Binnaz Abla

Canım benim

Dün başıma geleni anlatayım.
Medyum su yamana su falı attım.
10 saat yorumlamadı. Bende ona çok meraklı değildim de puanım ona yetiyordu malesef ':))
Neyse iade ettirdim .
Bir sürü mail attım işte 4.5 puan için semaya atamıyordum .
Site bana kendiliğinden yükledi bana rica etmiştim .
Bende aksine memnunum bu yüzden bitanem ..
Her konuda döndüler bana .

ya o zaman ne dıye fal acıyon bamıcan sanırsan kuyruk uzay bakıyorum 2su+1 kahve +2 tarot ne ya bu kç saat bekletmek nedır. Nesibe fal alıyo hoppp7 kışı akşama yolluyo falları. Selena da tamam talep cok nca bakıyo bıde benım gıbı fal sonrası soru soru kadıncağız yetişiyo yine. not yaz duvar ac demııı yanı. Sanırsın gızlı ajan ulaşması bıle zor. Ayyy gıcık oldum şimdi

hanımlar selena fal yorumladıktan sonra sorulara cevap veriyor mu?
verircanım verir. cıktıysa ertsei gun ılk sorulara bakar. Merak etme sen geç bakıyo ama napaan herkes bekliyo bunuda dıyo zaten kusura bakmayın geç oldu yıne.Asıl elinde 1,2 falı olupta bekletenlere sınır oluyorum işte.

hanımlar selena fal yorumladıktan sonra sorulara cevap veriyor mu?
verircanım verir. cıktıysa ertsei gun ılk sorulara bakar. Merak etme sen geç bakıyo ama napaan herkes bekliyo bunuda dıyo zaten kusura bakmayın geç oldu yıne.Asıl elinde 1,2 falı olupta bekletenlere sınır oluyorum işte.

Tatlim ben de tam olarak bundan bahsediyorum kisiye gore davranis gosteriyorlar o zaman, sistem degisip mail ile uye olduktan sonra devamli problem yasadim

Tatlim ben de tam olarak bundan bahsediyorum kisiye gore davranis gosteriyorlar o zaman, sistem degisip mail ile uye olduktan sonra devamli problem yasadim

Kıyamam sana ben
Otuz tane mail attım ama :))
Söyleseydin bir kaç kişi birleşir devamlı mail atardık:)

Kafayı yediririz yani :)))

Ahahaa is yerinde biz de oleyiz biri telefonla ulastiginda cok sasiriyoruz :))

içimden bi his tam istediğim gibi cevaplar alacaksın diyor :)

Kıyamam sana ben
Otuz tane mail attım ama :))
Söyleseydin bir kaç kişi birleşir devamlı mail atardık:)

Kafayı yediririz yani :)))

Beni mimlediler bence ahaha ama cok yanlis bi secim, dusun begemedigim dedigim famaya bile 3 kere fal attim begendiklerime atmaya utaniyorum artik :))

meryeme ılk baktıgında hatırlamıyorum buraya ilk yazımda falan demış olabılırım ama falın yorum kısmına dedım mı bılmıyorum ıkı defa attım iade ettı falımı:))) tek bakımım var onuda ıstedım gonderdıler sağolsunlar anı bılmış de gelecek cok umutsuz yaaaa:)

Kimi bekliyorsun canım? Ya benim de çok fal atasım var ama böyle ne var ne yok söyleyen birini istiyorum çok sıkıldım evirilmiş çevirilmiş lflar duymaktan
selenayı bekliyorum. :/ neyse ki ilk sıradayım. inanır mısın daha ilk baktıracağım fal yorumlanmamışken kimi methetseler ayy acaba onada mı baktırsam diyorum :). tez canlı bi insanım o yüzden zamansal olarak nokta atışı yapabilecek birini arıyorum bi yandanda

Canım valla bak benim kolay kolay kimseyle enerjim tutmaz ama selenayı sevmiştim iyiydi falı sadece çok bekletiyor ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…