- 26 Şubat 2015
- 344
- 360
- 18
- 35
Arkadaşlar
Bayanlar
Lina diye ortaya atılan falcı üyenin ta kendisidir.
Neden bir kişi önerdiğinde anında atlarsınız canım ya..
Biraz ne olur araştırın.
Bu kadın güya yurt dışında yaşıyorsa neden hesap bilgileri Türk hesap bilgileri..
Öyle biri yok.
Öneren arkadaşın lütfen mesajlarına eski bakın. Kendisi astroloji ile ilgileniyor. Haritalar çıkarıyor .
Para kazanmak istemiş kendince ama ortaya bu şekilde atarak olmamalı malesef ..
Hangi reklam yapan üye olur 1 günde yuvam kurtuldu aynısı farkı yok
B BASAKZ bitanem sana çok üzüldüm
Kabak gibi yazılı mesajların annenin vefatı vs yazar tabi sana ağır kayıp yaşamışsın vs diye .. Kanma güzelim
Daha fazla kandırılmayın diye yazıyorum iyiliğiniz için ...
Konuyu @Mune ye özel olarak ta ilettim
Zaaflarımız ile oynanıp para kaptırılmasına lütfen izin vermeyin bayanlar ....
aynıı şeyi düşündümm kuzumm simge on numerooo bizi salak yerinee koymasınlarr bidee annesi vefat etmiş kızınnn ayıp be günahh allah cıkarsın ne diyelimmm nokta atışının taa .... neysedee burdanmıı vurulurrr ayıpp ben okuyuncaa anladımm herkess belli burdaaa geçmiştennncanım tebrik ederim böyle bir şeyi açığa çıkardığın için gerçekten bu insanları ikiyüzlülüğünden bıktım
Yok artık. Kızın annesi vefat etmiş bunun üzerinden nasıl böyle bişey yapılır? İnanamıyorum şu anda yazıklar olsun içim acıdı resmen insanları salak yerine koyuyolar hiç mi vicdan yok? Sen emin misin bu arada nasıl anladın? Helal olsun sana daArkadaşlar
Bayanlar
Biraz ne olur araştırın.
Bu kadın güya yurt dışında yaşıyorsa neden hesap bilgileri Türk hesap bilgileri..
Öyle biri yok.
Öneren arkadaşın lütfen mesajlarına eski bakın. Kendisi astroloji ile ilgileniyor. Haritalar çıkarıyor .
Kabak gibi yazılı mesajların annenin vefatı vs yazar tabi sana ağır kayıp yaşamışsın vs diye .. Kanma güzelim
Canim simdi okudum Allah islah etsin ne diyim ben 50 lirayla kayba girmem zaten beni etkiliyende sadece buydu o falda artik herneyse suan cok sinirlendim insani burdan vurmak nasil bi vicdandir bende saf gibi yorumdan sonra anlattim olaylari neyse ya dicek bi sozum yok benim insanlari vicdanlariyla bas basa birakiyorum helee su gunlerde bu kadar icimde yasarken birseyleriArkadaşlar
Bayanlar
Biraz ne olur araştırın.
Öyle biri yok.
yapmış iştee şimdi inkarr eder ama geçmişten bugünee okuyann arkadaşlar anlar kimse burda boşuna yazmıyoo benim dertleştiğim derdimi ceken bacılarım var falsa fal hepsi hikaye biliyoruzzYok artık. Kızın annesi vefat etmiş bunun üzerinden nasıl böyle bişey yapılır? İnanamıyorum şu anda yazıklar olsun içim acıdı resmen insanları salak yerine koyuyolar hiç mi vicdan yok? Sen emin misin bu arada nasıl anladın? Helal olsun sana da
kuzumm daha okurkenn senin adına üzüldümm ama üyeninn geçmişine bakarsan anlarsınn saçmalıklarınıı yazıklar olsun ona seninde başının gözünün sadakası olsunn üzülme nolur seni ben anlarım aha bayram geliyoo içim bomboşşşCanim simdi okudum Allah islah etsin ne diyim ben 50 lirayla kayba girmem zaten beni etkiliyende sadece buydu o falda artik herneyse suan cok sinirlendim insani burdan vurmak nasil bi vicdandir bende saf gibi yorumdan sonra anlattim olaylari neyse ya dicek bi sozum yok benim insanlari vicdanlariyla bas basa birakiyorum helee su gunlerde bu kadar icimde yasarken birseyleri
Para benim umrumds degil beni bilen biliyo zaten burda burdada yazdim sok olmadm diye azcok anliyoruz zaten falin ne oldugunu sadece o yazi duymak istediklerimdi sinirden gozumden yas geldi beni bu paralar sarmiyo bu durum gercekten cok yaraladikuzumm daha okurkenn senin adına üzüldümm ama üyeninn geçmişine bakarsan anlarsınn saçmalıklarınıı yazıklar olsun ona seninde başının gözünün sadakası olsunn üzülme nolur seni ben anlarım aha bayram geliyoo içim bomboşşş
kuzumm sen falı atarken o şahsa atıyom hesap numarası ver falnn dedin mii onu yaz burdaa nolursunn üzülmee başının gözünün sadakasıı olsunn ayıpp insanlarr kötü bee vicdansızlarrPara benim umrumds degil beni bilen biliyo zaten burda burdada yazdim sok olmadm diye azcok anliyoruz zaten falin ne oldugunu sadece o yazi duymak istediklerimdi sinirden gozumden yas geldi beni bu paralar sarmiyo bu durum gercekten cok yaraladi
Arkadaşlar
Bayanlar
Biraz ne olur araştırın.
Öyle biri yok.
benn yazimm o üyeninn geçmişiniii oku ve başak arkadaşıı anlarsınn bacımmEmin misin peki?
Emin misin peki?
benn yazimm o üyeninn geçmişiniii oku ve başak arkadaşıı anlarsınn bacımm
sadecee o değil simge bacıı okusunlarr saçmalıklarınıdaa görsünlerr ayıptır çünküü bayramm geliyoo azcıkk düşünsünnO kız astroloji ile ilgileniyor
Doğum haritası çıkarıyor
Oku eski mesajlarını
Maalesef Saraylı bende patladı gittiya kızlar eskılerden az kışı kalmış ama Saraylı ya baktırıp begenen varmı yada aaa cıktı vay be diyen.
şimdi yeni isimler konuşuluyo Sema ,Sehrazat telefondan bakım yapanlar kı hıc baktırmadım.
sen niye gidiyon başak bacımm benim öpecek elimm yokk bayramm geliyo şurda dertleşiyoruzz o gitsin onun gibilerr millete fal attıranlarr gitsinn gitmee dertleşiyoz şurdaa bacımmKizlar cok saolun hepiniz ama suan gercekten cok gerildim sabah uyeligimide iptal ettiricem kendimi cok kotu hissetmeme sebep oldu bu olay
Kizlar cok saolun hepiniz ama suan gercekten cok gerildim sabah uyeligimide iptal ettiricem kendimi cok kotu hissetmeme sebep oldu bu olay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?