Binnaz Abla

ya kızlar eskılerden az kışı kalmış ama Saraylı ya baktırıp begenen varmı yada aaa cıktı vay be diyen.
şimdi yeni isimler konuşuluyo Sema ,Sehrazat telefondan bakım yapanlar kı hıc baktırmadım.

saraylı bana cıkmadııı hiç çıkmadıı diğerlerine de eskilerdenn cıkann varsa baktır kuzumm anı herkes sallıyoo

saraylı bana cıkmadııı hiç çıkmadıı diğerlerine de eskilerdenn cıkann varsa baktır kuzumm anı herkes sallıyoo
baktırmıcam azalttım ama off hep aynı hep aynı. Bakımdakı yorumlara bakıyoum offf ne bılmış dıyosun. en ıyıs promosyon ohhhhh. salla salla vur duvaraaa

Saraylının anlık durumları bende çok iyi dediklerinden de çıktığı olmuştur

baktırmıcam azalttım ama off hep aynı hep aynı. Bakımdakı yorumlara bakıyoum offf ne bılmış dıyosun. en ıyıs promosyon ohhhhh. salla salla vur duvaraaa
Ya kıbrısta bi abla var yüz yüze bakıyor direk harfleri söylüyor yani nerdeyse isim çıkıyor tek bi kişiye de yanıldığını görmedim öyle birini arıyorum ya ben bişey sormadan söylesin herşeyi hatta kahve falında mesela tek bi konuya odaklanmak nedir fincan açılır ne görülüyorsa söylenir bizim kandırıldığımız falcıların net soru net soru diye sızlanmalarından belli valla

belkıde tek konuya odaklanmak ıstıyolrdır. dışarda nasıl bakılıyo yuz yuze ynı hıc bılmem soru mu soruyo yada dostlarına mı soruyolarrr aman gece gece yaaa.

Tarot farklı ama ya arastırıyorum bırazda ,ılımı falan var yanı.

Saraylının anlık durumları bende çok iyi dediklerinden de çıktığı olmuştur
yıkılsın guzel bı tespit o vakıt ama :)) ben baktırdıkca tozuttum fal begenmez oldum sanırsam. Ya artık ınançsızlık basgosterdı ılk baslarda evet ya oyle... diyodum şimdi offff bumu ya dıyorum artık. nasır tuttu fallar

Kızlar erkek arkadaşımdan ayrıldım bilen falcı yok ne yazık ki. Serüven sonbahar aylarında ayrılık var sonrasında barışacaksınız demiş ama onu da tuttu diyemiyorum zamandan ötürü. Yarın tekrar fallarımı dinleyip başka bilen oldu mu yazarım ama hatırladığım kadarıyla yok.

Didem isim veriyor direk canim

Arkadaşlar
Bayanlar
Lina diye ortaya atılan falcı üyenin ta kendisidir.
Neden bir kişi önerdiğinde anında atlarsınız canım ya..
Biraz ne olur araştırın.
Bu kadın güya yurt dışında yaşıyorsa neden hesap bilgileri Türk hesap bilgileri..
Öyle biri yok.
Öneren arkadaşın lütfen mesajlarına eski bakın. Kendisi astroloji ile ilgileniyor. Haritalar çıkarıyor .
Para kazanmak istemiş kendince ama ortaya bu şekilde atarak olmamalı malesef ..
Hangi reklam yapan üye olur 1 günde yuvam kurtuldu aynısı farkı yok

B BASAKZ bitanem sana çok üzüldüm
Kabak gibi yazılı mesajların annenin vefatı vs yazar tabi sana ağır kayıp yaşamışsın vs diye .. Kanma güzelim

Daha fazla kandırılmayın diye yazıyorum iyiliğiniz için ...
Konuyu Mune ye özel olarak ta ilettim
Zaaflarımız ile oynanıp para kaptırılmasına lütfen izin vermeyin bayanlar ....

helall olsunn bacımm anlayann anlasınn bizimm zayıflığımızlaa oynamasınlarr bendee öylee anladımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…