Binnaz Abla

Neden kirilmamistir...
Bilerek kırdığını düşünmüyorum, o da düşünmüyordur.. Sonuçta bazı durumlarda birbirimizi anlayabilen insanlarız, eğer kırdığını düşünüyorsan anlatırsın durumunu en azından gönlünü almış olursun ki =)

Peki canım spesifik bir durumu zamanıyla mı bildiler yoksa, sen soru yöneltmeden mi bildiler?

Kirdim derken yapilan bir hata dan degil..yani bakilani begenmedim o da isine sahip cikan biri gibi...uzulmustur diye dedim..yoksa gonlunu alacagim bir durum yok...

Kirdim derken yapilan bir hata dan degil..yani bakilani begenmedim o da isine sahip cikan biri gibi...uzulmustur diye dedim..yoksa gonlunu alacagim bir durum yok...
Ben yanlış anladım o zaman kusura bakmayın.. Yanlış anlaşıldım da sanırım aynı zamanda..

bilgehatun iyi mi ya?
benimde fal atasım var. iş konusu keşke bende de çıksa:))
bide semadan sonra yorum yapsana canım

bilgehatun iyi mi ya?
benimde fal atasım var. iş konusu keşke bende de çıksa:))
bide semadan sonra yorum yapsana canım

Tamam yaparım ..
Bilge hatuna kahve attım ben hayatım ..
Fena değildi
Kısaydı yorumu
Ayline at şehrazata su atabilirsin selenaya su atabilirsin hayatım
Ayline katina at ama

Tamam yaparım ..
Bilge hatuna kahve attım ben hayatım ..
Fena değildi
Kısaydı yorumu
Ayline at şehrazata su atabilirsin selenaya su atabilirsin hayatım
Ayline katina at ama
aylinin kahvesi çıkmamıştı bana.. kahve yollamış mıydın peki?
selena çok bekletiyor ya:))
şehrazatta 40 tl çok geldi.

aylinin kahvesi çıkmamıştı bana.. kahve yollamış mıydın peki?
selena çok bekletiyor ya:))
şehrazatta 40 tl çok geldi.

Ayline katina attım 2 kere en isabetli o geldi..
Şehrazat su falında bayıldım ona tek tek anlatmış yaşadıklarımı..
Selena da on numara bakar enerjin uyarsa evet şu an yığılma var onda canım
Semadan yorumum gelsin yazarım ben sana karar verirsin babysi:)

sema telwede benim iş konulaını bilmişti su attım bir yolun vara geçince ama tam emin olamadım işte:) sen memnun kalacak mısın bakalım
selenaya popüler değilken atmıştım bazı şeyler çıktı bazısı çıkmadı.
aylinde dediğim gibi kahve atmıştım ıı ıııhh ama katinası iyi olabilir her falcı her fala güzel bakamaz neticede:)

Aynen öyle canım
Aylinin su falı falan yok katinası iyi
Kimi önerirlerse baktırıyoruz iste :)))
Ne denk gelirse

Sema dan yorum gelsin yazarım mutlaka :)

Canımm harbi etkileyici olmuş bu yazı tuylerim diken diken oldu.
Benimde canim su 3.4 gundur cok dusunuyodum bayram geliyo ondan mi bilmiyorum hani direk yasamiyo dese bu kadar etkilenmezdim yazdigini icimde hissettim biraz annemin erken bi olumde 48 yasinda vefat etti bu ara iyice icimde yasiyorum

Benimde canim su 3.4 gundur cok dusunuyodum bayram geliyo ondan mi bilmiyorum hani direk yasamiyo dese bu kadar etkilenmezdim yazdigini icimde hissettim biraz annemin erken bi olumde 48 yasinda vefat etti bu ara iyice icimde yasiyorum

Allah sabır versin canım erken olmuş gerçekten. inşallah karşına yüzünü güldürecek, hayatta hep yanında olacak, güvenebileceğin biri çıkar da az olsa yokluğunu giderir canım.

evet..etkileyici.bende cok uzuldum canim.anne hicbir seye benzemiyor cunku..ama demek ki hala yaninda...bu arada lina bana tekrar dondu ve oldukca ilginc bir baki oldu.guzeldi yani..durum tespitleri acisindan onemliydi benim icin:) yani ilkinde tutturamadik ama sonrasi isabetli geldi:)..

Yani sonucta katina da huma njn soyledikleriyle lina nin soyledikleri birbirinin ayni...yasadiklarim da bunu gosteriyor...

Semaya su falı baktırdım.
Evet yaşadıklarımı bildi güzel güzel anlatmış ..
Şehrazat daha nokta atışıydı bende bunu da belirteyim..

Tavsiye edebilirim denenebilir :) babyster

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…