- 26 Aralık 2014
- 633
- 460
- 53
Daha zamani var cnm yeni baktirdim vadelet uzun yani ben cikacagina inanmiorum ama durum analizi guzeldiGelecek sana hiç mi çıkmadı yoksa daha zamanı mı var ?
Valla sema durumda cok iidi gelecek patlarsa burdan haber vericem çünkü sema patlarsa onunla birlikte sedef gediz ve hüma da patlıyor ve aslında bütün baktırdıklarım zira benim adama yok bu dönmez diyen bi kişi çıkmadıDaha zamani var cnm yeni baktirdim vadelet uzun yani ben cikacagina inanmiorum ama durum analizi guzeldi
Hayırlı bayramlar herkese. Binnaz da sorun mu var site açılmıyor birkaç saattir. Bu arada kahinella ya fal attim telwe ama sıra çok deneyen var mı?
Hayırlı bayramlar herkese. Binnaz da sorun mu var site açılmıyor birkaç saattir. Bu arada kahinella ya fal attim telwe ama sıra çok deneyen var mı?
Ben gerçekten çok şaşırdım çok tuhaf bir fal olmuş kendi kendini çürütmüş cevap kısmında çelişki var. Bence daha tecrübeli arkadaslardan da yardım iste kuzuuu. Ya da hani hep konusulan enerji tutma olayı var ya sizde tutmamis bebeğim
Şahmerana bende baktırmışım daha önce :))Kızlar dün diyordum sahhmeran mıydı ne ona baktırdım diye. Bilgi vermemiştim özellikle kahve falı diye hem de bilecek mi bakalım dedim. Direkt eskilerden biri dönecek vs demiş sadece o şekilde yorumlar yapmış bilmiyorum bana sanki herkese atıp tutulma ihtimali olan bir falmış gibi geldi.
Şahmerana bende baktırmışım daha önce :))
Gayet güzel yorumlamış kahveyi cidden
Baştan savmamış ilgilenmiş baya :)
ya kızlar falsepetinde doğum bilgilerini güncelletmiyo bana o yüzden atamadım fal venüse ağlıcam
öyle yaptım canım.siteye mesaj at istersen bayramda girecekmiş atarsın canım üzülme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?