Aynen oyle canim lina iyi niyetli biri belli sevindim valla simdi begenmeneevet..etkileyici.bende cok uzuldum canim.anne hicbir seye benzemiyor cunku..ama demek ki hala yaninda...bu arada lina bana tekrar dondu ve oldukca ilginc bir baki oldu.guzeldi yani..durum tespitleri acisindan onemliydi benim icin:) yani ilkinde tutturamadik ama sonrasi isabetli geldi:)..
var tabi ki tutturanlar canım daha önce yazmıştım. Tam olarak ne dediyse yaşadığım yok ama bazı şeyleri tutturanlar var tabiki de, gelecek için beklemede olduklarım var. Hayırlısı herşeyinSöylesene canım kimlere Baktırdın. Hiç mi tutturan olmadı sende online bakanlardan, telde bakanlardan hani burda ismi gecenlerden hiç mi yokk. Bu arada yeni isimlervarr gördün mü onları deneyebilirsin. Yurtdışı bu sefer mail yoluyla falan.
canım inan ben de tutmayınca çıkmayınca çok üzülüyordum önceden ama alıştım artık, yiğitin beğeneni çok bi de aklından geçeni direk söylediğine göre sizin enerjiniz tutmuş muhtemelen söyledikleri de çıkacaktırEnerji ile alakalı sanırım dendiği gibi. Telefonla konuşurken aklımdan geçirdiğim şeyi direk sordu, sen niye öyle düşünüyosun ki, yok öyle bir şey dedi. Zaten arama sebebim biraz da o kafamdaki şeydi. :) dilerim ben de yanılmam.. Böyle olunca da üzülüyorum ben
Bakmiyo herhalde fala siralamam degismemisSelena sonunda çevrimiçi
Canım beğenmişsin yanlış anlama da bu tip yara almışsın vb cümleler biraz genel aslında çünkü zaten karşı cinsten yara almayan ya da ne bileyim fedakarlık falan yapmamış olan insan yok dünyada o yüzden falcılar bu tip şeyler söylemeyi sever tutmama ihtimali milyarda birdir çünkü Ben de arkadaşlarım da o kadar çok duyduk ki bu cümleleri."Fakat tüm bunların altında, senin de duygusal açıdan yaralanmış olduğunu görüyorum. Sadece karşı cinsle olan ilişkilerinde değil, güven duyduğun insanlardan almış olduğun duygusal darbeler olabilir. Bu darbeler hiç beklemediğin kişilerden hiç ummadığın şekillerde gelmiş olabilirler. Hatta karşı cinsten çok kendi cinsinden almış olman da olası bu darbeleri."
Yıllar yıllar önce.. en yakın arkadaşımdan çoook büyük bir darbe aldım ve ardından tüm hemcinslerime olan güvenim zedelendi.. Nokta atışları var bir şekilde, ben de beğendim.. Ama işte birimizin beğendiğini diğeri beğenmiyor. Enerji mi bu, yoksa yorgunlukları mı çözemedim
Hiç kimseye bahsetmedim ben önceki yaşantımda çok zarar gördüm, kimseye güvenmiyorum diye mesela..
Yazmıştım çok tuhaf bi su falı atmıştı bana masal gibi saçma. Diger fallarini bilmiyorum amabu falalem de hestia kızıl' a fal baktıran oldu mu peki hiç?
symgee35 iş mi buldun yeni onu mu bildiler yoksa iş görüşmesi ya da işyeriyle alakalı bir durumu mu bildiler? Maşallah diyeyim umarım tüm iyi falların çıkar. Benim dünkü görüşmede çıktı fallarda ama rezaletti şartları eleman değil eşek arıyorlar aylık 250 saat ileSedef'in dediği gibi gelişiyor birkaç ay daha istediğin gibi bir iş olması için bekleyeceksin demişti mayıs da
Hayırlı olsun canım. Aylin Şehrazat tutturduysa ben de ümitlendim şimdi bana da temmuz en geç ağustos sonu dediler Maya da öyle dedi. Bir yerden sonra iş aşktan daha önemli bir hale geliyor gün sayıyorum artık 67 gündür çalışmıyorumVar evet bitanem görüştüğüm bir yer yüzde doksandokuz olumlu canım bayramdan sonra netleşecek anlaşacağız yani :)
Allah herkesin gönlüne göre versin canım benim :)
Kafam karışıo benim artık iyice, bakalım selena ne dicekCanım beğenmişsin yanlış anlama da bu tip yara almışsın vb cümleler biraz genel aslında çünkü zaten karşı cinsten yara almayan ya da ne bileyim fedakarlık falan yapmamış olan insan yok dünyada o yüzden falcılar bu tip şeyler söylemeyi sever tutmama ihtimali milyarda birdir çünkü Ben de arkadaşlarım da o kadar çok duyduk ki bu cümleleri.
Bakıyo da telefondan girince 1 fazla görünüyor sıralamam, web den açınca 1 eksik.. AnlamadımBakmiyo herhalde fala siralamam degismemis
Aynen iş insanın kafasını dağıtıyor .Hayırlı olsun canım. Aylin Şehrazat tutturduysa ben de ümitlendim şimdi bana da temmuz en geç ağustos sonu dediler Maya da öyle dedi. Bir yerden sonra iş aşktan daha önemli bir hale geliyor gün sayıyorum artık 67 gündür çalışmıyorum
Halledebildin mii canım
Otomtik kaydediyo cnm bise yaomiyon
Benimde canim su 3.4 gundur cok dusunuyodum bayram geliyo ondan mi bilmiyorum hani direk yasamiyo dese bu kadar etkilenmezdim yazdigini icimde hissettim biraz annemin erken bi olumde 48 yasinda vefat etti bu ara iyice icimde yasiyorum
Var evet bitanem görüştüğüm bir yer yüzde doksandokuz olumlu canım bayramdan sonra netleşecek anlaşacağız yani :)
Allah herkesin gönlüne göre versin canım benim :)
Kizlar cidden biryolunvar kadar kotu bir site gormedim, cuma gunu sehrazata atmistim yorum gelmeyince pszartesi bir sorun mu var diye mail attim hani siteden mi ayrildi acaba diye, falci ile iletisime gectiklerini en kisa zamanda falcinin bakacagini, ama istersem iptal edebilecegimi soylediler, ben de beklemek istedigimi belirttim, sonra yeniden bir mesaj falcimiz saglik sebebi ile sistemde olmayacak puan olarak iadenizi yaptik, saka gibi.. Bugun de sisteme girip fal almis.. Onlayn o kadar fal baktirdim, olumlu olumsuz soyleyen bir suru kisi oldu, hic sorun yasamadim sadece bir kez binnazda iade istedim o da fal turu chatti bilmiyordum ve telefondan olmadi chat iade ettiler bir de falalemde sordugum soruya cevap yazmayip bambaska seyler yazan bir falci olmustu.. Ama bu sitede her attigimda bir atraksiyon yasamaya basladim, musteri yonetimi mi degisti ne degisti bilmiyorum ama umarim artik degisir bir seyler, havuzdan baskasina dusen fala iade istedim diye musteriye tepki veriyorlarsa -isaretledigimi bile sanmiyorum ve bir cok sitede secenekleri guncelleyebiliyorsunuz demek ki yazilimlarini da gelistirebilirler- 30 lira 40 lira beni ne zengin eder ne fakir, kaldi ki kotu yorumlari da yayinlamiyorlar zaten..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?