Binnaz Abla

Kızlar bu Medyumselena çokkkk tatlı bir bayan..
Ben kartları seçememiştim ya oda kendi benim için bu kelebek falını yapmış ,geriye 3 kart kalmış onları yorumlamış ve bunlar içinde paranızı alamam demiş,kredimi iade etmiş ...Gerçekten de 3 kartla da inanılmaz yorum yapmış...Bravo diyorum ben kendisine... Müthiş yani...

evet evet banada bi jest yapmıştı çok mutlu olmuştumm :)

kızlaaar lilypedde yok selenaya da baktıralı az oldu daha.
efsunlara tekrar yolliyim mi ne dersiniz ya onlineken
yada online kime yolliyim noluuur yardım edin bana

ben falcıalime gönderdim yorumlar çok iyiydi..şu an beklemedeyim inş yorumlar :)

o pahalı ya:26:
daha fallarım çıkmadan bir sürü para harcadımda ondan yollamiyim o kadarına diyorum:))
başka kimi dersin ki.efsunlar bana eski sevgilimle karşılaşcaksınız demiş şimdi okudum.cidden karşılaştık ama konuşmadık konuşcaksınız dememiş zaten.
ben ona yolliyim yine aklıma taktım çünkü

ben tutankamunuda beğenmiştim tatlım daha yeni baktırdğım için tabi bişiy diyemicem ama yorumları güzeldi

Kızlar bu tellwe sitesinde falcıların falları geri gönderme gerekçeleri nedir? Bilen var mı? Ne bekliyorlar anlamıyorum ki??

Son düzenleme:
kızlar efsunlar yine öncekiyle tutarlı fal bakmış.
bayyramdan sonraya zaman vermiş çıkarsa yazarım çıkmazsada:)

ben falcıalime gönderdim yorumlar çok iyiydi..şu an beklemedeyim inş yorumlar :)

merhaba
daha öncede burada yazmıştım falcıalim kimsenin bilmediği bir sıırımı dahi bilmişti ama zaman konusuna takılmayın derim verdiği tarihten önce yaşadım dediğini

merhaba
daha öncede burada yazmıştım falcıalim kimsenin bilmediği bir sıırımı dahi bilmişti ama zaman konusuna takılmayın derim verdiği tarihten önce yaşadım dediğini
falımın yanıtı geldi gerçekten güzel yorumlamış cuk oturdu ben beğendim yani arkidişler zaman olarak biraz uzak bi zaman vermiş ama dediğiniz gibi bende pek takılmıorum zamanlara :)

falımın yanıtı geldi gerçekten güzel yorumlamış cuk oturdu ben beğendim yani arkidişler zaman olarak biraz uzak bi zaman vermiş ama dediğiniz gibi bende pek takılmıorum zamanlara :)

süper ,bu arada tutankammondan bahsedilmiş fallarımın arasında oda varmış ve diyebilirmki kesinlikle denenmeli çoğu şeyi bilmiş en öneml bişey için yılsonu demiş bakalım

süper ,bu arada tutankammondan bahsedilmiş fallarımın arasında oda varmış ve diyebilirmki kesinlikle denenmeli çoğu şeyi bilmiş en öneml bişey için yılsonu demiş bakalım

yaa bak şimdi aklıma soktunuz bunlarıııııııı:)

yaa bak şimdi aklıma soktunuz bunlarıııııııı:)

ilk zamanlar bana çok tozpembe gelmişti ama şuan bakıyorumda bilmiş çoğu şeyi , sadece yılsonu nişan demiş onun imkanı yok sadece

yine binnaz abla da

güven cihana astroloji baktırmışım denenebilinir ekim demişti

haleh çetiner verdiği zamandan sonra oldu dedikleri ama durum analizi iyiydi

eylül acar tam bir fiyaskoydu kendimleilgili dahi hiç birsey bilemedi

kahvede ayşe melek diyorum

falcialimi merak ettim şimdi ama efsunlara yollamıştım bakmış bile zaten
oof o kadar para döktüm ki hele ki şu 2 haftada..
kahve baktırsam mı falcialimede ya bilemedim şimdi:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…