Binnaz Abla

Didem hanıma ulaşmak çok zor diye ben pek onu arayamadım açıkçası, whatsapp iletisinde de randevudan bahsettiği için :))
Dilerim dedikleri çıkar size de umudumuz olursunuz en azından..

A aabeng , şaşırdım ha böyle olduğuna bende de çözümlemeleri falan çok başarılıydı çünkü bide en önemlisi karşı tarafın aklından geçenleri de çok güzel analiz etmiş. verdiği taktikler sayesinde de bir işimi nihayete kavuşturdum benim için en önemli kısmı burasıydı. bi falcıya çok yüklenip enerjisini mi bozuyoruz nedir=D ben güvendiğim falcıları tavsiye ediyorum, bende gerçekten çok başarılı olanları. yiğiti ve selenayı da tavsiye ederim her zaman mesela ama onlar için de "bana hiç çıkmadı hiç tutmadı diyenler oluyor", şaşırıyorum buna. hakkaten enerji meselesi.

Didem hanıma ulaşmak çok zor diye ben pek onu arayamadım açıkçası, whatsapp iletisinde de randevudan bahsettiği için :))
Dilerim dedikleri çıkar size de umudumuz olursunuz en azından..
Canım ben whatsuptan randevu aldım..bugün baktı. Yaklaşık 1.5 aylık bir süre verdi.Bakalım ne olacak.Kısmet :)

Gercekten spesifik bana dair hic birsey yok((
Anladim canim dedigim gibi bende sok olmadim ama cok tutarliydi yonlendirmesi filan ki kezaaaa ben haddiden fazla fal baktirmis bi insanim agzim acik dinledigim okudugum fallar oldu ama sonu olmadi mesela benim belkide bu ara yonlendirilmeye ihtiyacim var ondan begendim

zaten yönlendirme yapan falcı değildir bence. o başka bi şey, fal çok başka sağlam öngörü gerek falcı olmak için. astrolog ya da ilişki uzmanı tarzı bi şeydir o:) dün yorum yapıcaktım da neyse dedim. kaç paraya bakıyor ki, çok değildir inş, kötü olmuş:/

Lina ya baktırıp ozelsen atabilecek olan var mı yorumunu nasıl baktığını hiç anlamadım ve çok merak ettim lütfen

Can

Yok ya...aylik burc yorumu gibi...uzuldu..ben benimle hic alakasi yok deyince..tekrar bakayim ya da paranizi iade edeyim dedi...duzgun kadin ama...

Hadi ya kötüymüş o zaman ama en azındn iade ederim demiş tebrik etmek lazım

Ay çok garip ya ikinize bayağı farklı bakmış demekki
ben de şaşırdım. acaba çok yığılma oldu da başkasına mı baktırdı diye düşündüm hatta=D çünkü benim için baya önemli olan bi konuda çok tutarlı bi analiz yapıp şunu şu gün yaparsan birkaç gün içinde sonucu şöyle olacak dedi. ve dediği gibi oldu. o yüzden çok başarılı buldum ben. yani benim en önemli konum çıktı, ufak tefek birkaç şey daha demişti onları da bekliyorum bakalım onlar ne olacak.

Bir de bugünlerde, eski günlere özlem duyduğun görülüyor. Güvendiğin, sevdiğin, olgun bir kadın figürüne bu özlemin.
Bu özlem zaman zaman seni üzüyor ama şunu söyleyeyim, bu kadın figürü hala kalben senin yanında. Seni koruyor ve sana temiz, yeni yollar açıyor. Sen farkında olmadan sana yardımcı oluyor hep.
Üzülmek yerine onun varlığı için mutluluk duymalı ve onu bir güç olarak hep yanında ve içinde hissetmelisin.kizlar bu benim falimdan bi kesit siz yorum yapin isterseniz ben burasindan cok etkilendim

Teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…