Binnaz Abla

Falalemde kaderciye natsuri falı baktırdım.. Birçok falcının dediği şeylerle aynı şeyleri söyledi.. 2 yıl içinde evlilik, hadi bakalım..

Aynen oyle canim lina iyi niyetli biri belli sevindim valla simdi begenmene

var tabi ki tutturanlar canım daha önce yazmıştım. Tam olarak ne dediyse yaşadığım yok ama bazı şeyleri tutturanlar var tabiki de, gelecek için beklemede olduklarım var. Hayırlısı herşeyin

canım inan ben de tutmayınca çıkmayınca çok üzülüyordum önceden ama alıştım artık, yiğitin beğeneni çok bi de aklından geçeni direk söylediğine göre sizin enerjiniz tutmuş muhtemelen söyledikleri de çıkacaktır

Canım beğenmişsin yanlış anlama da bu tip yara almışsın vb cümleler biraz genel aslında çünkü zaten karşı cinsten yara almayan ya da ne bileyim fedakarlık falan yapmamış olan insan yok dünyada o yüzden falcılar bu tip şeyler söylemeyi sever tutmama ihtimali milyarda birdir çünkü Ben de arkadaşlarım da o kadar çok duyduk ki bu cümleleri.

symgee35 iş mi buldun yeni onu mu bildiler yoksa iş görüşmesi ya da işyeriyle alakalı bir durumu mu bildiler? Maşallah diyeyim umarım tüm iyi falların çıkar. Benim dünkü görüşmede çıktı fallarda ama rezaletti şartları eleman değil eşek arıyorlar aylık 250 saat ile Sedef'in dediği gibi gelişiyor birkaç ay daha istediğin gibi bir iş olması için bekleyeceksin demişti mayıs da

Var evet bitanem görüştüğüm bir yer yüzde doksandokuz olumlu canım bayramdan sonra netleşecek anlaşacağız yani :)

Allah herkesin gönlüne göre versin canım benim :)

Var evet bitanem görüştüğüm bir yer yüzde doksandokuz olumlu canım bayramdan sonra netleşecek anlaşacağız yani :)

Hayırlı olsun canım. Aylin Şehrazat tutturduysa ben de ümitlendim şimdi bana da temmuz en geç ağustos sonu dediler Maya da öyle dedi. Bir yerden sonra iş aşktan daha önemli bir hale geliyor gün sayıyorum artık 67 gündür çalışmıyorum

Kafam karışıo benim artık iyice, bakalım selena ne dicek

Arkadaslar didem cogumuza bakti onceden baktiran ve fali cikan yokmu

Aynen iş insanın kafasını dağıtıyor .
Kesinlikle sana hak veriyorum hayatım

Kizlar cidden biryolunvar kadar kotu bir site gormedim, cuma gunu sehrazata atmistim yorum gelmeyince pszartesi bir sorun mu var diye mail attim hani siteden mi ayrildi acaba diye, falci ile iletisime gectiklerini en kisa zamanda falcinin bakacagini, ama istersem iptal edebilecegimi soylediler, ben de beklemek istedigimi belirttim, sonra yeniden bir mesaj falcimiz saglik sebebi ile sistemde olmayacak puan olarak iadenizi yaptik, saka gibi.. Bugun de sisteme girip fal almis.. Onlayn o kadar fal baktirdim, olumlu olumsuz soyleyen bir suru kisi oldu, hic sorun yasamadim sadece bir kez binnazda iade istedim o da fal turu chatti bilmiyordum ve telefondan olmadi chat iade ettiler bir de falalemde sordugum soruya cevap yazmayip bambaska seyler yazan bir falci olmustu.. Ama bu sitede her attigimda bir atraksiyon yasamaya basladim, musteri yonetimi mi degisti ne degisti bilmiyorum ama umarim artik degisir bir seyler, havuzdan baskasina dusen fala iade istedim diye musteriye tepki veriyorlarsa -isaretledigimi bile sanmiyorum ve bir cok sitede secenekleri guncelleyebiliyorsunuz demek ki yazilimlarini da gelistirebilirler- 30 lira 40 lira beni ne zengin eder ne fakir, kaldi ki kotu yorumlari da yayinlamiyorlar zaten..

Halledebildin mii canım

Otomtik kaydediyo cnm bise yaomiyon

yok halledemedim, radio programıymış o, app store da call recording diye birşey var o da sadece, ben ararken kayıt yapıyormuş.
başka programlara da indirmeyin çalışmıyor diye 1 yıldız vermişler hep.

Benimde canim su 3.4 gundur cok dusunuyodum bayram geliyo ondan mi bilmiyorum hani direk yasamiyo dese bu kadar etkilenmezdim yazdigini icimde hissettim biraz annemin erken bi olumde 48 yasinda vefat etti bu ara iyice icimde yasiyorum

canım Allah sabır versin. özel günlerde daha bi hassas oluyo insan.
benimde annem babam yok bazen çok içim acıyo.

ayyy çok sevindim kuzum yaa, parti var o zaman symgee lerde bayram sonu.

Katılıyorum canım tepkimizi koyalım zaten paranın çoğunu kazanan falcı değil site bir de somuruyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…