Binnaz Abla

Hayırlı bayramlar herkese. Binnaz da sorun mu var site açılmıyor birkaç saattir. Bu arada kahinella ya fal attim telwe ama sıra çok deneyen var mı?

Daha zamani var cnm yeni baktirdim vadelet uzun yani ben cikacagina inanmiorum ama durum analizi guzeldi
Valla sema durumda cok iidi gelecek patlarsa burdan haber vericem çünkü sema patlarsa onunla birlikte sedef gediz ve hüma da patlıyor ve aslında bütün baktırdıklarım zira benim adama yok bu dönmez diyen bi kişi çıkmadı

Ay çok güzel bir fincanım var ama kime atacağımı bilmiyorum lütfen çok pahalı olmayan tavsiye

Kızlar bugün tellwede kahinella diye birine baktırdım. Fiyatına göre iyiydi bildiği şeyler olmuş. Fiyatını yükseltmeden denenebilir.

Selena mıydı bu okumuştum ama beynim sulandı=D

Şahmerana bende baktırmışım daha önce :))

Gayet güzel yorumlamış kahveyi cidden
Baştan savmamış ilgilenmiş baya :)

Şahmerana bende baktırmışım daha önce :))

Gayet güzel yorumlamış kahveyi cidden
Baştan savmamış ilgilenmiş baya :)

Evet ya kızlardan biri övmüştü kahvesini ben de atayım dedim de dediğim gibi kime sallasan tutar bi fal gibime geldi=) Hiç bilgi vermemiştim ki kahvede vermemeli zaten bilgi bence, kahve falı soru üzerine bakılmaz zira şekil görür yorumlarsın.

Herkese merhaba, uzun suredir yoktum.Cunku falların bir sey getirmeyip sadece enerjimi sömürdüğünü yıldızımı düşürdüğünü anladım. Bir şey bilemedikleri gibi üstüne param da çarçur oluyordu. Artık Allah'ın isimleriyle her gün zikir çekiyorum. Dua ediyorum. Eskiden tarot açardım ardı ardına sürekli ve başıma ağrı girerdi.Bakmayan bilmez fallar enerji emer bunun nedeni iyi olmayan üç harflilerin fal ile bütünleşmesidir. Allah'tan bıraktım.Tarot kartlarımın eski olanlarını akarsuya atacağım bi tanesini ver saklıyayım dedi annem ona vereceğim. Kızlar geleceği Allah'tan başkası bilemez.Ama bazı kulak hırsızı üç harfliler gelecekle ilgili bazı şeyler duyup falcılara aktarabilirler. O türden falcı da çok yok zaten.Heleki internet üzerinde nadir .

Bu kadar lafı buraya yazmamın nedeni çıkan fal haberi- selenaya biri iki ay biri üç ay önce baktırdığım fallardan ikisi de çıktı. Günah oldugunu bilmeme ragmen kendim bakmayacagım icin yine ona su falı attım . Uc aya bir yada cıktıkca atmak daha mantıklı eger hic dur diyemiyorsanız.Baska da kimseye para vermem bu sitelerde artık yazık günah.

Dua edin daha az fal baktırın :) Opuldunuz

ya kızlar falsepetinde doğum bilgilerini güncelletmiyo bana o yüzden atamadım fal venüse ağlıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…