Katılıyorum canım tepkimizi koyalım zaten paranın çoğunu kazanan falcı değil site bir de somuruyorlar
Kizlar cidden biryolunvar kadar kotu bir site gormedim, cuma gunu sehrazata atmistim yorum gelmeyince pszartesi bir sorun mu var diye mail attim hani siteden mi ayrildi acaba diye, falci ile iletisime gectiklerini en kisa zamanda falcinin bakacagini, ama istersem iptal edebilecegimi soylediler, ben de beklemek istedigimi belirttim, sonra yeniden bir mesaj falcimiz saglik sebebi ile sistemde olmayacak puan olarak iadenizi yaptik, saka gibi.. Bugun de sisteme girip fal almis.. Onlayn o kadar fal baktirdim, olumlu olumsuz soyleyen bir suru kisi oldu, hic sorun yasamadim sadece bir kez binnazda iade istedim o da fal turu chatti bilmiyordum ve telefondan olmadi chat iade ettiler bir de falalemde sordugum soruya cevap yazmayip bambaska seyler yazan bir falci olmustu.. Ama bu sitede her attigimda bir atraksiyon yasamaya basladim, musteri yonetimi mi degisti ne degisti bilmiyorum ama umarim artik degisir bir seyler, havuzdan baskasina dusen fala iade istedim diye musteriye tepki veriyorlarsa -isaretledigimi bile sanmiyorum ve bir cok sitede secenekleri guncelleyebiliyorsunuz demek ki yazilimlarini da gelistirebilirler- 30 lira 40 lira beni ne zengin eder ne fakir, kaldi ki kotu yorumlari da yayinlamiyorlar zaten..
ya o zaman ne dıye fal acıyon bamıcan sanırsan kuyruk uzay bakıyorum 2su+1 kahve +2 tarot ne ya bu kç saat bekletmek nedır. Nesibe fal alıyo hoppp7 kışı akşama yolluyo falları. Selena da tamam talep cok nca bakıyo bıde benım gıbı fal sonrası soru soru kadıncağız yetişiyo yine. not yaz duvar ac demııı yanı. Sanırsın gızlı ajan ulaşması bıle zor. Ayyy gıcık oldum şimdiKizlar cidden biryolunvar kadar kotu bir site gormedim, cuma gunu sehrazata atmistim yorum gelmeyince pszartesi bir sorun mu var diye mail attim hani siteden mi ayrildi acaba diye, falci ile iletisime gectiklerini en kisa zamanda falcinin bakacagini, ama istersem iptal edebilecegimi soylediler, ben de beklemek istedigimi belirttim, sonra yeniden bir mesaj falcimiz saglik sebebi ile sistemde olmayacak puan olarak iadenizi yaptik, saka gibi.. Bugun de sisteme girip fal almis.. Onlayn o kadar fal baktirdim, olumlu olumsuz soyleyen bir suru kisi oldu, hic sorun yasamadim sadece bir kez binnazda iade istedim o da fal turu chatti bilmiyordum ve telefondan olmadi chat iade ettiler bir de falalemde sordugum soruya cevap yazmayip bambaska seyler yazan bir falci olmustu.. Ama bu sitede her attigimda bir atraksiyon yasamaya basladim, musteri yonetimi mi degisti ne degisti bilmiyorum ama umarim artik degisir bir seyler, havuzdan baskasina dusen fala iade istedim diye musteriye tepki veriyorlarsa -isaretledigimi bile sanmiyorum ve bir cok sitede secenekleri guncelleyebiliyorsunuz demek ki yazilimlarini da gelistirebilirler- 30 lira 40 lira beni ne zengin eder ne fakir, kaldi ki kotu yorumlari da yayinlamiyorlar zaten..
verircanım verir. cıktıysa ertsei gun ılk sorulara bakar. Merak etme sen geç bakıyo ama napaan herkes bekliyo bunuda dıyo zaten kusura bakmayın geç oldu yıne.Asıl elinde 1,2 falı olupta bekletenlere sınır oluyorum işte.hanımlar selena fal yorumladıktan sonra sorulara cevap veriyor mu?
verircanım verir. cıktıysa ertsei gun ılk sorulara bakar. Merak etme sen geç bakıyo ama napaan herkes bekliyo bunuda dıyo zaten kusura bakmayın geç oldu yıne.Asıl elinde 1,2 falı olupta bekletenlere sınır oluyorum işte.hanımlar selena fal yorumladıktan sonra sorulara cevap veriyor mu?
Canım benim
Dün başıma geleni anlatayım.
Medyum su yamana su falı attım.
10 saat yorumlamadı. Bende ona çok meraklı değildim de puanım ona yetiyordu malesef ':))
Neyse iade ettirdim .
Bir sürü mail attım işte 4.5 puan için semaya atamıyordum .
Site bana kendiliğinden yükledi bana rica etmiştim .
Bende aksine memnunum bu yüzden bitanem ..
Her konuda döndüler bana .
Tatlim ben de tam olarak bundan bahsediyorum kisiye gore davranis gosteriyorlar o zaman, sistem degisip mail ile uye olduktan sonra devamli problem yasadim
ya o zaman ne dıye fal acıyon bamıcan sanırsan kuyruk uzay bakıyorum 2su+1 kahve +2 tarot ne ya bu kç saat bekletmek nedır. Nesibe fal alıyo hoppp7 kışı akşama yolluyo falları. Selena da tamam talep cok nca bakıyo bıde benım gıbı fal sonrası soru soru kadıncağız yetişiyo yine. not yaz duvar ac demııı yanı. Sanırsın gızlı ajan ulaşması bıle zor. Ayyy gıcık oldum şimdi
içimden bi his tam istediğim gibi cevaplar alacaksın diyor :)verircanım verir. cıktıysa ertsei gun ılk sorulara bakar. Merak etme sen geç bakıyo ama napaan herkes bekliyo bunuda dıyo zaten kusura bakmayın geç oldu yıne.Asıl elinde 1,2 falı olupta bekletenlere sınır oluyorum işte.
Kıyamam sana ben
Otuz tane mail attım ama :))
Söyleseydin bir kaç kişi birleşir devamlı mail atardık:)
Kafayı yediririz yani :)))
falın nasıldı peki begendın mı?içimden bi his tam istediğim gibi cevaplar alacaksın diyor :)
Telefondan girince bütün fal çeşitlerindeki sıralamanı webden açınca sadece gönderdiğin fal türündeki sıralamanı görüyorsunBakıyo da telefondan girince 1 fazla görünüyor sıralamam, web den açınca 1 eksik.. Anlamadım
sıra gelmedi bana :) heyecanla bekliyorumfalın nasıldı peki begendın mı?
Kimi bekliyorsun canım? Ya benim de çok fal atasım var ama böyle ne var ne yok söyleyen birini istiyorum çok sıkıldım evirilmiş çevirilmiş lflar duymaktansıra gelmedi bana :) heyecanla bekliyorum
Oha nerden biliyosun? Benim de hep kafamı kurcalıyodu bu harikasınTelefondan girince bütün fal çeşitlerindeki sıralamanı webden açınca sadece gönderdiğin fal türündeki sıralamanı görüyorsun
selenayı bekliyorum. :/ neyse ki ilk sıradayım. inanır mısın daha ilk baktıracağım fal yorumlanmamışken kimi methetseler ayy acaba onada mı baktırsam diyorum :). tez canlı bi insanım o yüzden zamansal olarak nokta atışı yapabilecek birini arıyorum bi yandandaKimi bekliyorsun canım? Ya benim de çok fal atasım var ama böyle ne var ne yok söyleyen birini istiyorum çok sıkıldım evirilmiş çevirilmiş lflar duymaktan
Daha önce forumda bi arkadaşla sıramız aynı çıkmıştı o pcden bakıyormuş ben telden sonradan farkettikOha nerden biliyosun? Benim de hep kafamı kurcalıyodu bu harikasın
Canım valla bak benim kolay kolay kimseyle enerjim tutmaz ama selenayı sevmiştim iyiydi falı sadece çok bekletiyor yaselenayı bekliyorum. :/ neyse ki ilk sıradayım. inanır mısın daha ilk baktıracağım fal yorumlanmamışken kimi methetseler ayy acaba onada mı baktırsam diyorum :). tez canlı bi insanım o yüzden zamansal olarak nokta atışı yapabilecek birini arıyorum bi yandanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?