Bilerek kırdığını düşünmüyorum, o da düşünmüyordur.. Sonuçta bazı durumlarda birbirimizi anlayabilen insanlarız, eğer kırdığını düşünüyorsan anlatırsın durumunu en azından gönlünü almış olursun ki =)Neden kirilmamistir...
Belki site admini falandır o kişiler gerçekten hep aynı isimlerse çok mantıksız
Peki canım spesifik bir durumu zamanıyla mı bildiler yoksa, sen soru yöneltmeden mi bildiler?Çok şükür çıkan falım var gibi ama aşk değil :) iş
Bunu bilen süreyi vs
Bir yolun var aylin
Şehrazat
Telwe Yusuf hoca attı tuttu sanırım :)
Temmuz ortası dedi bunlar :)
Selena vakit vermedi vade göremiyorum dedi yakın zaman dedi Haziran da baktırmıştım .
Bilgehatun en geç Eylül'e kadar dedi
Aklıma gelen bunlar :)
Semaya fal attım ayrıca haberiniz olsun :)))
Peki canım spesifik bir durumu zamanıyla mı bildiler yoksa, sen soru yöneltmeden mi bildiler?
Evet çok iyi niyetli bir kadın, ama kırılmamıştır sanırım..
Kirdim derken yapilan bir hata dan degil..yani bakilani begenmedim o da isine sahip cikan biri gibi...uzulmustur diye dedim..yoksa gonlunu alacagim bir durum yok...Bilerek kırdığını düşünmüyorum, o da düşünmüyordur.. Sonuçta bazı durumlarda birbirimizi anlayabilen insanlarız, eğer kırdığını düşünüyorsan anlatırsın durumunu en azından gönlünü almış olursun ki =)
Ben yanlış anladım o zaman kusura bakmayın.. Yanlış anlaşıldım da sanırım aynı zamanda..Kirdim derken yapilan bir hata dan degil..yani bakilani begenmedim o da isine sahip cikan biri gibi...uzulmustur diye dedim..yoksa gonlunu alacagim bir durum yok...
bilgehatun iyi mi ya?Çok şükür çıkan falım var gibi ama aşk değil :) iş
Bunu bilen süreyi vs
Bir yolun var aylin
Şehrazat
Telwe Yusuf hoca attı tuttu sanırım :)
Temmuz ortası dedi bunlar :)
Selena vakit vermedi vade göremiyorum dedi yakın zaman dedi Haziran da baktırmıştım .
Bilgehatun en geç Eylül'e kadar dedi
Aklıma gelen bunlar :)
Semaya fal attım ayrıca haberiniz olsun :)))
bilgehatun iyi mi ya?
benimde fal atasım var. iş konusu keşke bende de çıksa:))
bide semadan sonra yorum yapsana canım
aylinin kahvesi çıkmamıştı bana.. kahve yollamış mıydın peki?Tamam yaparım ..
Bilge hatuna kahve attım ben hayatım ..
Fena değildi
Kısaydı yorumu
Ayline at şehrazata su atabilirsin selenaya su atabilirsin hayatım
Ayline katina at ama
aylinin kahvesi çıkmamıştı bana.. kahve yollamış mıydın peki?
selena çok bekletiyor ya:))
şehrazatta 40 tl çok geldi.
sema telwede benim iş konulaını bilmişti su attım bir yolun vara geçince ama tam emin olamadım işte:) sen memnun kalacak mısın bakalımAyline katina attım 2 kere en isabetli o geldi..
Şehrazat su falında bayıldım ona tek tek anlatmış yaşadıklarımı..
Selena da on numara bakar enerjin uyarsa evet şu an yığılma var onda canım
Semadan yorumum gelsin yazarım ben sana karar versin babysi:)
sema telwede benim iş konulaını bilmişti su attım bir yolun vara geçince ama tam emin olamadım işte:) sen memnun kalacak mısın bakalım
selenaya popüler değilken atmıştım bazı şeyler çıktı bazısı çıkmadı.
aylinde dediğim gibi kahve atmıştım ıı ıııhh ama katinası iyi olabilir her falcı her fala güzel bakamaz neticede:)
tamamdıır:)) bende o zamana kadar kime atacağıma karar vereyim:)Aynen öyle canım
Aylinin su falı falan yok katinası iyi
Kimi önerirlerse baktırıyoruz iste :)))
Ne denk gelirse
Sema dan yorum gelsin yazarım mutlaka :)
Benimde canim su 3.4 gundur cok dusunuyodum bayram geliyo ondan mi bilmiyorum hani direk yasamiyo dese bu kadar etkilenmezdim yazdigini icimde hissettim biraz annemin erken bi olumde 48 yasinda vefat etti bu ara iyice icimde yasiyorumCanımm harbi etkileyici olmuş bu yazı tuylerim diken diken oldu.
Benimde canim su 3.4 gundur cok dusunuyodum bayram geliyo ondan mi bilmiyorum hani direk yasamiyo dese bu kadar etkilenmezdim yazdigini icimde hissettim biraz annemin erken bi olumde 48 yasinda vefat etti bu ara iyice icimde yasiyorum
Saol canimAllah sabır versin canım erken olmuş gerçekten. inşallah karşına yüzünü güldürecek, hayatta hep yanında olacak, güvenebileceğin biri çıkar da az olsa yokluğunu giderir canım.
Benimde canim su 3.4 gundur cok dusunuyodum bayram geliyo ondan mi bilmiyorum hani direk yasamiyo dese bu kadar etkilenmezdim yazdigini icimde hissettim biraz annemin erken bi olumde 48 yasinda vefat etti bu ara iyice icimde yasiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?