Binnaz Abla

Bence enerjinin tutmasi ile ilgili

"Fakat tüm bunların altında, senin de duygusal açıdan yaralanmış olduğunu görüyorum. Sadece karşı cinsle olan ilişkilerinde değil, güven duyduğun insanlardan almış olduğun duygusal darbeler olabilir. Bu darbeler hiç beklemediğin kişilerden hiç ummadığın şekillerde gelmiş olabilirler. Hatta karşı cinsten çok kendi cinsinden almış olman da olası bu darbeleri."

Yıllar yıllar önce.. en yakın arkadaşımdan çoook büyük bir darbe aldım ve ardından tüm hemcinslerime olan güvenim zedelendi.. Nokta atışları var bir şekilde, ben de beğendim.. Ama işte birimizin beğendiğini diğeri beğenmiyor. Enerji mi bu, yoksa yorgunlukları mı çözemedim

Hiç kimseye bahsetmedim ben önceki yaşantımda çok zarar gördüm, kimseye güvenmiyorum diye mesela..

Lina dan mesaj geldi.gercekten uzuldum cunku iyi niyetli olduguna inaniyorum..israrla iade yapmak istiyor..benim ile ilgili bir uyusmazlik oldu belki.. kalbini kirdim kadincagizin herhalde(((

Kızlar benim tellwede dikkatimi çeken bir şey var. Bildiğim kadarıyla bir falcı bir süre promosyon fal bakıyor sanırım. Yeni falcıların sayfasına girdiğimde ilk fallara bakılan kişiler hep aynı oluyor. Garip geldi bu durum bana. Sonuçta havuzda promosyon fal için bekleyen bir sürü isim var ama gerçek falcıların promosyon fal baktığı isimler genelde aynı. Bize de anca bot falcılar promosyon bakıyor.

Valla internetlere dokuldu butun bilgiler:)))) bir yerlerden cikip ortaya cicek gibi cikmayiz insallah:)))))[/QUOTE ]

Yokk canım hiç takılma ne yapacaklar kiii bizimle Allah yardım etsin bunlara derler en fazla

Yani promosyonlar yuzunden mi sira gelmiyor bize:)))

Yani promosyonlar yuzunden mi sira gelmiyor bize:)))

Bi falcı isterse promosyon bakabiliyor. Hatta falcıların duvarına yazanlar,promosyon fal bakılmasını rica edenler var. Attığımız promosyon fallar havuza düşüyor. Yeni başlayan falcılarda sanırım havuzdan fal bakıyorlar. Ama yeni falcıların profillerine girdiğimde ilk fal bakılan isimler genelde aynı. Garip geldi bana bu durum. Tellweye şimdiye kadar 15 kez filan promosyon attım hiç gerçek falcı bakmadı. Neden hep aynı isimlere bakılıyor bu promosyon fallar merak ettim doğrusu

Belki site admini falandır o kişiler gerçekten hep aynı isimlerse çok mantıksız

Canımm harbi etkileyici olmuş bu yazı tuylerim diken diken oldu.

Lina dan mesaj geldi.gercekten uzuldum cunku iyi niyetli olduguna inaniyorum..israrla iade yapmak istiyor..benim ile ilgili bir uyusmazlik oldu belki.. kalbini kirdim kadincagizin herhalde(((
Evet çok iyi niyetli bir kadın, ama kırılmamıştır sanırım..

Çok şükür çıkan falım var gibi ama aşk değil :) iş

Bunu bilen süreyi vs
Bir yolun var aylin
Şehrazat
Telwe Yusuf hoca attı tuttu sanırım :)
Temmuz ortası dedi bunlar :)

Selena vakit vermedi vade göremiyorum dedi yakın zaman dedi Haziran da baktırmıştım .
Bilgehatun en geç Eylül'e kadar dedi

Aklıma gelen bunlar :)

Semaya fal attım ayrıca haberiniz olsun :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…