güvendiğin, sevdiğin, olgun bir kadın figürüne bu özlemin.
Bu özlem zaman zaman seni üzüyor ama şunu söyleyeyim, bu kadın figürü hala kalben senin yanında. Seni koruyor ve sana temiz, yeni yollar açıyor. Sen farkında olmadan sana yardımcı oluyor hep.
Üzülmek yerine onun varlığı için mutluluk duymalı ve onu bir güç olarak hep yanında ve içinde hissetmelisin.kizlar bu benim falimdan bi kesit siz yorum yapin isterseniz ben burasindan cok etkilendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?