Binnaz Abla

canım tebrik ederim böyle bir şeyi açığa çıkardığın için gerçekten bu insanları ikiyüzlülüğünden bıktım

inanılmaz bir şey insanların hassasiyetleriyle böyle nasıl dalga geçilir ya 3 kuruş için bu kadar vebal altına girilir mi

canım tebrik ederim böyle bir şeyi açığa çıkardığın için gerçekten bu insanları ikiyüzlülüğünden bıktım
aynıı şeyi düşündümm kuzumm simge on numerooo bizi salak yerinee koymasınlarr bidee annesi vefat etmiş kızınnn ayıp be günahh allah cıkarsın ne diyelimmm nokta atışının taa .... neysedee burdanmıı vurulurrr ayıpp ben okuyuncaa anladımm herkess belli burdaaa geçmiştennn

Yok artık. Kızın annesi vefat etmiş bunun üzerinden nasıl böyle bişey yapılır? İnanamıyorum şu anda yazıklar olsun içim acıdı resmen insanları salak yerine koyuyolar hiç mi vicdan yok? Sen emin misin bu arada nasıl anladın? Helal olsun sana da

herkesinn falcısı olurr ne deyimm bendeee zamanında savundumm hala severimm falımı atarım ismini yazmamm ne gerek var cıktı cıkmadıı yaparımm zatenn benim falcılarınn buraya ihtiyacıı yok ben bile yetişemem ama bu okuduklarımm geçmiştede oldu günah be allah cıkarsınnn kimseye at at demeyin bakınn birine bilen birine bilmez bende bildi bende cıktı deyin cekilinnn zatenn şu mübarek günlerde ne olduğu belli bunun bide milleti katmayın helekiii bu nedir üstte olanlar yazıklar olsunnn

Canim simdi okudum Allah islah etsin ne diyim ben 50 lirayla kayba girmem zaten beni etkiliyende sadece buydu o falda artik herneyse suan cok sinirlendim insani burdan vurmak nasil bi vicdandir bende saf gibi yorumdan sonra anlattim olaylari neyse ya dicek bi sozum yok benim insanlari vicdanlariyla bas basa birakiyorum helee su gunlerde bu kadar icimde yasarken birseyleri

yapmış iştee şimdi inkarr eder ama geçmişten bugünee okuyann arkadaşlar anlar kimse burda boşuna yazmıyoo benim dertleştiğim derdimi ceken bacılarım var falsa fal hepsi hikaye biliyoruzz

kuzumm daha okurkenn senin adına üzüldümm ama üyeninn geçmişine bakarsan anlarsınn saçmalıklarınıı yazıklar olsun ona seninde başının gözünün sadakası olsunn üzülme nolur seni ben anlarım aha bayram geliyoo içim bomboşşş

Para benim umrumds degil beni bilen biliyo zaten burda burdada yazdim sok olmadm diye azcok anliyoruz zaten falin ne oldugunu sadece o yazi duymak istediklerimdi sinirden gozumden yas geldi beni bu paralar sarmiyo bu durum gercekten cok yaraladi

Para benim umrumds degil beni bilen biliyo zaten burda burdada yazdim sok olmadm diye azcok anliyoruz zaten falin ne oldugunu sadece o yazi duymak istediklerimdi sinirden gozumden yas geldi beni bu paralar sarmiyo bu durum gercekten cok yaraladi
kuzumm sen falı atarken o şahsa atıyom hesap numarası ver falnn dedin mii onu yaz burdaa nolursunn üzülmee başının gözünün sadakasıı olsunn ayıpp insanlarr kötü bee vicdansızlarr

Emin misin peki?

benn yazimm o üyeninn geçmişiniii oku ve başak arkadaşıı anlarsınn bacımm

Ben üyenin geçmişini biliyorum. Daha önce birbirimize fal filan bakmıştık çünkü. Ama başak'ın falından paylaştığı kısımlarla onun yazım tarzı arasında benzerlik bulamadım. Kaldı ki zaten muhabbet-i fal topiğinde filan görüyorum hep kendisini. Karşılıklı fal bakılıyor orda da biliyosun. O yüzden emin mi diye soruyorum.

bacılarr biz ailecekk fal baktırdığımızdann işinn pirii oldukk istemedenn kimse burdan dertsizkenn fal atmazz ona göre yazınn yazık günahh be

Kizlar cok saolun hepiniz ama suan gercekten cok gerildim sabah uyeligimide iptal ettiricem kendimi cok kotu hissetmeme sebep oldu bu olay

Kizlar cok saolun hepiniz ama suan gercekten cok gerildim sabah uyeligimide iptal ettiricem kendimi cok kotu hissetmeme sebep oldu bu olay
sen niye gidiyon başak bacımm benim öpecek elimm yokk bayramm geliyo şurda dertleşiyoruzz o gitsin onun gibilerr millete fal attıranlarr gitsinn gitmee dertleşiyoz şurdaa bacımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…