Bir de bugünlerde, eski günlere özlem duyduğun görülüyor. Güvendiğin, sevdiğin, olgun bir kadın figürüne bu özlemin.
Bu özlem zaman zaman seni üzüyor ama şunu söyleyeyim, bu kadın figürü hala kalben senin yanında. Seni koruyor ve sana temiz, yeni yollar açıyor. Sen farkında olmadan sana yardımcı oluyor hep.
Üzülmek yerine onun varlığı için mutluluk duymalı ve onu bir güç olarak hep yanında ve içinde hissetmelisin.kizlar bu benim falimdan bi kesit siz yorum yapin isterseniz ben burasindan cok etkilendim
DeneyimYok canım bot onlar gerçek kişi değil inanmıyorsan başka hesaplar al ordan at aynı falı atıyorlar
o botlardan enderun denk geldi geçen bana. attığı falı ohaa diyerek okudum. bazen hakkaten çok tutarlı şeyler çıkıo yani o kadar tutarlıydı ki bana da botmuş gibi gelmedi.Deneyim
Deme ole umudum hareketlenmişti :) ama o 2 ayrı kişiye ayrı nicklerden gonderdim
Nilmil canım bana da tlf numarasını gönderebilir misin?Canım ben whatsuptan randevu aldım..bugün baktı. Yaklaşık 1.5 aylık bir süre verdi.Bakalım ne olacak.Kısmet :)
Valla internetlere dokuldu butun bilgiler:)))) bir yerlerden cikip ortaya cicek gibi cikmayiz insallah:)))))[/QUOTE ]
Yokk canım hiç takılma ne yapacaklar kiii bizimle Allah yardım etsin bunlara derler en fazla
Medcezir , Rabbim nur içinde yatırsın, size hayırlı ömürler nasip etsin...Ben de babamı küçükken kaybettim, ne diyelim kader, ama şükürler olsun bugünlerimize...Tek tek alıntı yapacak mecalim yok kızlar, Allah hepinizden razı olsun..
Yani promosyonlar yuzunden mi sira gelmiyor bize:)))Kızlar benim tellwede dikkatimi çeken bir şey var. Bildiğim kadarıyla bir falcı bir süre promosyon fal bakıyor sanırım. Yeni falcıların sayfasına girdiğimde ilk fallara bakılan kişiler hep aynı oluyor. Garip geldi bu durum bana. Sonuçta havuzda promosyon fal için bekleyen bir sürü isim var ama gerçek falcıların promosyon fal baktığı isimler genelde aynı. Bize de anca bot falcılar promosyon bakıyor.
Yani promosyonlar yuzunden mi sira gelmiyor bize:)))
Kızlar benim tellwede dikkatimi çeken bir şey var. Bildiğim kadarıyla bir falcı bir süre promosyon fal bakıyor sanırım. Yeni falcıların sayfasına girdiğimde ilk fallara bakılan kişiler hep aynı oluyor. Garip geldi bu durum bana. Sonuçta havuzda promosyon fal için bekleyen bir sürü isim var ama gerçek falcıların promosyon fal baktığı isimler genelde aynı. Bize de anca bot falcılar promosyon bakıyor.
Bir de bugünlerde, eski günlere özlem duyduğun görülüyor. Güvendiğin, sevdiğin, olgun bir kadın figürüne bu özlemin.
Bu özlem zaman zaman seni üzüyor ama şunu söyleyeyim, bu kadın figürü hala kalben senin yanında. Seni koruyor ve sana temiz, yeni yollar açıyor. Sen farkında olmadan sana yardımcı oluyor hep.
Üzülmek yerine onun varlığı için mutluluk duymalı ve onu bir güç olarak hep yanında ve içinde hissetmelisin.kizlar bu benim falimdan bi kesit siz yorum yapin isterseniz ben burasindan cok etkilendim
Evet çok iyi niyetli bir kadın, ama kırılmamıştır sanırım..Lina dan mesaj geldi.gercekten uzuldum cunku iyi niyetli olduguna inaniyorum..israrla iade yapmak istiyor..benim ile ilgili bir uyusmazlik oldu belki.. kalbini kirdim kadincagizin herhalde(((
Neden kirilmamistir...Evet çok iyi niyetli bir kadın, ama kırılmamıştır sanırım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?